William Levy Resimleri

ayyy iyiki @denizz19 yok forumda ayy vlla o olmayan vucuduyla gaza gelir soyunmaya falan kalkardı amannn hahaha :F:F:F
Deniz'ime karışma. :F O da zorlarsa biraz cool olabilir :A tabi ama kendisini bunlarla kıyaslayıp kendisine olan özgüvenini kaybetmesin. @denizz19 :A

Allah'ım çıldıracam ya gece gece rahat dur diyorum sana. 😡
Onu sen uzun süre sonra kaslı erkek sevdamı yüreğime kor ateşi gibi düşüren @xemrexxx'e sor. :A Artık istesem de rahat duramam. :J:A

Deniz'ime karışma. :F O da zorlarsa biraz cool olabilir :A tabi ama kendisini bunlarla kıyaslayıp kendisine olan özgüvenini kaybetmesin. @denizz19 :A

Onu sen uzun süre sonra kaslı erkek sevdamı yüreğime kor ateşi gibi düşüren @xemrexxx'e sor. :A Artık istesem de rahat duramam. :J:A
@xemrexxx ben de senin o berbat my ve meryem konularını onaylamadan silmezsem. ss

@Çiğdem- sus sinirliyim zaten başlatma özgüvenine mözgüvenine. :A

hayırr ayoll açamazlar kadın manken konuları açan birisini en son kovmuştum ben buradan o günden beridir uğrayamıyor artık bu konuya hahaha :F:F:F
Açmasınlar zaten. :F Onlar detaylı detaylı incelemelerini başka mecralardan yapıyorlardır zaten, bu sitede olmasa da olur. :A Lüzumsuz. :A

@Çiğdem- olacakmış. :F Ama çok bekler yarın gece buralarda olmazsınız sanırım çatlama sırası sizde olacak çünkü kaldırabileceğinizi sanmıyorum. :A
Çiğdem'in yanında artık güçlü bir koalisyon lideri var ama artık. :A

Açmasınlar zaten. :F Onlar detaylı detaylı incelemelerini başka mecralardan yapıyorlardır zaten, bu sitede olmasa da olur. :A Lüzumsuz. :A

Çiğdem'in yanında artık güçlü bir koalisyon lideri var ama artık. :A
Öncelikle yukardakı yorumuna cevap vereyim fazla mal göz çıkarmaz. :A

Hodri meydan bakalım engelleyin engelleyebilirseniz. :A

Seni bilmem ama şu an duygularımın çok masum olup olmadığını bilemiyorum Çiğdem'cim ama bunu sorgulamak da istemiyorum. :A
hahah ayy vlla yorum yapmadan forumdan çıkmaya bakıyorum girdiğimden beridir içimden geçenleri söylemeden bir gidebilsem şuradan tamamdır tatlım :F:F:F

Ay bu neymiş böyle vücuda bak aynı gaymak gibi :love: Şu kilotlu fotosunda müthiş çıkmış. Yerim lan bunu :bhr:

@Bully @mrt-06 bir lokmalık lan bu çok tatlı. :bhr:

@Çiğdem- bunu da vermem sana. :Z

O değil de bu yakışıklıları görünce niye aklınıza ben geliyorum. :bhr: