ne güzel tansiyonu düşüp bayılacaktı neyse yarın akşam da kadınlar gecesi oalcak belen diye bir oyuncu buldum bereni unutturacak@Çiğdem- erken kaçtı galiba bu aksam hissedip.
ne güzel tansiyonu düşüp bayılacaktı neyse yarın akşam da kadınlar gecesi oalcak belen diye bir oyuncu buldum bereni unutturacak
@destere bir kısmını görmüştü aklı başından gitmişti
zaten bizim ivana sertin erkek versiyonu tabi daha ünlüsüYakışıklıymış ama çokta değil bence sokakta bunun gibi tipler var.
Şeye de benziyor bu çocuk hani Muhteşem Yüzyıl'da Hürremin ilk çocuğu vardı ya Adı Gürkan mı neydi sen söyle. Ona benziyor.zaten bizim ivana sertin erkek versiyonu tabi daha ünlüsü
gürbey ileriŞeye de benziyor bu çocuk hani Muhteşem Yüzyıl'da Hürremin ilk çocuğu vardı ya Adı Gürkan mı neydi sen söyle. Ona benziyor.
Heh bu çocuğun suratı onu anımsattı bana.gürbey ileri
ne güzel tansiyonu düşüp bayılacaktı neyse yarın akşam da kadınlar gecesi oalcak belen diye bir oyuncu buldum bereni unutturacak
forumda bir sessizlik vardı sıkıldım çıktım benim giişimden sonra emre bunları paylaşmaya baslamıs kaçırsaydım sorardım ona ben@Çiğdem- erken kaçtı galiba bu aksam hissedip.
forumda bir sessizlik vardı sıkıldım çıktım benim giişimden sonra emre bunları paylaşmaya baslamıs kaçırsaydım sorardım ona ben
Gürbey tipsiziyle nasıl kıyaslarsın sen bu erkeği. Bu erkek be erkek.Şeye de benziyor bu çocuk hani Muhteşem Yüzyıl'da Hürremin ilk çocuğu vardı ya Adı Gürkan mı neydi sen söyle. Ona benziyor.