'Vatanım Sensin'in Yayın Tarihi Belli Oldu!

İstersen izle, kaliteden mahrum kalmanı istemeyiz. Ama hayran kalırsan sorumlusu ben değilim haberin olsun.
Bende senin kaliteden mahrum kalmani istemem ve Bodrum Masali'ni izlemeni isterim ama hayran kalirsan sorumlusu benim

O3 Medya sağlam işler yapıyor. Bu diziyi de takibe alacağım. Eminim sağlam bir iş çıkacaktır.

Tatli küçük yalancilari gömen sen değilmiydin gecen yil o da O3 isiydi😱
Tatlı Küçük Yalancıları hiç gömmedim kaldı ki Kırgın Çiçekler'in karşısına rakip olarak çıkan her dizi düşmandır
Arkadaşlar İyidi ile beraber takibe aldım yapım şirketini

Vadi başlayana kadar Perşembe günleri gençler oyalansın bakalım
Mekanın sahibi gelince üzülerek sizi sahneden alacağız

Owww kaos 😕
Bu dizi kösem ve cesur ve guzel kapışması değişik olacak .

Bu dizi inşallah tutmaz bu bir ! Bence Vatanım Sensin hayranları 28 Ekim'de saat 10'da kötü süprizlerle karşılaşmalarını umuyorum reytingleri 7-8 değilde 4-5 olursa şaşırmayın ! Polat Alemdar Ocak'ta yeniden dönecek

Polat alemdar bitti bu dizi bitse bule kanal d enayi degil vadiye servet harcadin

Amacım tartışma çıkarmak değil ama siz bence bu sezon Vadi'yi hiç beklemeyin. Ama sen de haklısın sonuçta umut etmek bedava.

Polat alemdar bitti bu dizi bitse bule kanal d enayi degil vadiye servet harcadin

4-5 olması iyi bişi yalnız.İçerdede öyle başladı şimdi zirvede

Vadi 360'ta döner ya ocakta yada eylül de

Her ne kadar tutmasını istemesem de bir yandan da Kanal D dizisi olduğu için kafam karışıyor, bakalım nasıl sonuçlar alacak