Voleybol - Genel Yorum & Sohbet Konusu | Filenin Sultanları 🏐

Sırbistan en zorlu rakibini yendi şimdi finale kadar rahat rahat gitmeleri gerekiyor.

Bizim kızların önü biraz daha zor. Finalde Sırplarla karşılaşıp 2019'un rövanşını yapalım isterim.

• Beğendim
Reactions: 12.Adam
Santa hoca en doğru kadroyla çıkıyor. Finale kadar kadromuz bu olmalı. Artık ritmimizi artırmamız lazım.

IMG_0305.jpeg

IMG_0307.jpeg

@Özgür @Aserat :Z :bhr:
------

Son düzenleme:
Polonya maçı zor olacak dedik rahat bir şekilde geçtik. İtalya maçı da aynısını olur inşallah.

• Beğendim
Uleeeeeeeeeeeeennnnn. Bekle bizi Sırbistan 2019'un rövanşını alacağız.

• Harika
Bugün nihayet izleye bildim :A Yalnız 1-1 iken 3. Sette açmıştım. Berbat bir oyun sergileyip 4. sette oyun gitti dediğiniz anda geri döndük. Son seti çok rahat aldık :Z
Helal olsun kızlarımıza 🇹🇷
Pazar günü geçmişten kalan bir hesabımız var. :Z Sakın kaçırma.

• Güldürdün
Reactions: Dosi
Dünkü maçta gidip gidip gelmişken son anda sete tutunup 5. sette İtalya'yı silmemiz geçen yılların aksine winner ruhunu kazandığımızın en büyük kanıtı oldu. :Z Dünyanın en iyi takımlarını elden geçirdikten sonra Sırbistan'ı da yenip dünya birinciliğimizi sağlamlaştırmak ve Guidetti'yi morartmak da mükemmel bir final olacak. Pazar akşamını heyecanla bekliyorum. :oley:

• Harika
Dünkü maçta gidip gidip gelmişken son anda sete tutunup 5. sette İtalya'yı silmemiz geçen yılların aksine winner ruhunu kazandığımızın en büyük kanıtı oldu. :Z Dünyanın en iyi takımlarını elden geçirdikten sonra Sırbistan'ı da yenip dünya birinciliğimizi sağlamlaştırmak ve Guidetti'yi morartmak da mükemmel bir final olacak. Pazar akşamını heyecanla bekliyorum. :oley:
Linki salmanın vakti geldi. :Z