Spor Vitor Pereira

Henüz dördüncü ayında saçma bir şekilde eleştirilmeye başlanmış teknik direktör. Rakiplerin teknik direktörlerine bakalım Sergen Yalçın, neredeyse ikinci yılı ve Altay'ından, Başakşehir'e Başakşehir'den Lizbon'una kadar gelen geçen yeniyor Beşiktaş'ı. Gayet iyi ve tecrübeli bir kadrosu olduğunu da unutmayalım, ayrıca dört aylık Vitor Pereira Fenerbahçe'sinden de puan tablosunda geride. Futbol namına da bir şey yok Lizbon biraz şanslı olsa 6'lık olacaktı.

Fatih Terim, dördüncü yılı bitmek üzere, Hikmet Karaman üçlük yapıp göndermiş, sonuncu Rize tartışmalı hakem kararıyla zar zor yenilmiş, Konya maçı berbat futbolla kazanılmış. Avrupa'da iyi gitmesi artı ama onun dışında pek bir şey yok, puan tablosunda yine Fener'in gerisinde bir ekip.

Bu iki takımın Pazartesi karşılacaklarını ve en az birisinin puanlar kaybedeceğini de unutmayalım.

Avcı'ya gelirsek o da Pereira'ya oranla daha uzun süredir takımın başında ve gerçekten iyi iş çıkarıyor. Ligin en iyi hücum hattına sahip olsa da pek dengeli bir kadro değil bence. Yine de şunu biliyoruz ki Fener 10 kişi kalmasa Pereira'ya yenilecekti en azından kazanamayacaktı. 10 kişi bile zar zor galip geldi zaten.

Pereira, Kim gibi bir futbolcu kazandırdı takıma. Ferdi'yi sağlam bir kanat beke çevirdi, geçen sezon neler neler dediğimiz Osayi tabanca gibi şu an. Tisserand da iyi topçuymuş aslında dedirtti. Rossi gibi değerli bir oyuncuyu takıma kazandırdı. Pelkas penaltı kaçırmasa Bayern'i yenen Frankfurt'u deplasmanda yenecektik, ligde sadece 2 puan gerideyiz liderden ki liderliğin nasıl gittiği de ortada. Çok bilmiş Fenerbahçe taraftarı yesin hocayı da 7 senelik şampiyonluk hasreti nasıl 15 sene oluyor. Pereira, Fenerbahçe için çok iyi bir şans olur da hocayı yerse taraftar o zaman göreceğiz bakalım daha mı iyiye daha mı kötüye gidiyoruz.

• Güldürdün
Reactions: 12.Adam and xdragxx
  • İlginç
  • Sinir Bozucu
Reactions: 12.Adam and Araf
Vitor Pereira'dan önce ışık hızıyla istifa etmesi gereken kişi Ali Koç'tur, hemen ardından Vitor Pereira.

Hatayı bir kez yaparsanız bu tecrübesizliktir ama ikinci kez yaparsanız aptalsınızdır. Fenerbahçe aptallığının cezasını çekiyor.

• Beğendim
Reactions: 12.Adam
B planı olmayan hocadır. Fenerbahçe'deki ilk senesinde elinde çok iyi kadro olmasına rağmen şampiyon yapamamış ve ikinci döneminde de yine çok iyi kadro olmasına rağmen 4. ayında takımı iyi oynatamayan hocadır.

Ayrıca Avrupa Ligi'ndeki grup maçının ardından yaptığı açıklamalar ise faciadır.

Önümüzdeki 1-2 maçı daha kaybetmesi halinde gönderileceği muhtemel olan hocadır.

• Beğendim
Reactions: 12.Adam
B planı olmayan hocadır. Fenerbahçe'deki ilk senesinde elinde çok iyi kadro olmasına rağmen şampiyon yapamamış ve ikinci döneminde de yine çok iyi kadro olmasına rağmen 4. ayında takımı iyi oynatamayan hocadır.

Ayrıca Avrupa Ligi'ndeki grup maçının ardından yaptığı açıklamalar ise faciadır.

Önümüzdeki 1-2 maçı daha kaybetmesi halinde gönderileceği muhtemel olan hocadır.
Hâlâ 1-2 maç diyorsun Avrupa ligi maçında koyacaktın.

Screenshot_20211031-021302_Chrome.jpg

• Beğendim
Reactions: 12.Adam and xdragxx
Ahahahaha neler neler yazılmış bilerek girmemiştim Konya maçı sonrasında burayı okuyup daha fazla sinirlenmemek için. Şunları yazmamış olsanız şimdi muhtemel övüyor olurdunuz hocayı bu başlıkta ama iş işten geçti. Siz dahil daha çok kişiyi yanıltacak hoca, sabır.
------

Fenerbahçe'deki ikinci dönemi bu akşam biten teknik direktör.
Ozan sen yapmasaydın bari. Ozan yapmamıştır, kıymamıştır hocaya demiştim ama sen de... :(

• Güldürdün
Reactions: bazinga