Vücut Yapmayı Düşünür müsünüz ?

Kol ve göğüs kası varken kimse bacağa göbeğe bakmaz zaten.
Olur mu yahu
Tam 3gen olursun o zaman
İğrenç bi görüntü. Kuzey Güney'de Kıvanç mesela bacaklar çıta gibi sadece göğüs ve kol hafifte karın yapmişti.Onun kası abartı olmadiği halde kötü duruyordu
 
Bacağı pantolonla kapatırsın, göbeği de spor atletle kapatırsın. Ee geriye görünen iki kısım kalacak geniş omuzlar, sıkı bir kol, ve taş gibi göğüs kası.
 
İncelemedim gözümüze sokuyorlardi



Göbeğide bol bi kıyafetle,omza da vatkalı bişeyler
Omuz var, göğüs var ama geliştirilmeli, kol yok, bacak eh işte, karın kası baklava olarak görünmese de taş gibi olabilecek pozisyonda. Bu tarif ettiğim sizce kim ?
 
Daha ergenlik cagindayim 6 ayda 8 cm uzadim,yapmayi istiyorum fakat vucudumun dengesi bozulur diye yapmiyorum .
 
Her yeri şişme, kaslı vicutları hiç sevmem. Ben sadece kol kasları üzerine çalışmıştım o da çok değil, abartısız kas.