ordu çok pis kayıp verdi bu fiyasko sonuçta dük ün kızı gisla nın parmağı var gidip nerden bulup buluşturup azizin kanını bayrağa salça yaptı anlamadık ama bayağı bir moral gazı verdi askerlerine
zaten kadını gören düştü toprağa bir ara rollo iyi gidiyordu vura kıra dedim rollo tek başına ordunun yapmadığını yapacak rollo gizla ya baktığı an ayaklarının bağı çözüldü kendine kurbağalı derede yüzerken buldu kadın çok etkili
)
tepedeki ragnar ı düşüren ise parisin güzelliğiydi daha o zamanlar eyfel kulesi falan filan yokmuş ama paris yinede harika güzlmiş bakan ragnar gibi duvarlara çarpa çarpa dibi boyluyor
flokinin triplere girip kendini suçlaması falan çekilecek gibi değil kendisini öldürsede kurtulsak bu kayışı koparmış floki karakterini pek sevemedim
ragnar ın sonda athelsanla sohbet ederken '' planlarım olmadan işi flokiye bırakacağımı düşünmedin heralde diyor '' orda sormak lazım ragnar a -len mal! onca insan öldü nerdeyse cesetlerden kule yaptı fransızlar sen sırf flokiye ders vermek içinmi onca insanı ölüme gönderdin ???
@sürgünüm senin sarı saçlarından tutup kemerine bağladığın lagerthan savaştıda seviştide
kadın heyecana gelemiyor kalf ın yaptığı iyiliğe karşılık lagertha da iyilik karşılıksız olmaz dedi verdi ! karşılığını
) bjorn davarı zor kurtardı paçayı anası kılıklı bjorn uda sevemedim bir türlü
porun da üzüntüsünden kırlara vurmuş terketmiş kızını, siggy adlı kızı, dünyalar güzeli aslaug bakıyor.. annelik içine işlemiş aslaug un sahipsiz yavrularıda kucaklıyor şefkatle
)