'Vatanım Sensin'in Yayın Tarihi Belli Oldu!

İstersen izle, kaliteden mahrum kalmanı istemeyiz. Ama hayran kalırsan sorumlusu ben değilim haberin olsun. :A
Bende senin kaliteden mahrum kalmani istemem ve Bodrum Masali'ni izlemeni isterim ama hayran kalirsan sorumlusu benim :A

O3 Medya sağlam işler yapıyor. Bu diziyi de takibe alacağım. Eminim sağlam bir iş çıkacaktır. :)

Vadi başlayana kadar Perşembe günleri gençler oyalansın bakalım :A Mekanın sahibi gelince üzülerek sizi sahneden alacağız :A

Bu dizi inşallah tutmaz bu bir ! Bence Vatanım Sensin hayranları 28 Ekim'de saat 10'da kötü süprizlerle karşılaşmalarını umuyorum reytingleri 7-8 değilde 4-5 olursa şaşırmayın ! Polat Alemdar Ocak'ta yeniden dönecek

Bu dizi inşallah tutmaz bu bir ! Bence Vatanım Sensin hayranları 28 Ekim'de saat 10'da kötü süprizlerle karşılaşmalarını umuyorum reytingleri 7-8 değilde 4-5 olursa şaşırmayın ! Polat Alemdar Ocak'ta yeniden dönecek
Polat alemdar bitti bu dizi bitse bule kanal d enayi degil vadiye servet harcadin:D

Amacım tartışma çıkarmak değil ama siz bence bu sezon Vadi'yi hiç beklemeyin. Ama sen de haklısın sonuçta umut etmek bedava. :)

Polat alemdar bitti bu dizi bitse bule kanal d enayi degil vadiye servet harcadin:D

4-5 olması iyi bişi yalnız.İçerdede öyle başladı şimdi zirvede :A

Her ne kadar tutmasını istemesem de bir yandan da Kanal D dizisi olduğu için kafam karışıyor, bakalım nasıl sonuçlar alacak :A