Diğer Vikings 3. Sezon Yorumları

3x2

Genel olarak güzel bölümdü yine. :)

Kadınların aynı anda gördükleri rüyalar ilginçti. Bundan ne gibi bir sonuç çıkacak acaba? (b)

Bu bölümde prensesin abisiyle savaşırlar diye düşünüyordum ama görünüşe göre diğer bölüme kaldı o iş.

Kral Ecbert ve Lagertha sahneleri sıkıcıydı genel olarak. Ama Ecbert'i de Lagertha'yı da seviyorum. Eğer Ecbert'in kötü bir niyeti yoksa bence evlenebilirler. :D
Puanım: 8.5/10

3x2

Baya sıkıcı bölümdü, dizi ikinci sezonda çıkış yakalamıştı ama üçüncü sezon yeniden tepetaklak oldu gibi. :(

Şu canilerin dizisini sevip, neden onları destekliyoruz diye düşündürdü. :(

Judith'i sevdim Aselstan (ya da öyle bir şey bizim rakip işte :D) ile haklarında hayırlısı olsun. :D

Lagertha ile Ecbert'in sahneleri de fena değil ama şu çeviri işi hiç hoşuma gitmiyor. Herkesin aynı dili konuştuğu ortamlarda geçsin dizi. :D

6- /10

ahahah @OzaN hem Athelstan'i yanlis yazmissin jem de duzeltirken yine yanlis yapip rahip yerine rakip yazmissin :X

3x2yiizlemiştim ama yorum yapamamıştım.
Harika bir bölümdü yalnız dizinin sonunda neden athelstanın einin kanadığını anlayamadım acaba o gelen adamla bir bağlantısı mı var..Ve yeni gelen adam acaba odinle mi alakalı acaba o mu?
Bölüm ise 1. bölüme göre çok iyiydi.:)
3x3'ü de izledim.Ve 3 bbölümden en iyisiydi.
O adamda bir şey var.Bence çocuğa dokunduğunda acısını hissetti ya da acısını o an aldı kendine.Ölen çocuklarla bir bağlantısı var zanlımca.Ayrıca kahin ben hiçbirşey görmüyorum dedi ama sonunda hiçkimse size yardım edemez dedi anlaşılan o adamdan çok korkuyor.
Bölüm zaten efsaneydi.:)

3x2. Bölüm

gecikmelide olsa ikinci bölümü yeni izledim güzel bir bölümdü :)

kral echbert lagertha nın kıçının dibinden ayrılmıyor kadına çok pis göz koydu :) echbert in lagertha ya söylediği 'bir insan ne kadar karmaşıksa o kadar tehlikelidir '' sözü echbert içinde geçerli o adam sağlam pabuç değil ilede ragnar ın başına bela olacağı şimdiden belli :) bu arada leydi judith çok güzel kadınmış alıcı gözle baktımda harika bişey :) yalnız judith athelsan a asılmakla yanlış yapıyor o bamyanın endisine faydası yok kıza ne faydası olacakki? neyse aslaug u yine az görebildik siggy ve helga ile birlikte ortaklaşa rüyalar görüyorlar rüyalardaki adam sonunda ortaya çıktı neyin nesidir anlamadım bu arada atheltsan ında elinde kan damlıyordu son sahnede aradaki alakayı çözemedim :) prenses kwentrith meğersem amcası ve yeğeni tarafından tecavüze uğramış kadın öyle bir kin biriktirmişki amcasının kellesini doğrasada hıncını alamadı darısı yeğen burgred in başına :) tporstein e üzüldüm tek kolunu kaybetti normalde insan iki eliyle bir şeyini düzeltemiyor torstein şimdi tek eliyle nasıl düzeltip iki karısını memnun edecek Allah bilir :))

bu arada 3x3. bölümde çıkmış birazdan izlerim sizinde aklınızda olsun izlemeyi unutmayın :) bu vikings sayfası bu sezon niye bu kadar bakir kaldı anlamadım izlediğimiz diziler çoğalınca hakettiği değeri veremiyoruz :)

3x2. Bölüm

kral echbert lagertha nın kıçının dibinden ayrılmıyor kadına çok pis göz koydu :) echbert in lagertha ya söylediği 'bir insan ne kadar karmaşıksa o kadar tehlikelidir '' sözü echbert içinde geçerli o adam sağlam pabuç değil ilede ragnar ın başına bela olacağı şimdiden belli :) bu arada leydi judith çok güzel kadınmış alıcı gözle baktımda harika bişey :) yalnız judith athelsan a asılmakla yanlış yapıyor o bamyanın endisine faydası yok kıza ne faydası olacakki? neyse aslaug u yine az görebildik siggy ve helga ile birlikte ortaklaşa rüyalar görüyorlar rüyalardaki adam sonunda ortaya çıktı neyin nesidir anlamadım bu arada atheltsan ında elinde kan damlıyordu son sahnede aradaki alakayı çözemedim :) prenses kwentrith meğersem amcası ve yeğeni tarafından tecavüze uğramış kadın öyle bir kin biriktirmişki amcasının kellesini doğrasada hıncını alamadı darısı yeğen burgred in başına :) tporstein e üzüldüm tek kolunu kaybetti normalde insan iki eliyle bir şeyini düzeltemiyor torstein şimdi tek eliyle nasıl düzeltip iki karısını memnun edecek Allah bilir :))

bu arada 3x3. bölümde çıkmış birazdan izlerim sizinde aklınızda olsun izlemeyi unutmayın :) bu vikings sayfası bu sezon niye bu kadar bakir kaldı anlamadım izlediğimiz diziler çoğalınca hakettiği değeri veremiyoruz :)
kıvanç bu diziye gelicekti galiba haber yalan çıkmasaydı keşke yaa ozaman takip ederdim bu diziyi :A:A:A:A

3x2. Bölüm

Sezon iyi gitmiyor sorun odur belki. :D Herhalde aramızda Vikings'in yeni bölümü var diye heyecanlanan yoktur? :):) Tabii dizilere de gömüldük bir yandan House of Cards bir yandan Bates Motel. TWD, Better Call Saul falan saldırıyorlar dört bir yandan. :D

Senin bu hafta yaptığını gelecek hafta ben yapıp iki bölüm yakın yakına izleyeceğim muhtemelen. :):)

3x2. Bölüm

Üçüncü bölümü izlemeye başlıyorum o zaman hatırlattığın iyi oldu. :)

Ya da izlememelimiyim gece ne izleyeceğim House of Cards'ta tükenmeye başladı. :(

Sezon iyi gitmiyor sorun odur belki. :D Herhalde aramızda Vikings'in yeni bölümü var diye heyecanlanan yoktur? :):) Tabii dizilere de gömüldük bir yandan House of Cards bir yandan Bates Motel. TWD, Better Call Saul falan saldırıyorlar dört bir yandan. :D

Senin bu hafta yaptığını gelecek hafta ben yapıp iki bölüm yakın yakına izleyeceğim muhtemelen. :):)
ben heyecanlanıyorum :X

Üçüncü bölümü izlemeye başlıyorum o zaman hatırlattığın iyi oldu. :)

Ya da izlememelimiyim gece ne izleyeceğim House of Cards'ta tükenmeye başladı. :(
ben şimdi izlerim 3. bölümü gecede bates motel izleyeceğim bates motel gece şahane oluyor izlemesi :)

vikingsler aslında belli çizgisini koruyorda bence dediğin ikinci şık daha doğru diziler üstüste bindirince her birine ayrı zaman ayırmak çok zor oluyor mesela ben TWD yi bile geçen hafta pas geçmişim unutmuşum onada @Harunnn60 etiketliyordu o da kaybolunca iki bölüm üstüste izlemek zorunda kaldım :)

Ahahah :D Doğru güncel olarak sadece Forever ve Vikings var şuan ama sadece ondan değil bence güzel ilerliyor sezon
senide şöyle bir bates motele doğru alalım :))

Pazartesi 3.sezon başlıyor Bates Motel'in yetişeceksiniz dimi? :) @OzaN
Türkiye'ye gelişi Salı oluyor. 1 gün de çeviri gecikse Çarşamba. 1-2 gün de biz gecikiriz ve yakınlarda buluşuruz. :):)

Ahahah :D Doğru güncel olarak sadece Forever ve Vikings var şuan ama sadece ondan değil bence güzel ilerliyor sezon
Diğer dizin Forever olduğuna göre başyapıt gibi bile gelebilir, normaldir. :D