Diğer Vikings - İlk 2 Sezon Yorumları

Son düzenleme:
2x9

Tüylerim diken diken oldu. Gerçekten her açıdan çok güzel bir bölümdü.

FLOKİ EN ZEKİ ADAM .adam gemi mühendisi kafadan .Horik'e tacını ters giydirir,dizilerde filmlerde adettendir sol gösterip sağ vurcaklar .

Ben çoktan gebertirdim Horik salağını.haybeden bir sürü adam kaybetirrdi .Floki'nin ihanet edeceğini sanmıyorum bence Ragnar'la Floki'nin bir oyunu gibi geliyor.

Ulan Flokii ihanet edersen var ya yıkılır umutlarım .. adamımsın ... yanlış yapma Ragnar Reise .

Prenses de göze girmek için Porun'nu özgur bıraktı asılnda fena kadın değil yani.

En çok da rahibin gelmesine sevindim, çok seviyorum şu adamı.

Bir çift lafımda Prensese olacak savaşçı mı seçiyor tokmakçı mı belli değil.

9/10

ve 9. bölümde biter
yine harika bir bölümdü muhteşemdi

savaş sahnesi muhteşemdi horik salağı yüzünden savaş kaybedildi buna lagertha nında horikten yana çıkmışş olması neden oldu gibi ? ama savaşın en kritik anında doğruyu buldu lagertha ama floki için aynı şeyi söyleyemeyeceğim favori karakterimdi son iki bölüm bişeyler oldu sallabaşa horike yanaştı hiç yakışmıyor

floki ile horik in björn ü ortadan kaldırma planları umarım başarılı olmaz olmayacaktırda

athelstan hem ragnar ın hemde kral echbert in favorisi, ikiside rahibi yanına çekmeye çalışıyor rahipte bunalıma girdi adam iki inanç arasında kaldı

rollonun yaralanmasına üzüldüm umarım iyileşir bir ara kıl kapmıştım vatandaşa sonra düzeldi sayılır..
şu ella mıdır nedir northombria kralı hergele hiç sevmedim şişkoyu bir an önce öteki dünyayı boylamasını dilerim
bu tarz kötülerde kolay ölmez ragnar ın başına bela olacak

mercia prensesi erkek delisi, erkek sinek görse üstüne atlayacak onu bir koca kesmez bir tabur kuzeyli asker anca kadını sakinleştirecek gibi

@Forumdash @sürgünüm @OzaN @yatutarsa @Çiğdem- @berkann @xemrexxx @Harunnn60 @sokak sanati @cevaa @Ahmad

ragnarla flokinin oyunu değil flokiye bende toz kondurmak istemem ama vatandaş gerçekten bozuldu düzelir umarım ölmesinide istemem iyi bir karakterdi

porunn ne seksi bişey oldu öyle kıza aşık oldum

mercia prensesi bildiğin motor işte

vikings10. bölüm sezon finali yayınlanmış akşam bakarım altyazı çıkmıştır umarım

2x10 (Sezon Finali)

Geçen sezonki vasat altı sezon finalinin aksine bu sezonun finali harikaydı. Dizinin en iyi bölümlerinden biriydi, belki de en iyisiydi.

sürgünüm'e hiçbirimiz katılmadık ama haklı çıktı.
Floki gerçekten adamın dibiymiş ama yani aksini düşünmemiz için her türlü numarayı yaptılar. Bjorn'un orada kılıç çıkarması falan daha ne düşünelim.

Ayrıca Siggy de başından beri Ragnar için mi çalışıyormuş? Asıl bomba o. 😱

Horik'ten pek adam kaybı yaşamadan kurtulmamıza sevindim.

Gelecek sezonu bekliyoruz artık, sezona dair genel yorumu da sezonluk yorum konusuna yaparım birazdan.

Bölüm puanı:

9/10

Sezon genel yorumu da geldi.

Şurada:

https://fav10.net/forum/threads/son...i-sezonu-ve-yorumu.213625/page-3#post-1840930

Son düzenleme:
o neydi öyle 10. bölüm ve sezon finali harikaydı, muhteşemdi ,

@sürgünüm ün kulağını çınlatalım
floki bozuldu diye nerdeyse küfredecektim vatandaşa ama bizi ters köşe etti heleki thorstein i öldürdüğünü düşününce repertuarımdaki tüm küfürleri sıralamıştım thorsten de kurtuldu oda bir oyunmuş

horik hakettiğini fazlasıyla aldı aileside katliama kurban gitti oğlunuda keşke öldürselerdi ilerde başlarına bela olur bu sümsük oğlan
horik in kızlarına yazık oldu onların yerine oğullarını öldürselerdi yeterliydi

siggy çok tutarsız davranıyordu floki gibi, o da son anda çark etti sanırım ragnarın saflarına geçti.. ama ben bu siggye güvenemiyorum her haltı yiyebilecek kapasitede

porunn ile björn arasında sular gittikçe kaynamaya başladı björn eşini buldu gibi kaynanasını aratmaz bu kız lagerthanın genç hali

prenses aslaug savaşçı değil ama bir salınışı gülüşü dünyaya bedel savaş kadınlara yakışmıyor aslaug daha bir asil duruyor

@Forumdash @sürgünüm @OzaN @yatutarsa @Çiğdem- @berkann @xemrexxx @Harunnn60 @sokak sanati @cevaa @Ahmad

@aslaug uda etiketleyeyim belki yorumuma bakar övgülerimi görürde mutlu olur kadın

siggy bence kazanandan yana gibi

birde mercia prensesini merak ettim
bu bölüm yoktu? keşke her bölüm bir 5 dakika gösterseler kadın kaptığını yatağa atıyor

2*10

Çok güzel bir sezon finaliydi, sezonun en iyi bölümlerinden biriydi hatta.

Floki reyiz şaşırtmadı beni.
Ragy'ye ihanet etmeyeceğini düşündüm ama senarist sağolsun sürekli o yönde yansıttı olayları
Siggy'ye şaşırdım ama

Horik'ten kurtulmamız çok çok iyi oldu.

Vee önce çiftçi Ragnar sonra Earl Ragnar ve en sonunda King Ragnar
3. sezon da çok iyi olacak gibi.

9.5/10

2x9 ve 2x10'u dün izledim 2 süper bölümdü.

Herkes gibi Floki'ye çok sevindim gözümden düşmüştü hatta nasıl yapar bunları diyordum ama Ragnar'ı bırakmadı. Ragnar, kralı öldürerek iyi yaptı sonuçta diğer savaşta Ragnar'ı dinleselerdi de yenilgi olmayacaktı.