William Levy Resimleri

ayyy iyiki @denizz19 yok forumda ayy vlla o olmayan vucuduyla gaza gelir soyunmaya falan kalkardı amannn hahaha
Deniz'ime karışma.
O da zorlarsa biraz cool olabilir
tabi ama kendisini bunlarla kıyaslayıp kendisine olan özgüvenini kaybetmesin. @denizz19

Allah'ım çıldıracam ya gece gece rahat dur diyorum sana. 😡
Onu sen uzun süre sonra kaslı erkek sevdamı yüreğime kor ateşi gibi düşüren @xemrexxx'e sor.
Artık istesem de rahat duramam.

@xemrexxx ben de senin o berbat my ve meryem konularını onaylamadan silmezsem. ss

@Çiğdem- sus sinirliyim zaten başlatma özgüvenine mözgüvenine.

hayırr ayoll açamazlar kadın manken konuları açan birisini en son kovmuştum ben buradan o günden beridir uğrayamıyor artık bu konuya hahaha
Açmasınlar zaten.
Onlar detaylı detaylı incelemelerini başka mecralardan yapıyorlardır zaten, bu sitede olmasa da olur.
Lüzumsuz.

@Çiğdem- olacakmış.
Ama çok bekler yarın gece buralarda olmazsınız sanırım çatlama sırası sizde olacak çünkü kaldırabileceğinizi sanmıyorum.
Çiğdem'in yanında artık güçlü bir koalisyon lideri var ama artık.

Açmasınlar zaten.
Onlar detaylı detaylı incelemelerini başka mecralardan yapıyorlardır zaten, bu sitede olmasa da olur.
Lüzumsuz.

Çiğdem'in yanında artık güçlü bir koalisyon lideri var ama artık.
Öncelikle yukardakı yorumuna cevap vereyim fazla mal göz çıkarmaz.

Hodri meydan bakalım engelleyin engelleyebilirseniz.

Seni bilmem ama şu an duygularımın çok masum olup olmadığını bilemiyorum Çiğdem'cim ama bunu sorgulamak da istemiyorum.
hahah ayy vlla yorum yapmadan forumdan çıkmaya bakıyorum girdiğimden beridir içimden geçenleri söylemeden bir gidebilsem şuradan tamamdır tatlım

Ay bu neymiş böyle vücuda bak aynı gaymak gibi :love: Şu kilotlu fotosunda müthiş çıkmış. Yerim lan bunu

@Bully @mrt-06 bir lokmalık lan bu çok tatlı.

@Çiğdem- bunu da vermem sana.

O değil de bu yakışıklıları görünce niye aklınıza ben geliyorum.