Spor Vitor Pereira

Fenerbahçe’nin seçim sisteminde değişikliğe gitme zamanı geldi

Helal olsun, adam öğrenciden çok fazla para almıyor. Kendisi de zengin, forma olacak.
@HeisenBerg, Denizli pazarından al hediyesini, gönder.
Gerçi formayı da çakma olarak alabiliyorsun, ayrı konu.
Yok direkt Feneriumdan alırım
tshirt de ordan olacak...
Hem öğrenci hem de benden daha zor iddiaya girdi. Benim dediğim %80 gerçek olacak sonuçta.

Yok direkt Feneriumdan alırım
tshirt de ordan olacak...
Hem öğrenci hem de benden daha zor iddiaya girdi. Benim dediğim %80 gerçek olacak sonuçta.
İlk üç bile yapabilirsin hatta madem bu kadar zor iddia.
Hatta sezon sonunu göremeyeceği iddiasına da girebilirsin, sana göre öyle çünkü.

Ya onu da yapardım da gerek yok Ali Koç bu belli olmaz sezon sonuna kadar dayanır belki
Kovarsa eğer, kendisi de ardından istifa eder. Artık çok sıktı aynı senaryolar ama senaryo tersine işlerse, çok daha iyi olur.
Gönlün forma almaktan yanadır senin ama belki de, sonuçta Fenerbahçe'nin başarısı olacak.

Şampiyon olacaksak Vitorla ki hiç ihtimal vermiyorum bir kez daha belirteyim mutlu bir şekilde alırım formayı
Ama ikinci olursa hem iddiayı kaybetmiş olurum hem de sezon sonu mutsuz olurum...

Şampiyon olacaksak Vitorla ki hiç ihtimal vermiyorum bir kez daha belirteyim mutlu bir şekilde alırım formayı
Ama ikinci olursa hem iddiayı kaybetmiş olurum hem de sezon sonu mutsuz olurum...
İddiayı kaybetmen durumunda, aynı zamanda bir yıl boyunca avatarına Vitor Pereira koymaya da var mısın?