Ben bayılıyorum Leona ama @Forumdash @xemrexxx @serhatt dalga geçip duruyorlar Leonun tipiyle özellikle bıyığıyla ona göre cnm
Cücük Ayhan IşıkBen bayılıyorum Leona ama @Forumdash @xemrexxx @serhatt dalga geçip duruyorlar Leonun tipiyle özellikle bıyığıyla ona göre cnm
Bıyıklı bıyıksız farketmez her haliyle kötüBen bayılıyorum Leona ama @Forumdash @xemrexxx @serhatt dalga geçip duruyorlar Leonun tipiyle özellikle bıyığıyla ona göre cnm
Hahah Aaa Kenanda Ayhan olmaya çalıstı ama beceremediCücük Ayhan Işık
Bıyık aynısı değildi ondanHahah Aaa Kenanda Ayhan olmaya çalıstı ama beceremedi
Kenana kurban olsun herkesler
Yok çevremden güzel yorumlar geliyor kesmiycem. Daha da uzatıp hilal yaparım.Tam tersi olması lazımdı.Kes bence.
Olamaz mı?O kadar yakışıklı mısın? 😱
Evet.Sen ona benzetildiğin için mi parlak oldun
Bana da bayılırsın o zaman.Ben bayılıyorum Leona ama @Forumdash @xemrexxx @serhatt dalga geçip duruyorlar Leonun tipiyle özellikle bıyığıyla ona göre cnm
O parlak değil malesefYok çevremden güzel yorumlar geliyor kesmiycem. Daha da uzatıp hilal yaparım.
Olamaz mı?
Evet.
Bana da bayılırsın o zaman.
Ben bayılıyorum Leona ama @Forumdash @xemrexxx @serhatt dalga geçip duruyorlar Leonun tipiyle özellikle bıyığıyla ona göre cnm
Beni daha çok sırt genişliğin ilgilendirdi
Yok çevremden güzel yorumlar geliyor kesmiycem. Daha da uzatıp hilal yaparım.
Olamaz mı?
Evet.
Bana da bayılırsın o zaman.
O kadar yakışıklı mısın? 😱
Kenana kurban olsun herkesler
Bıyık aynısı değildi ondanYoksa Kenan senin Leon'dan daha iyi Ayhan Işık olur
aslında leonla çiğdem uyumlu ikisi de sıska ve hafif sarışınTam tersi olması lazımdı.Kes bence.
Buradaki parlakçılara foto atmamla kötü yola düşmem aynı şey.At fotonu o zaman buradaki parlak avcıları değerlendirsin seni
At canım nolacakBuradaki parlakçılara foto atmamla kötü yola düşmem aynı şey.
Buradaki parlakçılara foto atmamla kötü yola düşmem aynı şey.
Bak gördün mü nasıl pusuda bekliyorlarAt canım nolacak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?