allah allah genelde sonradan gelenin olur oralarYalnız ben @Çiğdem-'den önce geldim. @Çiğdem 2. dizi kolik olur ancak.
allah allah genelde sonradan gelenin olur oralarYalnız ben @Çiğdem-'den önce geldim. @Çiğdem 2. dizi kolik olur ancak.
Yarın bizde beğendiğimiz bayanların resimlerini açalım.Tehlikeli bir hal aldı buralar. Ben gidiyorum.
paylaşçam zaten yarınYarın bizde beğendiğimiz bayanların resimlerini açalım.
Yarın bizde beğendiğimiz bayanların resimlerini açalım.
Tamam işte ben 2011'de geldim canımcım. O yüzden.allah allah genelde sonradan gelenin olur oralar
Yap bakalım bende dizilerde beğendiğim oyunculara bakayım gerçi tam diyorum aha bir tane buldum bir bakıyorum @cevaa açmış onu şaka gibi resmen. 😱Ben biraz araştırma yaparım.
Bende öyle dedim zaten.Şu ilk fotoğrafta adam Gürbey İleri'ye benzemiyor mu? 😱
Ay sende mi? Şu tipsize nasıl benzetiyorsunuz anlamıyorum. 😕Ben şok ben iptal. 😱Şu ilk fotoğrafta adam Gürbey İleri'ye benzemiyor mu? 😱
ayy aman all @xemrexxx senin olsun zaten yakamdan düşmesi işime gelir senin başında kalsınTamam işte ben 2011'de geldim canımcım. O yüzden.
fark-ı benYalnız bir şey fark ettim de @dizi kolik forumda 1 ayda yapacağı yorumu 15 dakikada yaptı. @xemrexxx sen iyi çözmüşsün.
Yoo ben buralardayım ama kaliteli yorumlarımı herkesin görmesine izin vermiyorum sadece.Yalnız bir şey fark ettim de @dizi kolik forumda 1 ayda yapacağı yorumu 15 dakikada yaptı. @xemrexxx sen iyi çözmüşsün.
Mesajlara bakamadım.Yap bakalım bende dizilerde beğendiğim oyunculara bakayım gerçi tam diyorum aha bir tane buldum bir bakıyorum @cevaa açmış onu şaka gibi resmen. 😱
Bende öyle dedim zaten.
Kanke yapma ya bildiğin Gürbey mobil olmasam ikisini yan yana koyup fotosunu atardım tıpa tıp aynı hatta belki Gürbey'in kaşları daha kalındır o kadar.Ay sende mi? [emoji14]pp: Şu tipsize nasıl benzetiyorsunuz anlamıyorum. 😕Ben şok ben iptal. 😱
Ay hiç olmadı, yakıştırıamadım. O tipsiz o iticiyle bence uzaktan alakası yok. Mariano'yu ona benzetip prim yaptırmayın şimdi Gürbey şeysine.Mesajlara bakamadım.
Kanke yapma ya bildiğin Gürbey mobil olmasam ikisini yan yana koyup fotosunu atardım tıpa tıp aynı hatta belki Gürbey'in kaşları daha kalındır o kadar.
Aynen ya biraz da bizim gözümüz gönlümüz açılsın.Yarın bizde beğendiğimiz bayanların resimlerini açalım.
Kız sana ne oldu harbi. Neyse ben kaçar halin hal değil.Ay hiç olmadı, yakıştırıamadım. O tipsiz o iticiyle bence uzaktan alakası yok. Mariano'yu ona benzetip prim yaptırmayın şimdi Gürbey şeysine. [emoji14]pp:
Ay bu gece uyku yok bana.
Ay kaç sen kaç. Yok bir şey. William ve Mariano beni benden aldı. Ama içerlendim biraz da. Bunlara böyle ekran karşısından bakmak ne kadar kötü bir duygu biliyor musun sen?Kız sana ne oldu harbi. Neyse ben kaçar halin hal değil.
Umarım bir gün ekrana gerek kalmaz ne diyim.Ay kaç sen kaç. Yok bir şey. William ve Mariano beni benden aldı. Ama içerlendim biraz da. Bunlara böyle ekran karşısından bakmak ne kadar kötü bir duygu biliyor musun sen?
@legolas9900 açıyordu ama o bölüme @Çiğdem- el atınca bırakmak zorunda kaldı sanırım. Çiğdem açılmasın böyle konular diyordu.Aynen ya biraz da bizim gözümüz gönlümüz açılsın.
@legolas9900 bir ara açıyordun sen öyle konular benim uykularım kaçıyordu hatta.