kim kaliteli dedi afet beni ye )
star kalite proğramlar yapacağız havasıyla işe başladı ama işlerinin yarısında kalite var yarısı döküntü )
starcıyım )
starda ben kaliteli iş gormuyom ekrandaki tek kaliteli iş kayıp şehir yarısmalarda ise zaman zaman uyduruk yarışma cikarmasa iyi olacak kim milyoner onun dışında kalite yok. diğer işlerde oyunculuk bile yok . işler güçlerin oyuncuları iyi ama senaryo falso veriyor. obzg de iyi oyunculuk var ama senaryo dökülüyor.
destere bahzat ç de bir adamın iyi oyunclugu dışında bişey yok ,senaryo yok. ne zaman izlesem dizide ne olacagını tahmin ediyoum.. küfür etmek içki içmek kaliteden mi sayacağız )))
muhteşem tarihi halka sevdirmedi çünkü muhteşemde tarih anlatılmıyor8 sanırım bu iddia sana aitti )))) dizide hürremin nsıl cani biri olduğunu anlatıyorlar )) burdan kalite çıkmaz
bence kanuni döneminin tarihini değil kanuninin haremini ezbere biliyor ))))adam haremden çıkmıyor ki nasıl bilsin başka şeyleri ))))) tarih ögrenmek istiyorsan ne roman ne dizi.. kitap okuyacan destere
behça yorumumu yine kendince analmışsın :😉))))) orda diyorum ki iyi senaryo karakteri sözde gerçekçi yapacagız diye küfür söyleterek içki içirtirerek yapılmazdı bilmem bunuda din hocaları söyler mi bilemem ))) azati sende behzat ç nin kalitesininde emin değilsi ki arka sokaklarla karşılaştırıyon ))))))
yaw destere ben bahzatı içkisiz küfürsüz mü anlatılsın dedim aksine tam tersini deddim sadece bunlar yetmez dedim . bu ara kurtlar mı izledin ne sürekli yanlış anlıyon ))))
muhteşemdek0 karakterleri milet internete girip görüyorda okadar ya diziden yanlış ögrendikleri )) tarih haremden ibaret değil destere üstelik tarihte en az bilenen şey harem bu konuyla ilgili bilgi yok ögrendikleri bilgide yalan dolan zati ))) tarih neden osmanlı o savaşları kazandıya osmanlı neden o zaman en mükemele medeniiyetti bunların cevabı varmı muhteşemde yada internette ozamanın toplumu nasıl yaşarmış neye tepki verirmiş var mı yok geçen bölümde esnafın hepsi düzanbazmış osmanlıda )))) bu mu tarih yani ))))
destere hürrem başlamadan önce tarih prpogramları ilgiyle izleniyordu muhteşemden sonra reytng almaz oldular örnek: tarihin arka sokagı ))) sebebi muhteşemdeki tarihi görenler proflara güvenleri kalmadı sanırsam ))))
ayrıca proflar üremle ilgili yorum yapmıyor sunucu soruyor adamlarda geçiştiriyor hiçri konuşmak bile istemiyor ))))
o programı kim izlesin adamlar çok yavaş konuşiuyor ilgi çekii konular azaldı şarkıları çok sıkıcı
Kasim ayinda acaba Star ve Kanal D arasinda nasil bir rekabet olacak
emre istersen eski reytinglerine bak habertürkün en çok izlenen programıydı hüremden sonra oranları düşütü )))
24.10 2009
58 TARIHIN ARKA ODASI HABERTURK 02:24 0,96% 4,06%
emre istersen eski reytinglerine bak habertürkün en çok izlenen programıydı hüremden sonra oranları düşütü )))
24.10 2009
58 TARIHIN ARKA ODASI HABERTURK 02:24 0,96% 4,06%
- - - Ekleme - - -
böyle bişey olmayacak kanal d ile atv yarışır kanal d alır )))
agb mi oölçen şirket ayrıca pelkin batu gidince tabi hürreme bakıcakalr yaşlı başlı adamlara niye baksınlar