Hayret kütük dostum bana karşı bir şey yazmamış bu kezFilenin Sultanları şov yapıyor.. @MasacRE
AMAN AMAN... 😍HANDE BALADIN… 😍
Yerine göre hainlik yaparız kütük dostumHayret kütük dostum bana karşı bir şey yazmamış bu kez
------
AMAN AMAN... 😍
Utku beyciğim sultanlarımızın güzelliği karşısında dili tutulmuştur.Hayret kütük dostum bana karşı bir şey yazmamış bu kez
------
AMAN AMAN... 😍
Yerine göre hainlik yaparız kütük dostum
Aldığım bir istihbarata göre Hainli Fedai tekrar hain moduna dönüş yapıp yarın Polonya'yı destekleyecekmiş... @SherlockUtku beyciğim sultanlarımızın güzelliği karşısında dili tutulmuştur.
Bunların hepsi adeta bir SABAR eseri.. Özellikle en öndeki siyahlı.. Uğruna kitaplar, destanlar yazılır.. @SherlockAl incele hain herif...
Öndeki siyahlı iyiymiş cidden Ama bu yarın sizi paramparça edeceğimiz gerçeğini değiştirmiyor hain herifBunların hepsi adeta bir SABAR eseri.. Özellikle en öndeki siyahlı.. Uğruna kitaplar, destanlar yazılır.. @Sherlock
Tarafımız belli..
Bana diyene bakın hele, zamanında Fransa'yı destekliyordun.. (Kendisi destekliyordu )Öndeki siyahlı iyiymiş cidden Ama bu yarın sizi paramparça edeceğimiz gerçeğini değiştirmiyor hain herif
Ben senin gibi hain miyim kardeşim, parantez içi doğruları söylemiş yineBana diyene bakın hele, zamanında Fransa'yı destekliyordun.. (Kendisi destekliyordu )
Bana diyene bakın hele, zamanında Fransa'yı destekliyordun.. (Kendisi destekliyordu )
Bizim liberomuz en az onun kadar güzel benceBen senin gibi hain miyim kardeşim, parantez içi doğruları söylemiş yine
Evet Trt 1 de.Maç yarın 20:30 da değil mi?
Nasil
Voleybol ile ilgili tüm yorumlarınızı bu başlık altından yapabilirsiniz.
Sakatlık değil korona deniliyordu.