Onlar sadece güzellikten ibaret, biz öyle değiliz. @Tolstoyevski @Dosi @The_ErinchHaklılık payı yüksek olan bir mesaj. @Dosi
İsveç kızları her ne kadar güzel olsada bizim sultanlarımızın yeri ayrıdır. @The_Erinch
Onlar sadece güzellikten ibaret, biz öyle değiliz. @Tolstoyevski @Dosi @The_ErinchHaklılık payı yüksek olan bir mesaj. @Dosi
İsveç kızları her ne kadar güzel olsada bizim sultanlarımızın yeri ayrıdır. @The_Erinch
Sarışın Renkli Göz ama donuk olabiliyor İskandinavlar @Dosi çok daha iyi bilir. Ama gene yerli malı, yurdun malı... @Tolstoyevski ben Venezuela yollayacağım 😂😂😂
Bir aksilik çıkmazsa...Ukrayna maçını son anda bir değişiklik olunca izleyebilmiştim ama İsveç ve Finlandiya maçlarında yokum maalesef. Neyse zaten asıl önemli maç Hollanda'yla olanmış ve o da TRT Spor'da yayınlanacakmış ona bakarız artık. Sultanlara başarılar.
Yetiştim, geciktiğim için kusura bakma.Güzel başladık, rahat bir maç olacak belli ki.
Gelse ne değişecek ki... Haak, dışında parlayan bir oyuncusu yok gibi birşey... @Dosi @Tolstoyevski8 1 nedir yahuu @Dosi İsveçin kızları gelmemiş maça 🤭 @Tolstoyevski
Ben diyorum bizi direkt finale çıkarsınlar.
Seyrettin mi yoldaşım 😍
Gerçekten mantıklı bir öneri ya, arada bariz bir güç farkı var diğer takımlarla aramızda. Milli takımlar bazında, diğer hiçbir sporda bu kadar güçlü bir Türk milli takımı hatırlamıyorum. Umarım herhangi bir sapıtma durumu yaşamayız da bu kadronun hak ettiği noktalara ulaşırız.Ben diyorum bizi direkt finale çıkarsınlar.
Tamamını seyredemedim yoldaşım maalesef ama kaçırdığım kısımlara baktım sonradan, çok güçlüyüz...Seyrettin mi yoldaşım 😍
Zaten bunlar çerez maçlar yoldaşım asıl seyirlik gruptaki Hollanda maçında olur diye düşünüyorum. Sonrası zaten final...Gerçekten mantıklı bir öneri ya, arada bariz bir güç farkı var diğer takımlarla aramızda. Milli takımlar bazında, diğer hiçbir sporda bu kadar güçlü bir Türk milli takımı hatırlamıyorum. Umarım herhangi bir sapıtma durumu yaşamayız da bu kadronun hak ettiği noktalara ulaşırız.
Tamamını seyredemedim yoldaşım maalesef ama kaçırdığım kısımlara baktım sonradan, çok güçlüyüz...
Olmadı bana sorabilirsinBende sonuç ne diye bakmaya gelmiştim bunu görmem iyi oldu sağol enes