vadikızı'nın Forumda 5. Yılı ve Kraliçe 25.000'ler Klubünde!

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Dosi
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Nice yıllar ve mesajlar dilerim ablacım. :bhr: @vadikızı

Hediyen;

030520161531207422219.jpg

Hediyen;

Hediyen;

Çok tşk ederim ablacım :D
@turkuazz mehmetcim hediyeler çok güzel çok tşk ederim:D
@Yakamoz-Asi ömercim çok tşk ederim :D

kutluyorum @vadikızı ama yine sana hediye yok diğerlerinde olduğu gibi hediyesiz geldim:) fakirliğin gözü kör olsun bir çift hediye alamadım yine :)

tşk ederim selim önemli değil :D

Benim canım arkadaşım @vadikızı m seni çok sevdiğimi, değer verdiğimi ve her daim koruyup kollayacağımı biliyorsun zaten. Seni tebrik ediyorum 5 yıldır bu forumda barınabilmek ve kendini kabullendirebilmek zor ve önemli bir durum. Yeni girdiğin kulübün de hayırlı olsun diyorum ve hediyelerini takdim ediyorum. :D

Şarkı hediyem de yarın inşallah :D

Benim canım arkadaşım @vadikızı m seni çok sevdiğimi, değer verdiğimi ve her daim koruyup kollayacağımı biliyorsun zaten. Seni tebrik ediyorum 5 yıldır bu forumda barınabilmek ve kendini kabullendirebilmek zor ve önemli bir durum. Yeni girdiğin kulübün de hayırlı olsun diyorum ve hediyelerini takdim ediyorum. :D

Şarkı hediyem de yarın inşallah :D

:TDuygulandımm ağlamak istiyorumm yanımda olaydında kocaman sarılaydım sanaa çok tşk ederimm hediyelerimm süper :love1:biliyorum tabii sen benim canımsın şu forumda en kötü yanımda
yine sen vardın benim için önemin çok seninn:love1:

Vuhu çifte vuruş yapmış forumun kraliçesi :bhr: Ömrün Kraliçe Elizabeth gibi olur inşallah @vadikızı :A
giphy.gif
giphy.gif

Vuhu çifte vuruş yapmış forumun kraliçesi :bhr: Ömrün Kraliçe Elizabeth gibi olur inşallah @vadikızı :A
giphy.gif
giphy.gif

:F valla öyle oldu iyi denk getirdim valla çok tşk ederim inşallah bitanem benim
Alperim kurabiyemm seninde o güzel gülen yüzün hiç solmasın mutlu bir ömrün olsun inşallah yemeğe kıyamadığımız kurabiyemizsin senn :love1: