Westworld'den İlk Tanıtım Fragmanı Yayınlandı!

Olgun genişletilmiş fragman denmek istenmiş herhalde. Ben sizin gibi farklı manalar çıkaramadım. :)

Allahu akbar! Lost, Fringe, Breaking Bad, Prison Break ve GOT'dan sonra nihayet bu dizilerin kalitesinde olmaya aday bir dizi geliyor. Mr Robot, Night Of gibi şeylerin diziden sayıldığı bu günlerde ilaç gibi gelecek. Umarım hayal kırıklığı olmaz, en az Fringe kadar kaliteli olur.

Şu an inanılmaz heyecanlandım, bunun sebebi fragmanın uzun versiyonunu altyazılı izlemiş olmam. Adamlar resmen What is The Matrix diyor ulan :A Resmen Matrix konusunun bir başka türevini ele alıyorlar. Sanal gerçeklik üçlemesi diyebileceğimiz Dark City, The Thirteenth Flor ve Matrix'e akraba olacak bir dizi geliyor.. Tabi ki esas ataları olan Ghost in The Shell'in de etkisi olabilir dizide. Ki, sinemada ve gerçek hayatta en sevdiğim ve kafa patlattığım konuların başında geliyor bu.. Şimdiden sabırsızlıkla bekliyorum, Matrix'e buram buram benzemesi bile heyecanlanmak için sebep. Adam Morpheus gibi, seni bu gerçeklikten kurtarmaya geldim dedi la :D

Elbette senaryo olarak 13.Kat'a daha çok benziyor fakat fragmanda öyle replikler var ki resmen ama resmen Matrix'ten alıntı yapmış diyebiliriz adamlara, sadece kelimeleri biraz değiştirmişler gerisin geriye Matrix'ten (ç)alıntı? :)

"Sadece şunu unutma, onlar gerçek değil."
"Bence bu dünyayla ilgili ters giden bir şeyler olabilir."

"Bugüne kadar yaptığın hiçbir seçim, kendi seçimin değildi. Sen bütün zaman boyunca tutsak oldun. Peki ya seni, özgür bırakmak için buraya geldiğimi söyleseydim?"

Özellikle koyu olarak belirttiğim son alıntıya bakın, utanmasalar kırmızı hap mı mavi hap mı diyecekler? :A

@Maskeli Fedai @GreatOttoman @Danger UA! @sürgünüm @destere ve Matrix'i izlemiş herkes.

Son düzenleme:
Kısa bir tanıtım.

Ve dizinin yapım sürecini gösteren bir diğer video: