HeisenBerg
Favori Üye
Tamam, kabul.Lan oğlum anlatamadım mı
Onlarda da ben kazanacağım tabii ki. Sen sadece ilk 2'de sezonu bitirirse kazanırsın diğer tüm senaryolar bende...
Tamam, kabul.Lan oğlum anlatamadım mı
Onlarda da ben kazanacağım tabii ki. Sen sadece ilk 2'de sezonu bitirirse kazanırsın diğer tüm senaryolar bende...
İyi en azından beleş tshirtTamam, kabul.
Orijinal Fenerbahçe forması olsun iddia.İyi en azından beleş tshirt
Ben kazanırsam tshirt. Orço kazanırsa ona forma alacamOrijinal Fenerbahçe forması olsun iddia.
Helal olsun, adam öğrenciden çok fazla para almıyor. Kendisi de zengin, forma olacak. @HeisenBerg, Denizli pazarından al hediyesini, gönder. Gerçi formayı da çakma olarak alabiliyorsun, ayrı konu.Ben kazanırsam tshirt. Orço kazanırsa ona forma alacam
Fenerbahçe’nin seçim sisteminde değişikliğe gitme zamanı geldiUmarım tartışmayı @xdragxx değil, @HeisenBerg kazanır. Artık bu taraftarın daha fazla değişikliğe tahammülü yok. Artık çok sıkıldım sürekli değişikliklerden, sürekli aynı senaryoların tekrarlanmasından. Umarım Vitor Pereira, artık hatalarından dersler çıkarmıştır.
Yok direkt Feneriumdan alırım tshirt de ordan olacak...Helal olsun, adam öğrenciden çok fazla para almıyor. Kendisi de zengin, forma olacak. @HeisenBerg, Denizli pazarından al hediyesini, gönder. Gerçi formayı da çakma olarak alabiliyorsun, ayrı konu.
İlk üç bile yapabilirsin hatta madem bu kadar zor iddia. Hatta sezon sonunu göremeyeceği iddiasına da girebilirsin, sana göre öyle çünkü.Yok direkt Feneriumdan alırım tshirt de ordan olacak...
Hem öğrenci hem de benden daha zor iddiaya girdi. Benim dediğim %80 gerçek olacak sonuçta.
Ya onu da yapardım da gerek yok Ali Koç bu belli olmaz sezon sonuna kadar dayanır belkiİlk üç bile yapabilirsin hatta madem bu kadar zor iddia. Hatta sezon sonunu göremeyeceği iddiasına da girebilirsin, sana göre öyle çünkü.
Kovarsa eğer, kendisi de ardından istifa eder. Artık çok sıktı aynı senaryolar ama senaryo tersine işlerse, çok daha iyi olur. Gönlün forma almaktan yanadır senin ama belki de, sonuçta Fenerbahçe'nin başarısı olacak.Ya onu da yapardım da gerek yok Ali Koç bu belli olmaz sezon sonuna kadar dayanır belki
Şampiyon olacaksak Vitorla ki hiç ihtimal vermiyorum bir kez daha belirteyim mutlu bir şekilde alırım formayı Ama ikinci olursa hem iddiayı kaybetmiş olurum hem de sezon sonu mutsuz olurum...Kovarsa eğer, kendisi de ardından istifa eder. Artık çok sıktı aynı senaryolar ama senaryo tersine işlerse, çok daha iyi olur. Gönlün forma almaktan yanadır senin ama belki de, sonuçta Fenerbahçe'nin başarısı olacak.
İddiayı kaybetmen durumunda, aynı zamanda bir yıl boyunca avatarına Vitor Pereira koymaya da var mısın?Şampiyon olacaksak Vitorla ki hiç ihtimal vermiyorum bir kez daha belirteyim mutlu bir şekilde alırım formayı Ama ikinci olursa hem iddiayı kaybetmiş olurum hem de sezon sonu mutsuz olurum...
Yokum.. Ben sürekli avatar değiştiren biriyimİddiayı kaybetmen durumunda, aynı zamanda bir yıl boyunca avatarına Vitor Pereira koymaya da var mısın?
Tamam, başka bir Vitor Pereira avatarı koyarsın, sorun değil. Adamın tek fotoğrafı yok ki.Yokum.. Ben sürekli avatar değiştiren biriyim
Hocam beni yanıltmaz...Yok direkt Feneriumdan alırım tshirt de ordan olacak...
Hem öğrenci hem de benden daha zor iddiaya girdi. Benim dediğim %80 gerçek olacak sonuçta.
Şampiyon olacaksa inşallah yanılırım tabii forma da helal olsun derim o zamanHocam beni yanıltmaz...
Olmayacak bir istek maalesef... Vitorla olmaaaaazEkli dosyayı görüntüle 111015
Umarım bu iddia sonunda @HeisenBerg'in avatarındaki kişi başarır ve @xdragxx'in avatarındaki kişinin haline bürünür. Hem sevinç, hem de üzüntü.
Umarım olur da, hepimizi şaşırtır. Kayserispor maçıyla göreceğiz bunu.Olmayacak bir istek maalesef... Vitorla olmaaaaaz
Aklımda tek soru ev adreslerinizi ne zaman aldınız?Olmayacak bir istek maalesef... Vitorla olmaaaaaz