Spor Vitor Pereira

Umarım tartışmayı @xdragxx değil, @HeisenBerg kazanır. :D Artık bu taraftarın daha fazla değişikliğe tahammülü yok. Artık çok sıkıldım sürekli değişikliklerden, sürekli aynı senaryoların tekrarlanmasından. Umarım Vitor Pereira, artık hatalarından dersler çıkarmıştır. :)
Fenerbahçe’nin seçim sisteminde değişikliğe gitme zamanı geldi

Helal olsun, adam öğrenciden çok fazla para almıyor. Kendisi de zengin, forma olacak. :A @HeisenBerg, Denizli pazarından al hediyesini, gönder. :A Gerçi formayı da çakma olarak alabiliyorsun, ayrı konu. :A
Yok direkt Feneriumdan alırım :A tshirt de ordan olacak...
Hem öğrenci hem de benden daha zor iddiaya girdi. Benim dediğim %80 gerçek olacak sonuçta.

Yok direkt Feneriumdan alırım :A tshirt de ordan olacak...
Hem öğrenci hem de benden daha zor iddiaya girdi. Benim dediğim %80 gerçek olacak sonuçta.
İlk üç bile yapabilirsin hatta madem bu kadar zor iddia. :A Hatta sezon sonunu göremeyeceği iddiasına da girebilirsin, sana göre öyle çünkü. :A

Ya onu da yapardım da gerek yok Ali Koç bu belli olmaz sezon sonuna kadar dayanır belki :A
Kovarsa eğer, kendisi de ardından istifa eder. Artık çok sıktı aynı senaryolar ama senaryo tersine işlerse, çok daha iyi olur. :A Gönlün forma almaktan yanadır senin ama belki de, sonuçta Fenerbahçe'nin başarısı olacak. :A

Kovarsa eğer, kendisi de ardından istifa eder. Artık çok sıktı aynı senaryolar ama senaryo tersine işlerse, çok daha iyi olur. :A Gönlün forma almaktan yanadır senin ama belki de, sonuçta Fenerbahçe'nin başarısı olacak. :A
Şampiyon olacaksak Vitorla ki hiç ihtimal vermiyorum bir kez daha belirteyim mutlu bir şekilde alırım formayı :A Ama ikinci olursa hem iddiayı kaybetmiş olurum hem de sezon sonu mutsuz olurum...

Şampiyon olacaksak Vitorla ki hiç ihtimal vermiyorum bir kez daha belirteyim mutlu bir şekilde alırım formayı :A Ama ikinci olursa hem iddiayı kaybetmiş olurum hem de sezon sonu mutsuz olurum...
İddiayı kaybetmen durumunda, aynı zamanda bir yıl boyunca avatarına Vitor Pereira koymaya da var mısın? :A

1636224205688.png

Umarım bu iddia sonunda @HeisenBerg'in avatarındaki kişi başarır ve @xdragxx'in avatarındaki kişinin haline bürünür. :A Hem sevinç, hem de üzüntü. :A