Voleybol maçı sever misin?
Bugün nihayet izleye bildim Yalnız 1-1 iken 3. Sette açmıştım. Berbat bir oyun sergileyip 4. sette oyun gitti dediğiniz anda geri döndük. Son seti çok rahat aldıkYazın hiç denk gelemedim, severim ama her zaman saati bir şekilde uymuyor bana
Pazar günü geçmişten kalan bir hesabımız var. Sakın kaçırma.Bugün nihayet izleye bildim Yalnız 1-1 iken 3. Sette açmıştım. Berbat bir oyun sergileyip 4. sette oyun gitti dediğiniz anda geri döndük. Son seti çok rahat aldık
Helal olsun kızlarımıza 🇹🇷
Evdeysem bakarım inşallahPazar günü geçmişten kalan bir hesabımız var. Sakın kaçırma.
Yalnız Vargas’ın performansını gözardı etmişsin.Yakışmadı.
O kadar detaylı takip etmiyorum ben sadece Ebrar fanıyım.Yalnız Vargas’ın performansını gözardı etmişsin.Yakışmadı.
@Özgür beyciğim de Ebrar fanı iyi ikili olursunuz.O kadar detaylı takip etmiyorum ben sadece Ebrar fanıyım.
Linki salmanın vakti geldi.Dünkü maçta gidip gidip gelmişken son anda sete tutunup 5. sette İtalya'yı silmemiz geçen yılların aksine winner ruhunu kazandığımızın en büyük kanıtı oldu. Dünyanın en iyi takımlarını elden geçirdikten sonra Sırbistan'ı da yenip dünya birinciliğimizi sağlamlaştırmak ve Guidetti'yi morartmak da mükemmel bir final olacak. Pazar akşamını heyecanla bekliyorum.