ne güzel tansiyonu düşüp bayılacaktı@Çiğdem- erken kaçtı galiba bu aksam hissedip.![]()
ne güzel tansiyonu düşüp bayılacaktıneyse yarın akşam da kadınlar gecesi oalcak belen diye bir oyuncu buldum bereni unutturacak
![]()
@destere bir kısmını görmüştü aklı başından gitmişti![]()
zaten bizim ivana sertin erkek versiyonu tabi daha ünlüsüYakışıklıymış ama çokta değil bence sokakta bunun gibi tipler var.![]()
Şeye de benziyor bu çocuk hani Muhteşem Yüzyıl'da Hürremin ilk çocuğu vardı ya Adı Gürkan mı neydi sen söyle.zaten bizim ivana sertin erkek versiyonu tabi daha ünlüsü![]()
gürbey ileriŞeye de benziyor bu çocuk hani Muhteşem Yüzyıl'da Hürremin ilk çocuğu vardı ya Adı Gürkan mı neydi sen söyle.Ona benziyor.
![]()
Heh bu çocuğun suratı onu anımsattı bana.gürbey ileri![]()
ne güzel tansiyonu düşüp bayılacaktıneyse yarın akşam da kadınlar gecesi oalcak belen diye bir oyuncu buldum bereni unutturacak
![]()
forumda bir sessizlik vardı sıkıldım çıktım benim giişimden sonra emre bunları paylaşmaya baslamıs kaçırsaydım sorardım ona ben@Çiğdem- erken kaçtı galiba bu aksam hissedip.![]()
forumda bir sessizlik vardı sıkıldım çıktım benim giişimden sonra emre bunları paylaşmaya baslamıs kaçırsaydım sorardım ona ben![]()
Gürbey tipsiziyle nasıl kıyaslarsın sen bu erkeği.Şeye de benziyor bu çocuk hani Muhteşem Yüzyıl'da Hürremin ilk çocuğu vardı ya Adı Gürkan mı neydi sen söyle.Ona benziyor.
![]()