William Levy Resimleri

Canımcım şimdi William'dan bahsediyoruz yani.
İlk bakışta aşık oldum be
bu zamana kadar gördüğüm tüm erkekleri unutturdu, sen düşün.
ben forumdan gider gitmez @xemrexxx in ayy gitmemi bekliyormuş gibi teadüfmü bilemedim sende hemen damlamışsın buraya bu işte senin parmağın varsa pis kokular alıyorum

Herif harbi iyiymiş.
Benim bildiğim @Yiğitt buna ölür biter

Ben de onu etiketleyecektim unuttum forumcak adamın fanı olduk @Yiğitt artık baygınlık geçirir görünce.
Bunu görünce Barış'ı, Burak'ı falan bir kenara atmazsa neyim ben sporcu biri olarak öyle hemcinslerimi kolay kolay övmem bu herif cidden iyi kem gözlere gelmez, nazar değmez umarım.

Bunu görünce Barış'ı, Burak'ı falan bir kenara atmazsa neyim ben sporcu biri olarak öyle hemcinslerimi kolay kolay övmem bu herif cidden iyi kem gözlere gelmez, nazar değmez umarım.
Adamı öve öve bitirdik zaten uğursuz insanlarız inşallah bir şey olmaz adama.

@xemrexxx bu adam Sahil Güvenlik dizisinde oynamış olabilir mi sanki şimdi öyle anımsadım ama o eski diziydi sanırım.

Ay kız yeğeni, torunu gibi seviyor ya.
Senin korkundan. Ne yaptıysan, ne dediysen kıza artık. Ay William beni benden aldı.
Ay bir tuhaf oldum.
Bir ısırık alsak şundan.
kızım artık ondan geçmiş
bizim daha kanımız yeni kaynıyor

3 n'li 60 sen çok fenasın biliyorsun değil mi?
Ben de çok fenayım ama.
Bil istedim.

Ay Melek işte adı gibi içinde bir şey yok garibimin.
Ama bizim var.
ayol saflık onunki şu durumda gerçek melek bile olsa yanı niyeti yine bozar

ayy gerçi o bizim yaşımızdayken nasıldı bilen gören yok mahallenin erkekleri korkusundan dısarıya adım atabiliyormuydu araştırmak lazım bence

Yoo bunlar çok çökmüyor, 50 yaşındayken bile 30 duruyorlar.
İçini ne karıştırıyorsun sen?dışı beni içi seni yakar.

hazırsanız son kişiyle geceyi kapatıcam

Nasıl da içleri gitti adama 😱 Ellerine bir geçirseler neler yapacaklar kim bilir cadılar. ss Bir durulun artık ama ayıp oluyor.
Ayıp yatakta olur.
Elimize geçse diye bir tahmin de bulunup ileriye gidersem şu saatte kötü olur, dizi kolik'e yakışmaz.