Bende senin kaliteden mahrum kalmani istemem ve Bodrum Masali'ni izlemeni isterim ama hayran kalirsan sorumlusu benimİstersen izle, kaliteden mahrum kalmanı istemeyiz. Ama hayran kalırsan sorumlusu ben değilim haberin olsun.
Bende senin kaliteden mahrum kalmani istemem ve Bodrum Masali'ni izlemeni isterim ama hayran kalirsan sorumlusu benimİstersen izle, kaliteden mahrum kalmanı istemeyiz. Ama hayran kalırsan sorumlusu ben değilim haberin olsun.
Pazar günü iki dizim var yani sorry.Bende senin kaliteden mahrum kalmani istemem ve Bodrum Masali'ni izlemeni isterim ama hayran kalirsan sorumlusu benim
Tatli küçük yalancilari gömen sen değilmiydin gecen yil o da O3 isiydi😱O3 Medya sağlam işler yapıyor. Bu diziyi de takibe alacağım. Eminim sağlam bir iş çıkacaktır.
Tatlı Küçük Yalancıları hiç gömmedim kaldı ki Kırgın Çiçekler'in karşısına rakip olarak çıkan her dizi düşmandır Arkadaşlar İyidi ile beraber takibe aldım yapım şirketiniTatli küçük yalancilari gömen sen değilmiydin gecen yil o da O3 isiydi😱
Vadi gelirse tabii.Vadi başlayana kadar Perşembe günleri gençler oyalansın bakalım Mekanın sahibi gelince üzülerek sizi sahneden alacağız
Şüphen olmasın Uzun bir tatile çıktık ama dönüşümüz yine kendi mekanımıza, kendi günümüze olacakVadi gelirse tabii.
@Çiğdem- denizin bu mesajini billy e gösterTatlı Küçük Yalancıları hiç gömmedim kaldı ki Kırgın Çiçekler'in karşısına rakip olarak çıkan her dizi düşmandır Arkadaşlar İyidi ile beraber takibe aldım yapım şirketini
Polat alemdar bitti bu dizi bitse bule kanal d enayi degil vadiye servet harcadinBu dizi inşallah tutmaz bu bir ! Bence Vatanım Sensin hayranları 28 Ekim'de saat 10'da kötü süprizlerle karşılaşmalarını umuyorum reytingleri 7-8 değilde 4-5 olursa şaşırmayın ! Polat Alemdar Ocak'ta yeniden dönecek
Amacım tartışma çıkarmak değil ama siz bence bu sezon Vadi'yi hiç beklemeyin. Ama sen de haklısın sonuçta umut etmek bedava.Bu dizi inşallah tutmaz bu bir ! Bence Vatanım Sensin hayranları 28 Ekim'de saat 10'da kötü süprizlerle karşılaşmalarını umuyorum reytingleri 7-8 değilde 4-5 olursa şaşırmayın ! Polat Alemdar Ocak'ta yeniden dönecek
Polat alemdar bitti bu dizi bitse bule kanal d enayi degil vadiye servet harcadin
4-5 olması iyi bişi yalnız.İçerdede öyle başladı şimdi zirvedeBu dizi inşallah tutmaz bu bir ! Bence Vatanım Sensin hayranları 28 Ekim'de saat 10'da kötü süprizlerle karşılaşmalarını umuyorum reytingleri 7-8 değilde 4-5 olursa şaşırmayın ! Polat Alemdar Ocak'ta yeniden dönecek
Tutmamasını dileHer ne kadar tutmasını istemesem de bir yandan da Kanal D dizisi olduğu için kafam karışıyor, bakalım nasıl sonuçlar alacak
Affedersin ama sana ne oluyor? Sonuçta bu dizi tutsa da tutmasa da Vadi'nin Kanal D'ye dönme ihtimali sıfır. Bu yüzden insanların izleyeceği dizilere de karışma derim.Tutmamasını dile