@adventurousBu yüzden seviliyorsun zaten tatlı belam aa uzun zamandir seni övmemiştim . Messengerdekileri saymiyorum millette görsün burda şuan bizim ilişkiyi hep diline getiren kişiyi etiketleyecemde hatirlayamadim nickini neyse illa görür
@adventurousBu yüzden seviliyorsun zaten tatlı belam aa uzun zamandir seni övmemiştim . Messengerdekileri saymiyorum millette görsün burda şuan bizim ilişkiyi hep diline getiren kişiyi etiketleyecemde hatirlayamadim nickini neyse illa görür
Aynen haklısın biz birbirimize hediyeyiz. Sana özel günlerde değil her daim hediye veriyorum bence daha çok sevinmelisin
Sınıf arkadaşımı bu işlere karıştırmayın lütfen
Bugün İstanbul'a geldin sen dimi Kızım şarkısını da seviyorsundur benceAblacım 1 yaş daha yaşlanmışsın nice 5-10-15. yıllara Bu da benden sana hediye
Ayy ne güzelŞuan böyleyim ->
Evet geldim Bilmiyorum bu sefer işi şansa bırakmam duruma göre beğenirimBugün İstanbul'a geldin sen dimi Kızım şarkısını da seviyorsundur bence
Ayy ne güzel
Ablacım 1 yaş daha yaşlanmışsın nice 5-10-15. yıllara Bu da benden sana hediye
Kızım ile geldim Efsane dizimizden bir parça sen senden olmayını da sev ki senden olmayan da seni sevsin Cumartesi buluşma tertipliyim miEvet geldim Bilmiyorum bu sefer işi şansa bırakmam duruma göre beğenirim
tebrikler teyzeciğim bu da hediyelerin senin gençliğinin adamları hepsi
Ekli dosyayı görüntüle 54619
Dinledim şarkıyı sakın bununla gelme ipini çekersin Ben hep müsaitim gün farketmez şu pis üyelerin arkasından gıybet yapalımKızım ile geldim Efsane dizimizden bir parça sen senden olmayını da sev ki senden olmayan da seni sevsin Cumartesi buluşma tertipliyim mi
Vay vay benim ablam beş yılı da geride bırakırmış [emoji4] tebrik ederim abla umarım daha nice seneler buralarda olursun [emoji4]
La saçmalama Kızım şarkısına destek çok seven de çok sen de seveceksin ki Cumartesi karşıma çıkmaya yüzün olsun özelden telefon numaranı yazsana whatsapp eklerimDinledim şarkıyı sakın bununla gelme ipini çekersin Ben hep müsaitim gün farketmez şu pis üyelerin arkasından gıybet yapalım
Gordum sizi hinzirlar yine bulmusunuz birbirinizi ah genclerin bu hallerine bayiliyorum yaBu yüzden seviliyorsun zaten tatlı belam aa uzun zamandir seni övmemiştim . Messengerdekileri saymiyorum millette görsün burda şuan bizim ilişkiyi hep diline getiren kişiyi etiketleyecemde hatirlayamadim nickini neyse illa görür
Yarın detaylı bir tebrik hazırlayacağım ve tabi sürpriz
@Dosi canımın şarkı çok bayıldımm tutuyorum kendi ağlamama az kaldıı çok tşk ederim çok sağol cnm iyiki varsın ve iyiki tanıdım seni o kadar mutluyum ki kelimelerle anlatamam cnm kendimi o kadar güçlü hissediyorum ki anlatamamm iyi yanımdasın iyikii
Birde bir kaç birşey söylemek istiyorum 5.yıla girdim forumda acısıyla tatlısı ile bir yıldı benim için @china_shangai abimi saygıyla anıyorum onun ablaların ablası geldi demesiyle forumda aktif olmaya başladım vadi konusuna girer çıkardım sadece..
önce o unutmadığım olay var küfür olayı hiç bir suçum olmamasına rağmen yedim o küfürleri ve çok üzüldüm hastanelik oldum kimse sormadı sebep ne diye sebep foruma gelme sebepleride ben değildim yapılan bir paylaşım üzerine gelmişlerdi sebep benim hala vadiyi sevmemdi vadiyi sevene kadar ben o forumda ablalarıydım ne zaman vadiden nefret ettiler düşmanları oldum düşünceleri şuydu VADİKIZI da vadiyi artık beğenmiyor tartışma çıkarmak adına beğeniyorum diyor dediler ben beğenmeye devam edebilirim ve kimsenin karışmasına izin vermem ve ben forumdan uzaklaştım çiğdem sayfa açmışlar diyene kadar yine girmedim uzatmıyım ama şu var aylar geçmesine rağmen hala hakaretlerini küfürlerini duymaya devam ediyorum forumda olmama rağmen geliyor bana ben duymamazlıktan geliyorum öylede devam edeceğim istedikleri kadar küfüre hakaret devam etsinler umrumda değil artık..😉
ben asla kalbinde kötülük taşımayan biriyim ben değer verdimmi tam veririm sanal ortam olsun gerçek hayatım olsun öyleyim ben balık burcuyum duygusalımdır küçüklerime öz ablaları gibi davranırım bana bir adımla gelene ben on adımla gelirim değer verdimmi tam veririm ben ablada olurum kankide farketmez ama bi şekilde değer verdiklerimi görür bunu kaan sıklıkla görüyor zaten denizde zeynebimde..
diğer olay itiraf programı beni çok güldüren bir programdı aklımın ucundan geçmeyenleri
duydum vadikızı maşallah herşeyin içinden çıktı kıskandı taklitci oldu duvarında göndermeler yaptı yumucuğum dedi hakaret oldu ben sevdiklerime isim takmayı çok severim bu yüzden isim takarak severim bonişim yumucuğum derim vadikızı herşey oldu son olarakta yine gülerek izliyorum arkadaşı sevdiği için şarkıcı seven vadikızı var olsun varsın vadikızı ordada olsun ben kendimi biliyorum ya gerisinin hiç önemi yok hiçte önemli değil çokta tın uzatmıyım benim amacım eğlenmek kafa dağıtmak ablanız arkadaşınız olmak bu forumda olduğum için çok mutluyum...
Tamam o zaman hediyeden kurtulduk @Dosi
bende seni tanidigim icin cok mutluyum canim. Seviliyorsun hemde cok. ve diger yazilarin ve özelliklede en son yazilarina gelince takma kafana ki zaten artik takmiyorsun ve dedigin gibi cokta tin@Dosi canımın şarkı çok bayıldımm tutuyorum kendi ağlamama az kaldıı çok tşk ederim çok sağol cnm iyiki varsın ve iyiki tanıdım seni o kadar mutluyum ki kelimelerle anlatamam cnm kendimi o kadar güçlü hissediyorum ki anlatamamm iyi yanımdasın iyikii
Birde bir kaç birşey söylemek istiyorum 5.yıla girdim forumda acısıyla tatlısı ile bir yıldı benim için @china_shangai abimi saygıyla anıyorum onun ablaların ablası geldi demesiyle forumda aktif olmaya başladım vadi konusuna girer çıkardım sadece..
önce o unutmadığım olay var küfür olayı hiç bir suçum olmamasına rağmen yedim o küfürleri ve çok üzüldüm hastanelik oldum kimse sormadı sebep ne diye sebep foruma gelme sebepleride ben değildim yapılan bir paylaşım üzerine gelmişlerdi sebep benim hala vadiyi sevmemdi vadiyi sevene kadar ben o forumda ablalarıydım ne zaman vadiden nefret ettiler düşmanları oldum düşünceleri şuydu VADİKIZI da vadiyi artık beğenmiyor tartışma çıkarmak adına beğeniyorum diyor dediler ben beğenmeye devam edebilirim ve kimsenin karışmasına izin vermem ve ben forumdan uzaklaştım çiğdem sayfa açmışlar diyene kadar yine girmedim uzatmıyım ama şu var aylar geçmesine rağmen hala hakaretlerini küfürlerini duymaya devam ediyorum forumda olmama rağmen geliyor bana ben duymamazlıktan geliyorum öylede devam edeceğim istedikleri kadar küfüre hakaret devam etsinler umrumda değil artık..😉
ben asla kalbinde kötülük taşımayan biriyim ben değer verdimmi tam veririm sanal ortam olsun gerçek hayatım olsun öyleyim ben balık burcuyum duygusalımdır küçüklerime öz ablaları gibi davranırım bana bir adımla gelene ben on adımla gelirim değer verdimmi tam veririm ben ablada olurum kankide farketmez ama bi şekilde değer verdiklerimi görür bunu kaan sıklıkla görüyor zaten denizde zeynebimde..
diğer olay itiraf programı beni çok güldüren bir programdı aklımın ucundan geçmeyenleri
duydum vadikızı maşallah herşeyin içinden çıktı kıskandı taklitci oldu duvarında göndermeler yaptı yumucuğum dedi hakaret oldu ben sevdiklerime isim takmayı çok severim bu yüzden isim takarak severim bonişim yumucuğum derim vadikızı herşey oldu son olarakta yine gülerek izliyorum arkadaşı sevdiği için şarkıcı seven vadikızı var olsun varsın vadikızı ordada olsun ben kendimi biliyorum ya gerisinin hiç önemi yok hiçte önemli değil çokta tın uzatmıyım benim amacım eğlenmek kafa dağıtmak ablanız arkadaşınız olmak bu forumda olduğum için çok mutluyum...
Dosinin laneti uzerinize olsunYarın detaylı bir tebrik hazırlayacağım ve tabi sürpriz
bende seni tanidigim icin cok mutluyum canim. Seviliyorsun hemde cok. ve diger yazilarin ve özelliklede en son yazilarina gelince takma kafana ki zaten artik takmiyorsun ve dedigin gibi cokta tin