Tamam sağol@MelankoliK yorumlar için buraya gel)
Tamam@MelankoliK Bir süre bunu izle de 1 hafta sonra Outlander'ı birlikte izleriz.
2X2
Sonu güzeldi başları durgundu.
@sürgünüm @sokak sanati"Genel olarak durgundu biraz sonları efsane güzeldi efektler çok iyi kanlar falan çok gerçekçi dövüş sahneleride öyle karaya indiler kralın askerlerini yerle bir ettiler heyecanlı bakalım yeni bölümde nolacak. Lagertha bölümde yoktu.ssss
Lagerha'ma asılmadan izle.2X2
Sonu güzeldi başları durgundu.
@sürgünüm @sokak sanati"Genel olarak durgundu biraz sonları efsane güzeldi efektler çok iyi kanlar falan çok gerçekçi dövüş sahneleride öyle karaya indiler kralın askerlerini yerle bir ettiler heyecanlı bakalım yeni bölümde nolacak. Lagertha bölümde yoktu.ssss
Aklından bile geçirme o çok ayrı benim içinDirilis izlemezsin artık.
Aklından bile geçirme o çok ayrı benim için
İkisini ayırmam ezilceğinide sanmam.Vikings karşısında çok ezilir.
Herkesde senin oluyor bize ne kaldıLagerha'ma asılmadan izle.
Herkes değil, yabancılardan Lagertha, yerlilerden Esra.İkisini ayırmam ezilceğinide sanmam.Sen Kösemini izle kş
Herkesde senin oluyor bize ne kaldı
sonunda kendi çabanla bulmuşsun sayfayı5. ve 6. bölümleri izledim. Sağlam bölümlerdi.
Ragnar'ın bu kadar erken reyiz olacağını düşünmezdim,çabuk ilerledi dizi
Reisin hatunu da boyun eğdi. Şu sahneler iyiydi ;
Ekli dosyayı görüntüle 47553
Ekli dosyayı görüntüle 47554
@destere @sürgünüm @Harunnn60 @EFE UYSAL
Bölüm sonunda bizim rahibi Vallaha'ya mı uçurdular neler oldu öyle
@destere buraya gel buraya boşber Evil'i
Evet buldumsonunda kendi çabanla bulmuşsun sayfayı)
favorin kim ? benim aslaug onun haricinde birini seç)
Lagertha'yı beğenmene sevindim. Aslaug'tan umarım sen de benim gibi hiç haz etmemiştirsin?Evet buldum
"Lagertha da asil kadın Hanım ağa kıyafeti nasıl da yakıştı kendisine hakkını yememek lazım diyeceğim" @sürgünüm kovalayacak beni
Neyse benim de Rahip olsunNe yapacağını çok merak ediyorum.
Aslaug reisin kızı mıydı?Lagertha'yı beğenmene sevindim. Aslaug'tan umarım sen de benim gibi hiç haz etmemiştirsin?
Evet buldum
"Lagertha da asil kadın Hanım ağa kıyafeti nasıl da yakıştı kendisine hakkını yememek lazım diyeceğim" @sürgünüm kovalayacak beni
Neyse benim de Rahip olsunNe yapacağını çok merak ediyorum.
aslaug oranın prensesi kraliçesi herşeyi vikingler in asalet simgesiLagertha'yı beğenmene sevindim. Aslaug'tan umarım sen de benim gibi hiç haz etmemiştirsin?
senide kaybettikAslaug reisin kızı mıydı?
5 ve 6. bölümlerde pek olayların içinde değildi. Sadece yaşlı bir dede ile evereceklerdi. Sonra annesiyle beraber adamı alt ettiler. Pek bir olayı yoktu.
Hem onu Lagertha ile aynı kefeye bile koymak bile yanlış. Lagertha asil kadın
ya bari biraz bekleseydin senlik bir kız geliyordu diziye) rahibi napcan yaşimdi bu senin sözü @xemrexxx söylese acayip dalğa geçerdim)
rahibi tez vakitte bırak kendine uygun bişey bul)
aslaug oranın prensesi kraliçesi herşeyi vikingler in asalet simgesi)
bu arada kimse siggi yi sigisine takmıyor onu destekleyen yok) hayret oysa kadın çok seksi bişey)
senide kaybettiklagertacı biri daha çıktı karşımıza) demekki aslaug un saldığı asalet kokusu sizleri yaklaştırmıyor kendisine oysa beni benden alıyor)
zaten aslaug entrika falan yapmıyorki öyle dolaşıyor civarda çayırda çimende o salınımı yetiyor benim için hanı diyor ya kıraç endamın yeter işte aslaug öyle bişey endamı yeterBen de Rahibin ne yapacağını merak diyorum. Ne yapayım başka kimse kalmadı. O yüzden bana da favori olarak o kaldı demek istedim
Siggy espiriğin iyiydi
Aslında onun ne olacağını da merak ediyorum,kocası da Vallaha'ya gittiNedense Valhalla kelimesi hoşuma gitti
Ragnar'ın kardeşi kancayı ona takacak gibi duruyor
Hem Aslaug kızın daha bir entrikasını göremedim @destere7.bölüme geçtim,sadece bir yaşlı dedenin yatağına girdi o kadar)
Neyse sen yok oldun ben de çıkayım. iyi geceler
İlerleyen bölümlerde göreceğiz endamınızaten aslaug entrika falan yapmıyorki öyle dolaşıyor civarda çayırda çimende o salınımı yetiyor benim için hanı diyor ya kıraç endamın yeter işte aslaug öyle bişey endamı yeter)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?