Westworld'den İlk Tanıtım Fragmanı Yayınlandı!

aaaa demek öyle tamam ben bunu hatırlatırım sana zamanı gelince

Angela Sarafyan'ı alıyorum ben de, İMDB'de gördüm Ermeni'ymiş. Sözde Soykırım kavgası çıkmazsa aramızda olur bence. O kabul edecekse ben onun görüşünü de savunabilirim.
)

Angela Sarafyan'ı alıyorum ben de, İMDB'de gördüm Ermeni'ymiş. Sözde Soykırım kavgası çıkmazsa aramızda olur bence. O kabul edecekse ben onun görüşünü de savunabilirim.
)

bu sende kalsın iskeletora benziyor
)
madem böylesini seçiyordun ray donovandaki abe i niye sevmedin bundan daha güzeldi
)

bu sende kalsın iskeletora benziyor
)
madem böylesini seçiyordun ray donovandaki abe i niye sevmedin bundan daha güzeldi
)
Abby'in ağzı burnu yamuk n'apayım ben o kaşarı? Bu kız Erivan'da doğmuş hem de benimle yaşıt. Ayrıca Alacakaranlık efsanesinde oynamış.

Abby'in ağzı burnu yamuk n'apayım ben o kaşarı? Bu kız Erivan'da doğmuş hem de benimle yaşıt. Ayrıca Alacakaranlık efsanesinde oynamış.
aslında fena sayılmazda fazla kertenkelemsi bişey gibi duruyor
yinede diğer resimlerine bir bakmak lazım

Hell on Whells bitince boşluğa düşecektin neyse ki bu dizi imdadına yetişti.
her sezon mutlaka bir western im olmalı yalnız bu tam western değil gibi hala şüphelerim var
mesela bir deadwood izlemiştim harikaydı yine hell on wheels onun kalitesinden olmasada yine harika western olsun çamurdan olsun

her sezon mutlaka bir western im olmalı yalnız bu tam western değil gibi hala şüphelerim var
mesela bir deadwood izlemiştim harikaydı yine hell on wheels onun kalitesinden olmasada yine harika western olsun çamurdan olsun
Outlander gibi olabilir bence çünkü onunda konusu fantastik gibiydi.

Bu arada ben daha izlemedim 15.bölümde kaldım.

Outlander gibi olabilir bence çünkü onunda konusu fantastik gibiydi.

Bu arada ben daha izlemedim 15.bölümde kaldım.
bende 13. bölümdeyim hala yani geçeceğim 13 e uğursuz sayı derler 13 için doğruymuş bir türlü geçemedik bu gece gotham izlerim artık