Ve Kanal D Devrildi ! Kanalların Ekim Ayı Performansı Ne Oldu ?

endgame boşver kalsın 5 kanalın da temsilcisi olmalı bence:D mahoni, en çok reklamı star nerdne alıyor kanıtı var mı:D

kim kaliteli dedi afet beni ye :))

star kalite proğramlar yapacağız havasıyla işe başladı ama işlerinin yarısında kalite var yarısı döküntü :))

starda ben kaliteli iş gormuyom ekrandaki tek kaliteli iş kayıp şehir yarısmalarda ise zaman zaman uyduruk yarışma cikarmasa iyi olacak kim milyoner onun dışında kalite yok. diğer işlerde oyunculuk bile yok . işler güçlerin oyuncuları iyi ama senaryo falso veriyor. obzg de iyi oyunculuk var ama senaryo dökülüyor.

starda ben kaliteli iş gormuyom ekrandaki tek kaliteli iş kayıp şehir yarısmalarda ise zaman zaman uyduruk yarışma cikarmasa iyi olacak kim milyoner onun dışında kalite yok. diğer işlerde oyunculuk bile yok . işler güçlerin oyuncuları iyi ama senaryo falso veriyor. obzg de iyi oyunculuk var ama senaryo dökülüyor.

behzat Ç.(polisiye diziler arasındaki en gerçekçisidir pembe dizi kıvamını geçmeyen arka sokakların yanında altın değerindedir behzat)

muhteşem yüzyıl(tarihi ilk kez bu halka sevdiren dizidir )
işler güçler(kalitesi farklılığında )

bunlara kaliteli değil diyen kişinin ekranda kalite arayışında olduğunu sanmıyorum, kayıp şehir dediğin diide oyunculuk sıfır sen hangi gözle izliyorsun söyle ben o açıdan bakayım bu hafta diziye :)) benim baktığım açıdan pek bişeye benzemiyor :)

destere bahzat ç de bir adamın iyi oyunclugu dışında bişey yok ,senaryo yok. ne zaman izlesem dizide ne olacagını tahmin ediyoum.. küfür etmek içki içmek kaliteden mi sayacağız :))))
muhteşem tarihi halka sevdirmedi çünkü muhteşemde tarih anlatılmıyor8 sanırım bu iddia sana aitti :))))) dizide hürremin nsıl cani biri olduğunu anlatıyorlar :))) burdan kalite çıkmaz

destere bahzat ç de bir adamın iyi oyunclugu dışında bişey yok ,senaryo yok. ne zaman izlesem dizide ne olacagını tahmin ediyoum.. küfür etmek içki içmek kaliteden mi sayacağız :))))
muhteşem tarihi halka sevdirmedi çünkü muhteşemde tarih anlatılmıyor8 sanırım bu iddia sana aitti :))))) dizide hürremin nsıl cani biri olduğunu anlatıyorlar :))) burdan kalite çıkmaz

muhteşem yüzünden şimdi herkes kanuni sultan süleyman dönemini ezbere biliyor .. muhteşem yüzünden osmanlının o dönemki yaşam koşullarına günlük yaşamına olan ilgi ve alaka 10 katına çıktı
muhteşem yüzünden tarihte pargalıdan bir haber olanlar pargalıyı öğrendi

muhteşem yüzünden o dönemdeki insanlarında ekmek yiyip altın yumurtlamadığını onlarında aşkları günahları olduğunu sevgili halkımız öğrenmiş oldu

muhteşemin halka anlattığı tarih dersini 100 bin prof biraraya gelse anlatamaz küçümsemek kolay ama gerçekleri kapatamazsın ..

- - - Ekleme - - -

behzat hakkında ki eleştirilerinde sadece bir din hocasının yapacağı eleştiriler .. orda anlatılan sadece içki küfür değil orda anlatılan polisin günlük yaşamdaki zorlukları, olayları aydınlatmaktaki başarıları ve başarısızlıkları , bir çok olayın üst kademeler tarafından örtbas edildiği bize anlatılan pembe polisiyelerin gerçek olmadığını görüyoruz polisin her daim adaletin yanında olmadığını her meslekte olduğu gibi içlerinde her çeşittn insanın çıktığını görüyoruz hayatın kendisini görüyoruz ..

yeşilaycı polisler iyi bir görüntü veriyor haklısın ama hayat yeşil değil farklı renkleri var hayatın :)

bence kanuni döneminin tarihini değil kanuninin haremini ezbere biliyor :)))))adam haremden çıkmıyor ki nasıl bilsin başka şeyleri :)))))) tarih ögrenmek istiyorsan ne roman ne dizi.. kitap okuyacan destere

behça yorumumu yine kendince analmışsın :😉))))) orda diyorum ki iyi senaryo karakteri sözde gerçekçi yapacagız diye küfür söyleterek içki içirtirerek yapılmazdı bilmem bunuda din hocaları söyler mi bilemem :)))) azati sende behzat ç nin kalitesininde emin değilsi ki arka sokaklarla karşılaştırıyon :)))))))

- - - Ekleme - - -

muhteşemin tek yaptıgı sexsit bkş olan pirim osmanlıyı kadınlar yıktı şehir efsanesine yardımcı olması başka da bu diziden geriye hiç bişey kalamcsk kadınlar gögüsleri açık milletle konuşuyor :)))))) bumu o dönemin yaşam stili :)))

bence kanuni döneminin tarihini değil kanuninin haremini ezbere biliyor :)))))adam haremden çıkmıyor ki nasıl bilsin başka şeyleri :)))))) tarih ögrenmek istiyorsan ne roman ne dizi.. kitap okuyacan destere

behça yorumumu yine kendince analmışsın :😉))))) orda diyorum ki iyi senaryo karakteri sözde gerçekçi yapacagız diye küfür söyleterek içki içirtirerek yapılmazdı bilmem bunuda din hocaları söyler mi bilemem :)))) azati sende behzat ç nin kalitesininde emin değilsi ki arka sokaklarla karşılaştırıyon :)))))))

arka sokaklarla karşılaştırmamın sebebi şu anda polisiye olarak başka bir karşılaştıracağım dizi olmaması yoksa behzat kim arka sokaklar kim arka sokaklar zaten ekranın çöpü :)))

sen diyorsunki gerçekleri içkisiz sigarasız küfürsüz anlatsalardı ama hayatın gerçekleri arasında içkide var küfürde neden onlarda arada anlatılınca kıl oluyoruz diziye orasını çözemedim :))

muhteşemin anlattığı harem değil .. çevremdeki arkadaşlara bakıyorum rüstemi görünce nete girip rüstem kimmiş diye araştırıyor yani muhteşem izleyenler o dönemdeki şahısları savaşları harem yaşamınıda öğrenmek için araştırmaya girişiyor oysa okulda öğretilen ezber iki üç cümleden ibaret ..

yaw destere ben bahzatı içkisiz küfürsüz mü anlatılsın dedim aksine tam tersini deddim sadece bunlar yetmez dedim . bu ara kurtlar mı izledin ne sürekli yanlış anlıyon :)))))

muhteşemdek0 karakterleri milet internete girip görüyorda okadar ya diziden yanlış ögrendikleri :))) tarih haremden ibaret değil destere üstelik tarihte en az bilenen şey harem bu konuyla ilgili bilgi yok ögrendikleri bilgide yalan dolan zati :)))) tarih neden osmanlı o savaşları kazandıya osmanlı neden o zaman en mükemele medeniiyetti bunların cevabı varmı muhteşemde yada internette ozamanın toplumu nasıl yaşarmış neye tepki verirmiş var mı yok geçen bölümde esnafın hepsi düzanbazmış osmanlıda :))))) bu mu tarih yani :)))))

beyazsoy adam her sefere giti :D dizini adının aşk ı derun olduğunu unuttun galiba devlet aşkı demiyor:D

yaw destere ben bahzatı içkisiz küfürsüz mü anlatılsın dedim aksine tam tersini deddim sadece bunlar yetmez dedim . bu ara kurtlar mı izledin ne sürekli yanlış anlıyon :)))))

muhteşemdek0 karakterleri milet internete girip görüyorda okadar ya diziden yanlış ögrendikleri :))) tarih haremden ibaret değil destere üstelik tarihte en az bilenen şey harem bu konuyla ilgili bilgi yok ögrendikleri bilgide yalan dolan zati :)))) tarih neden osmanlı o savaşları kazandıya osmanlı neden o zaman en mükemele medeniiyetti bunların cevabı varmı muhteşemde yada internette ozamanın toplumu nasıl yaşarmış neye tepki verirmiş var mı yok geçen bölümde esnafın hepsi düzanbazmış osmanlıda :))))) bu mu tarih yani :)))))

behzatta içkide küfürde polisiye gerçeklerde var yani tek taraflı görme diziyi iki bölüm kesintisiz izle 10 dakikada bişey anlamazsın sende bir alışkanlık olmuş 10 dakikada diziyi çözmeye çalışıyorsun biraz süreyi arttır eminim zamanın boşa gitmeyecektir :)

tarihte düzenbaz esnafları anlatmıyor orda asıl anlatılması gereken kadı nın kişiliği olduğu için üstüste düzenbazlara rastladı kadı,amaç kadı nın adalet anlayışını gözler önüne sermek.. yoksa bir düzenbaz bir dürüst diye gitse o sahne 10 dakika değil en az 20 dakika sürerdi asıl anlatılmak istenen şeye odaklanmak lazım ..

muhteşem tarihi doğru veya yanllış bir şeilde anlatıyor ama onu sevenlerdeki merak duygusu insanları araştırmaya iter ve gerçekler günyüzüne daha rahat çıkar 70 lik tarih profları bile hürremi incelemeye alıp yorum yapmak zorunda kalıyorsa bu hürremin fosillerin beynini harekete geçirdiğinin göstergesidir .. hürrem olmasa sen o profu dikkate bile almazsın ama şimdi gündem muhteşem hürrem olduğu için profuda dikkate alıyorsun diziyide tatmin olmazsan alternatif kaynaklara yöneliyorsun herkesi bu şekilde bir dizi hareketlendiriyorsa bu dizinin sadece yanlış yönlerini eleştirmeyeceksin, hürremi öpüp başına koyacaksın :))

destere hürrem başlamadan önce tarih prpogramları ilgiyle izleniyordu muhteşemden sonra reytng almaz oldular örnek: tarihin arka sokagı :)))) sebebi muhteşemdeki tarihi görenler proflara güvenleri kalmadı sanırsam :)))))
ayrıca proflar üremle ilgili yorum yapmıyor sunucu soruyor adamlarda geçiştiriyor hiçri konuşmak bile istemiyor :)))))

destere hürrem başlamadan önce tarih prpogramları ilgiyle izleniyordu muhteşemden sonra reytng almaz oldular örnek: tarihin arka sokagı :)))) sebebi muhteşemdeki tarihi görenler proflara güvenleri kalmadı sanırsam :)))))
ayrıca proflar üremle ilgili yorum yapmıyor sunucu soruyor adamlarda geçiştiriyor hiçri konuşmak bile istemiyor :)))))

o programı kim izlesin adamlar çok yavaş konuşiuyor ilgi çekii konular azaldı şarkıları çok sıkıcı:D

pazartesi salı çarsamba cumartesi pazar full stardayım starla merhaba star'lı günler star'lı haberler hürremli saatler hadiseli saatler acunlu saatleri merakla bkleyerek hasta sekilde izliyoruz ♥

Kasim ayinda acaba Star ve Kanal D arasinda nasil bir rekabet olacak

o programı kim izlesin adamlar çok yavaş konuşiuyor ilgi çekii konular azaldı şarkıları çok sıkıcı:D

emre istersen eski reytinglerine bak habertürkün en çok izlenen programıydı hüremden sonra oranları düşütü :))))

24.10 2009
58 TARIHIN ARKA ODASI HABERTURK 02:24 0,96% 4,06%

- - - Ekleme - - -

Kasim ayinda acaba Star ve Kanal D arasinda nasil bir rekabet olacak

böyle bişey olmayacak kanal d ile atv yarışır kanal d alır :))))

emre istersen eski reytinglerine bak habertürkün en çok izlenen programıydı hüremden sonra oranları düşütü :))))

24.10 2009

agb mi oölçen şirket:D ayrıca pelkin batu gidince tabi hürreme bakıcakalr yaşlı başlı adamlara niye baksınlar:D

24.10 2009

- - - Ekleme - - -

böyle bişey olmayacak kanal d ile atv yarışır kanal d alır :))))

tarih proğramına bak tarihin arka odası ..:) zaten düşme sebebide budur tarihi hürrem öne çıkardı arka odalarda loş ışıklar altındaki tarihi halk ne yapsın nesini merak etsin bu tarz proğramların izleyici sayısı cumhuriyet gazatesinin okur sayısı gibi orta yaşlı göbekli gözlüklü memur kesimidir onlarda anca arka odalarda konu tartışır ön odaya getirmeye cesaret etmediğin müddetçe bu proğramları, öyle cücük kadar izleyici kitlesine hitap etmekten başka bir başarı gösteremez:))

agb mi oölçen şirket:D ayrıca pelkin batu gidince tabi hürreme bakıcakalr yaşlı başlı adamlara niye baksınlar:D

pelin gitti ama ondan güzel kızlar geldi .. sbt de var ama çok nadir listeye giriyordu işte

4 Şubat 2012 Cumartesi
88 TARİHİN ARKA ODASI HABERTÜRK 25:07:34 25:59:59 00:52:25 0,78 4,69

nadiren girerdi oda 88. olmuş :)))