Kanal D Urfalıyam Ezelden - Dizi Yorumları

Dizinin cazibesinindeyim,bugün Gönül İşlerine bekduva ettim valla.[emoji1] [emoji1]
O da iyi bir dizi, ama Urfalıyam Ezelden gönül katımda biraz daha yüksekte... :)

Dizinin cazibesinindeyim,bugün Gönül İşlerine bekduva ettim valla.[emoji1] [emoji1]
Bölüm durgun gidiyor şimdilik dilerim düşmez dizi ki bence düşebilir.
Umarım düşmez, o düşünce Galip de düşüyor... :(

Gerçi geçen sene Güneşi Beklerken düşerken, Galip Derviş yükselmişti, orası ayrı. Bölümden bölüme değişebiliyor performansı...

Konu o değil, sonuçta Pazar akşamlarımı güzelce oluşturmayı başardım. Kanal D bozarsa bu ikiliyi, gerçekten çok kötü olur. Hem bu bölüm geçen bölüme oranla çok daha iyi, tanıtımları da hali hazırda çok dikkat çekmişti... :)

Bu ne biçim reklam düzeni!
15- 30 dk bir ara reklama girmesi sıkıyor. :*

Dizi yarın 5 reytingin altında kalması muhtemel bence. Ama kendileri kaybederler gerçi sonu heyecanlı bitti ama biraz hareketlilik lazım ilk 10 bölüm izleyici kazanmak için.

Dizi bu bölüm harika !
Reytinglerde pozitif bir yönde etkisi olacaktır .:)

Çok güzel bir bölüm olacak. Cumartesi günü totalde iyi bir şansı var. En iyi dizi 6,5 reyting alıyor yani bu dizi totalde rahatlıkla 4,5 reyting ve üzeri alabilir hatta 5'e dayanma şansı da var bölümlerin temposuna göre. Kanal D'ye dilerim iyi bir ders verecektir dizi. Haftaya Star'dayım.

Çok güzel bir bölüm olacak. Cumartesi günü totalde iyi bir şansı var. En iyi dizi 6,5 reyting alıyor yani bu dizi totalde rahatlıkla 4,5 reyting ve üzeri alabilir hatta 5'e dayanma şansı da var bölümlerin temposuna göre. Kanal D'ye dilerim iyi bir ders verecektir dizi. Haftaya Star'dayım.
Aynen, bence de harika bir bölüm olacak. Güllerin Savaşı'nı geçse kârdır. Kanal D yaptığı hatayı anlar umarım... :)

Fragman gayet güzel olmuş, Star TV logosuna pek yakışmasada iyi görünüyor durumu...

Arkadaşlar biri bana ilk bölümü anlatabilir mi kısaca.Ona göre başlayacağım da.

Arkadaşlar biri bana ilk bölümü anlatabilir mi kısaca.Ona göre başlayacağım da.
Urfa'da sıra gecesi yapan bir aile var. Evin en büyük oğlu Halil, Duran Ağa'nın kızı Selva'dan hoşlanıyor. Hatta onu gizlice kaçırıyor falan. Sonunda evleniyorlar, ancak Halil vurularak ölüyor. Sonra aile İstanbul'a göç ediyor ve aradan 5 yıl geçiyor ve işlerine İstanbul'da devam ediyorlar. Halil'in kardeşi Cemal ile Selva da (Selva hamile olduğu için) adetler gereği evleniyorlar. Yanık Mehmed bir yandan da sıra gecelerinde sahneye çıkacak bir solist arıyor. Bir tesadüf sonucunda Ceylan ile karşılaşıyorlar ve her şey değişiyor. Cemal, Ceylan'a aşık olmaya başlıyor. Sonrasında ise şimdi anlatamayacağım birçok olay yaşanıyor.

Bence ilk 5 bölümü de kesinlikle izle. Dışarıdan bir töre hikayesi gibi görünse de, aslında derinliği olan, samimi bir hikaye. Cumartesi'ye kadar izle derim ben @Cengo... :)

İzleyebilirim.Ben şöyle anlamışım.Ben Halil'i ölmüyor sanıyordum aldatıyor sanıyordum :D

İzleyebilirim.Ben şöyle anlamışım.Ben Halil'i ölmüyor sanıyordum aldatıyor sanıyordum :D
Herkes "Adam, yengesine sulanıyor" diye anladı tanıtımlardan, ama işin aslı farklı. Daha sayamadığım birçok karakter var. Bence bu 5 günde 5 bölümü de izle. Pişman olmazsın... :)

Normal bir fragman. Dizi ilk bölümüyle 4 reyting civarı bile alamayabilir bence zamanla tempoyu arttırabilirse 4 reytingi de rahatlıkla geçer ilerleyen haftalarda.

Normal bir fragman. Dizi ilk bölümüyle 4 reyting civarı bile alamayabilir bence zamanla tempoyu arttırabilirse 4 reytingi de rahatlıkla geçer ilerleyen haftalarda.
Niye bu kadar karamsarsın? Ben de müthiş gideceğini sanmıyorum, ama bence 4'ü geçmesi pek ala mümkün. En azından kitlesini daha önceden çabucak oluşturan bir dizi Urfalıyam Ezelden. Bu avantajı da göz ardı etmemek gerek... :)

Niye bu kadar karamsarsın? Ben de müthiş gideceğini sanmıyorum, ama bence 4'ü geçmesi pek ala mümkün. En azından kitlesini daha önceden çabucak oluşturan bir dizi Urfalıyam Ezelden. Bu avantajı da göz ardı etmemek gerek... :)
Karamsarlıkla ilgisi yok fragmanlar kötü. :)

Forum İstatistikleri

Konular
176,555
Üyeler
8,565
Son Üye
excelancy