bende nerede o prodüksyonTamam ben kendin yaptın sandım da.
bende nerede o prodüksyonTamam ben kendin yaptın sandım da.
İkisinde de yaklaşmışım, birleştirince doğru sonuca ulaşmak mümkün.ahahah @OzaN hem Athelstan'i yanlis yazmissin jem de duzeltirken yine yanlis yapip rahip yerine rakip yazmissin
kıvanç bu diziye gelicekti galiba haber yalan çıkmasaydı keşke yaa ozaman takip ederdim bu diziyi3x2. Bölüm
gecikmelide olsa ikinci bölümü yeni izledim güzel bir bölümdü
kral echbert lagertha nın kıçının dibinden ayrılmıyor kadına çok pis göz koydu echbert in lagertha ya söylediği 'bir insan ne kadar karmaşıksa o kadar tehlikelidir '' sözü echbert içinde geçerli o adam sağlam pabuç değil ilede ragnar ın başına bela olacağı şimdiden belli bu arada leydi judith çok güzel kadınmış alıcı gözle baktımda harika bişey yalnız judith athelsan a asılmakla yanlış yapıyor o bamyanın endisine faydası yok kıza ne faydası olacakki? neyse aslaug u yine az görebildik siggy ve helga ile birlikte ortaklaşa rüyalar görüyorlar rüyalardaki adam sonunda ortaya çıktı neyin nesidir anlamadım bu arada atheltsan ında elinde kan damlıyordu son sahnede aradaki alakayı çözemedim prenses kwentrith meğersem amcası ve yeğeni tarafından tecavüze uğramış kadın öyle bir kin biriktirmişki amcasının kellesini doğrasada hıncını alamadı darısı yeğen burgred in başına tporstein e üzüldüm tek kolunu kaybetti normalde insan iki eliyle bir şeyini düzeltemiyor torstein şimdi tek eliyle nasıl düzeltip iki karısını memnun edecek Allah bilir )
bu arada 3x3. bölümde çıkmış birazdan izlerim sizinde aklınızda olsun izlemeyi unutmayın bu vikings sayfası bu sezon niye bu kadar bakir kaldı anlamadım izlediğimiz diziler çoğalınca hakettiği değeri veremiyoruz
Sezon iyi gitmiyor sorun odur belki. Herhalde aramızda Vikings'in yeni bölümü var diye heyecanlanan yoktur? Tabii dizilere de gömüldük bir yandan House of Cards bir yandan Bates Motel. TWD, Better Call Saul falan saldırıyorlar dört bir yandan.3x2. Bölüm
kral echbert lagertha nın kıçının dibinden ayrılmıyor kadına çok pis göz koydu echbert in lagertha ya söylediği 'bir insan ne kadar karmaşıksa o kadar tehlikelidir '' sözü echbert içinde geçerli o adam sağlam pabuç değil ilede ragnar ın başına bela olacağı şimdiden belli bu arada leydi judith çok güzel kadınmış alıcı gözle baktımda harika bişey yalnız judith athelsan a asılmakla yanlış yapıyor o bamyanın endisine faydası yok kıza ne faydası olacakki? neyse aslaug u yine az görebildik siggy ve helga ile birlikte ortaklaşa rüyalar görüyorlar rüyalardaki adam sonunda ortaya çıktı neyin nesidir anlamadım bu arada atheltsan ında elinde kan damlıyordu son sahnede aradaki alakayı çözemedim prenses kwentrith meğersem amcası ve yeğeni tarafından tecavüze uğramış kadın öyle bir kin biriktirmişki amcasının kellesini doğrasada hıncını alamadı darısı yeğen burgred in başına tporstein e üzüldüm tek kolunu kaybetti normalde insan iki eliyle bir şeyini düzeltemiyor torstein şimdi tek eliyle nasıl düzeltip iki karısını memnun edecek Allah bilir )
bu arada 3x3. bölümde çıkmış birazdan izlerim sizinde aklınızda olsun izlemeyi unutmayın bu vikings sayfası bu sezon niye bu kadar bakir kaldı anlamadım izlediğimiz diziler çoğalınca hakettiği değeri veremiyoruz
Üçüncü bölümü izlemeye başlıyorum o zaman hatırlattığın iyi oldu.3x2. Bölüm
geldi geldi hemen başla diziyekıvanç bu diziye gelicekti galiba haber yalan çıkmasaydı keşke yaa ozaman takip ederdim bu diziyi
ben heyecanlanıyorumSezon iyi gitmiyor sorun odur belki. Herhalde aramızda Vikings'in yeni bölümü var diye heyecanlanan yoktur? Tabii dizilere de gömüldük bir yandan House of Cards bir yandan Bates Motel. TWD, Better Call Saul falan saldırıyorlar dört bir yandan.
Senin bu hafta yaptığını gelecek hafta ben yapıp iki bölüm yakın yakına izleyeceğim muhtemelen.
ben şimdi izlerim 3. bölümü gecede bates motel izleyeceğim bates motel gece şahane oluyor izlemesiÜçüncü bölümü izlemeye başlıyorum o zaman hatırlattığın iyi oldu.
Ya da izlememelimiyim gece ne izleyeceğim House of Cards'ta tükenmeye başladı.
Başka bir şey izlemiyorsun sen, normaldir.ben heyecanlanıyorum
Pazartesi 3.sezon başlıyor Bates Motel'in yetişeceksiniz dimi? @OzaNben şimdi izlerim 3. bölümü gecede bates motel izleyeceğim bates motel gece şahane oluyor izlemesi
Ahahah Doğru güncel olarak sadece Forever ve Vikings var şuan ama sadece ondan değil bence güzel ilerliyor sezonBaşka bir şey izlemiyorsun sen, normaldir.
vikingsler aslında belli çizgisini koruyorda bence dediğin ikinci şık daha doğru diziler üstüste bindirince her birine ayrı zaman ayırmak çok zor oluyor mesela ben TWD yi bile geçen hafta pas geçmişim unutmuşum onada @Harunnn60 etiketliyordu o da kaybolunca iki bölüm üstüste izlemek zorunda kaldımSezon iyi gitmiyor sorun odur belki. Herhalde aramızda Vikings'in yeni bölümü var diye heyecanlanan yoktur? Tabii dizilere de gömüldük bir yandan House of Cards bir yandan Bates Motel. TWD, Better Call Saul falan saldırıyorlar dört bir yandan.
Senin bu hafta yaptığını gelecek hafta ben yapıp iki bölüm yakın yakına izleyeceğim muhtemelen.
senide şöyle bir bates motele doğru alalım )Ahahah Doğru güncel olarak sadece Forever ve Vikings var şuan ama sadece ondan değil bence güzel ilerliyor sezon
Türkiye'ye gelişi Salı oluyor. 1 gün de çeviri gecikse Çarşamba. 1-2 gün de biz gecikiriz ve yakınlarda buluşuruz.Pazartesi 3.sezon başlıyor Bates Motel'in yetişeceksiniz dimi? @OzaN
Diğer dizin Forever olduğuna göre başyapıt gibi bile gelebilir, normaldir.Ahahah Doğru güncel olarak sadece Forever ve Vikings var şuan ama sadece ondan değil bence güzel ilerliyor sezon