kutluyorum @vadikızı ama yine sana hediye yok diğerlerinde olduğu gibi hediyesiz geldim fakirliğin gözü kör olsun bir çift hediye alamadım yine
Benim canım arkadaşım @vadikızı m seni çok sevdiğimi, değer verdiğimi ve her daim koruyup kollayacağımı biliyorsun zaten. Seni tebrik ediyorum 5 yıldır bu forumda barınabilmek ve kendini kabullendirebilmek zor ve önemli bir durum. Yeni girdiğin kulübün de hayırlı olsun diyorum ve hediyelerini takdim ediyorum.
Şarkı hediyem de yarın inşallah
Güle güle izle ve dinle Şarkımı da yarın karar verince söyleyeceğimDuygulandımm ağlamak istiyorumm yanımda olaydında kocaman sarılaydım sanaa çok tşk ederimm hediyelerimm süper biliyorum tabii sen benim canımsın
Güle güle izle ve dinle Şarkımı da yarın karar verince söyleyeceğim
Sana noldu la ayarsuz patates
sevinçten ne dediğimi bilemiyorum işte senin şarkı söyleyeceğini duyunca bayağı bir heyecan yaptım banlanmak istiyorumSana noldu la ayarsuz patates
Neden?
Kıskanma sana da söylerimsevinçten ne dediğimi bilemiyorum işte senin şarkı söyleyeceğini duyunca bayağı bir heyecan yaptım banlanmak istiyorum
Kıskanma sana da söylerim
Kız sesimi beğenmiyor ondan öyle yazıyor anla İşteAyy söyleme ona Çiğdem şarkı söyler
Kız sesimi beğenmiyor ondan öyle yazıyor anla İşte
Selim'in sesini duyan kargalar uzak diyarlara kaçıyormuş.Haa tmm @destere selim bey denizim sesine kurban ol emi senn bana söyleyecek zaten sen duymucann korkmaaa
Selim'in sesini duyan kargalar uzak diyarlara kaçıyormuş.