Mustafa sandal kendini senin kadar dinlemiyodursana arşivden bir musti şarkısı ayarlayıp tekrar gelicem cnm @vadikızı
Mustafa sandal kendini senin kadar dinlemiyodursana arşivden bir musti şarkısı ayarlayıp tekrar gelicem cnm @vadikızı
@vadikızı ablacım forumdaki 5.yılını ve 25.000'ler kulübüne girişini kutlarım, seviliyorsun İşte hediyelerin.
Hanimlar dikkat Youtube videolari ayaginiza geldi emre altug kenari ferhat gocer kenari murat dalkilic kenari 5 saniyede yuklenir hemen izlenir@vadikızı ablacım forumdaki 5.yılını ve 25.000'ler kulübüne girişini kutlarım, seviliyorsun İşte hediyelerin.
Rakiplerimin bile reklamını yapıyorum Allah'ım ne kadar da yüce gönüllüyüm
Rakiplerimin bile reklamını yapıyorum Allah'ım ne kadar da yüce gönüllüyüm
dur bi ya yorgunluktanmi yanlis okudum acabaRakiplerimin bile reklamını yapıyorum Allah'ım ne kadar da yüce gönüllüyüm
Doğru okumuşsun
Aynen benim de katkım olabilir bunda paylaştığım videolarla@Bully gecen dedigim donma meselesi burdada oluyor :S ve bilgisayardayken oluyor.
neyse yemegimi yedim nihayet en iyisi telefonumu alip ordan takilayim biraz uyumadan önce
Kutlama konularimizda sıkıntı var demiyordaAynen benim de katkım olabilir bunda paylaştığım videolarla