NOW Unutma Beni - Dizi Yorumları

Unutma Beni 1114.Bölüm Özeti (10.09.2013)

Yaman Ceylan’ı hastane önünde sıkıştırır ve yine tehdit eder. Hastane bahçesindeki Şeker onları görecek midir? Hikmet evdeyken, biri gelir ve Ceylan’ın teyzesinin oğlu olduğunu söyler. Kimdir bu adam, gerçekten Ceylan’ın kuzeni midir, yoksa mirasın peşinde midir? Rıfat Şerif’e, Emine’nin cinayeti üstlendiği gün, Ceylan’la görüştüğünü söyler. Şerif bu durumu Ceylan’la paylaşır, Ceylan ne cevap verecektir? Ali parklarda Zeynep’le dolaşmayı sürdürür. Zeynep de o da hastadır, İlkay onları bulabilecek midir? Selim’i ve villayı gizlice gözetleyen adam kimdir, yoksa Halit’in adamı mıdır? Volkan annesine ne anlatıp, onu şoke edecektir? Erdem ve Çiğdem buluşurlar, Erdem’e gelen tatsız telefon kimdendir?

Unutma Beni 1115.Bölüm Özeti (11.09.2013)

Rıfat Emine’yi Kenan’ın vurulmasıyla alakalı sıkıştırır. Sakladığı bir şey olup olmadığını sorar. Emine bu konuyla ilgili ne söyleyecektir? Hikmet ve Ceylan Yaman’ın kaldığı yetimhaneye giderler ve araştırma yaparlar. Hikmet Yaman’la ilgili neler öğrenecektir? Hikmet, Ceylan ve Yaman’ı doğurtan ebeyle de konuşmaya gider, ebe neler anlatacaktır? Yaman’ın “teyze oğlu” yalanı ortaya çıkacak mıdır? Ali Çiğdem’in evinde ateşler içinde yatmaktadır. İlkay, Selim ve Türker onu görmeye gelirler. Ali kime bağırıp evden kovacaktır? Gönül, Erdem’in hesabında 60 milyonun göründüğünü söyler, hâlbuki Erdem para almamıştır. Erdem Rauf’un bu son oyununu duyunca ne yapacaktır? Güleser, Volkan’ın Almanya’ya kaçması için illegal yollar araştırmaktadır. Volkan annesinin bu teklifini kabul edecek midir?

Unutma Beni 1116.Bölüm Özeti (12.09.2013)

Erdem Rauf tarafından dolandırılmıştır, 60 milyonu nasıl bulacağını düşünmektedir, Erdem bu sıkıntıları yaşarken şirkette kiminle karşılaşıp, şoke olacaktır? Ali bitkin bir şekilde Çiğdem’in evinde yatmaktadır, İlkay ona bakar. Selim ve Türker bu durumda ne yapacaklardır? Selim Halit’in adamının verdiği adresi çöpten çıkarmıştır, yoksa Selim Ali’yi ispiyonlamayı mı düşünmektedir? Hikmetlere bir avukat gelir, Yaman ve Ceylan’ın akraba olup olmadıklarını açıklayan DNA sonucunu getirmiştir. Yaman avukatı satın mı almıştır? Volkan gitmeye hazırlanmaktadır, son bir kez babasını görmeye gider. Rıfat ona neler diyecektir? Volkan ve Emine hastanede yine tartışırlar. Emine’nin hangi sözleri Volkan’ı çok şaşırtacaktır?

Unutma Beni 1115.Bölüm Özeti (11.09.2013)

Rıfat Emine’yi Kenan’ın vurulmasıyla alakalı sıkıştırır. Sakladığı bir şey olup olmadığını sorar. Emine bu konuyla ilgili ne söyleyecektir? Hikmet ve Ceylan Yaman’ın kaldığı yetimhaneye giderler ve araştırma yaparlar. Hikmet Yaman’la ilgili neler öğrenecektir? Hikmet, Ceylan ve Yaman’ı doğurtan ebeyle de konuşmaya gider, ebe neler anlatacaktır? Yaman’ın “teyze oğlu” yalanı ortaya çıkacak mıdır? Ali Çiğdem’in evinde ateşler içinde yatmaktadır. İlkay, Selim ve Türker onu görmeye gelirler. Ali kime bağırıp evden kovacaktır? Gönül, Erdem’in hesabında 60 milyonun göründüğünü söyler, hâlbuki Erdem para almamıştır. Erdem Rauf’un bu son oyununu duyunca ne yapacaktır? Güleser, Volkan’ın Almanya’ya kaçması için illegal yollar araştırmaktadır. Volkan annesinin bu teklifini kabul edecek midir?

Unutma Beni 1116.Bölüm Özeti (12.09.2013)

Erdem Rauf tarafından dolandırılmıştır, 60 milyonu nasıl bulacağını düşünmektedir, Erdem bu sıkıntıları yaşarken şirkette kiminle karşılaşıp, şoke olacaktır? Ali bitkin bir şekilde Çiğdem’in evinde yatmaktadır, İlkay ona bakar. Selim ve Türker bu durumda ne yapacaklardır? Selim Halit’in adamının verdiği adresi çöpten çıkarmıştır, yoksa Selim Ali’yi ispiyonlamayı mı düşünmektedir? Hikmetlere bir avukat gelir, Yaman ve Ceylan’ın akraba olup olmadıklarını açıklayan DNA sonucunu getirmiştir. Yaman avukatı satın mı almıştır? Volkan gitmeye hazırlanmaktadır, son bir kez babasını görmeye gider. Rıfat ona neler diyecektir? Volkan ve Emine hastanede yine tartışırlar. Emine’nin hangi sözleri Volkan’ı çok şaşırtacaktır?
Aslında hikaye tekrara girdi @Billy Kane 'de demişti Mehtap'ın yaşadığını şimdi Ceylan yaşıyor aynı konu farklı oyuncular ama yine de süper.😳

Unutma Beni 1117.Bölüm Özeti (13.09.2013)

Emine Volkan’a, onu korumak için sustuğunu söyler. Volkan’ın tavrı ne olacaktır? Rıfat Volkan’ın Kenan’ı vurduğunu öğrenmiştir. Rıfat iki çocuğundan kimi koruyacaktır? Emine’yi mi, Volkan’ı mı? Şirket hisselerinin yarısı Yaman’ın üzerine geçirilmiştir. Ceylan ve Yaman şirketi gezmeye gelirler. Yaman’ın hangi sözleri Ceylan’ı yıkacaktır? Erdem’in babası Suavi apar topar şirkete gelmiştir. Suavi Erdem’in 60 milyonu ne yaptığını sorar. Erdem Rauf’un eşiyle birlikte olduğu için kandırıldığını anlatacak mıdır? Selim Halit’e Ali’nin yerini söylemiştir. Halit ve Ali karşı karşıya gelirler, Ali bu durumda ne yapacaktır? Ali İlkay’a suçsuz olduğunu, üzerine oyunlar oynandığını anlatmaya çalışır. İlkay kime inanacaktır? Ali Tuna’nın ofisine gider ve oraya gönderdiği dosyayı bulmaya çalışır. Ali dosyaya ulaşıp, kendini aklayabilecek midir?

Unutma Beni 1119.Bölüm Özeti (17.09.2013)

Emine ölen bebeğinin acısıyla kriz geçirir. Şerif koşturarak onu görmeye gelir. Şerif’ten nefret eden Emine ne yapacaktır? Emine Belkıs’a Derya bebekle alakalı nasıl bir teklifte bulunmayı düşünmektedir? Cevher Emine’yi görmeye gelir, Emine’ye İstanbul’la alakalı neler söyleyecektir? Ceylan hapishanedeki Volkan’ı görmeye gider, ona ne için teşekkür edecektir? Ali çalışma odasındaki gizli bölmede saklanmaktadır. Selim İlkay’ın Ali’yi sakladığını anlayacak mıdır? Türker Ali’nin dosyalardaki gizli bilgilere ulaşmasına yardım etmektedir. Türker bu konuda gerçekten iyi niyetli midir? Kafasından geçenler nedir? Erdem’in babası Suavi bey Hikmet’e ne deyip, çok üzecektir? Erdem’in annesi Nergis hanım gelir ve Çiğdem’le tanışır. Çiğdem’e tavrı ne olacaktır? Oğluyla alakalı nasıl planları vardır?

Unutma Beni 1120.Bölüm Özeti (18.09.2013)

Emine yine bir sinir krizi geçirir, Ceylan ve Şerif koşturarak giderler. Emine onları görünce ne yapacaktır? Emine Belkıs’a bebeğin velayetini almak istediğini söyler, Belkıs’ın cevabı ne olacaktır? Ceylan Belkıs’a Derya bebekle alakalı yeni planından bahseder, Ceylan’ın bu yeni kötücül planı nedir? Ali yine dosyaları araştırmaktadır, Türker de ona yardımcı görünür. Ali’nin hangi sözleri Türker’i huzursuz edecektir? Ali gizli odada saklanmayı sürdürür. Selim bunu fark edecek midir? Hikmet Erdem’in babasıyla konuşmaya gelir, Suavi, ona ve Çiğdem’e neler anlatacaktır? Erdem’in borçlu olduğu Eşref denen iş adamı, adamlarıyla şirketi basar, Erdem bu durumda ne yapacaktır? Erdem’in annesinin Erdem’i evlendirmekle alakalı planları nelerdir?

Unutma Beni 1122.Bölüm Özeti (20.09.2013)

Emine Derya bebekle komşu kadında saklanmaktadır. Şerif ve diğerleri dışarda onu ararlar. Emine onlara görünmeden bebekle kaçmayı başarabilecek midir? Erdem hala Eşref’in elindedir, bir telefon gelir ve Eşref Erdem’i bırakır. Yoksa Rauf bulunmuş mudur? Erdem’in annesi, Çiğdem’e Erdem’den ayrılmasını söyler, iflastan kurtulmaları ancak bu yolla mümkündür. Çiğdem’in cevabı ne olacaktır? Erdem annesinden ne duyup çok öfkelenecektir? Halit’in adamları aniden gelip, Ali’nin saklandığı evi basarlar. Evdeki gizli dosyalara ulaşabilecekler midir? Halit’e Ali’nin yerini söyleyen kişi Selim’dir, İlkay bunu öğrenecek midir? Türker İlkay’a olan aşkı yüzünden Ali’ye nasıl bir oyun oynayacaktır?

Unutma Beni 1123.Bölüm Özeti (23.09.2013)

Emine Derya’yı kaçırmış, köhne bir pansiyonda saklanmaktadır. Emine’nin Derya ile ilgili planları nelerdir? Emine pansiyondan sonra kimin evinde saklanacaktır? Onu polise ve Ceylanlara ihbar eden kimdir? İlkay Zeynep’e süt almaya çıkar fakat kaçırılır. İlkay’ı kaçıranlar kimdir, ne istemektedir? Erdem Çiğdem’le konuşmak için onu takibe başlar. Erdem ne görüp, dehşete kapılacaktır? Rauf yurt dışından Erdem’i arar, tehditle ondan ne yapmasını isteyecektir? Ali pejmürde bir halde Çiğdem’e gelir. İlkay ve Zeynep’le ilgili aklından geçenler nelerdir? İlkay’la tekrar bir araya gelmeyi mi düşünmektedir? Türker vicdan azabı duyar ve kopyaladığı gizli bilgileri Ali’ye vermeyi düşünür. Onu bu kararından hangi olay vazgeçirecektir?

Unutma Beni 1124.Bölüm Özeti (24.09.2013)

Emine kendini Kenan’ın evine kilitlemiş, çıkmamaktadır. Bebeği kaçırılan Belkıs, Ceylan’ın da dolduruşuyla Emine’den şikâyetçi olacak mıdır? Emine çok öfkelenip, kimin üzerine çekiçle yürüyecektir? Şerif kendini eve kilitleyen Emine’ye destek olmak için nasıl bir çözüm bulacaktır? Erdem Çiğdem’i kiminle görüp kıskanacaktır? Çiğdem Erdem’den ayrılır ayrılmaz sevgili mi bulmuştur? İlkay hala Halit’in elindedir. Türker İlkay’ı kurtarabilmek için Halit’le nasıl bir anlaşma yapacaktır? Ali Türker ve İlkay’ı hangi halde görüp, çok üzülecektir? Selim deli gibi her yerde İlkay’ı aramaktadır. Selim kiminle yaka-paça kavga edecektir?

Ekranların en uzun soluklu dizilerinden Unutma Beni, yayın hayatına FOX'ta devam ediyor. Hafta içi her gün ekranlara gelen diziyle ilgili bölüm yorumlarını ve fragman vb paylaşımlarını bu başlık altından yapabilirsiniz.

n8ToBChZKrBAAomhayPeOgDf.jpg

Unutma Beni 1125.Bölüm Özeti (25.09.2013)

Emine bebekle birlikte hâlâ Kenan’ın eski evindedir. Kim gizlice camdan girip, bebeği kurtarmaya çalışacaktır? Şeker de evin önüne gelmiştir. Şeker ve Şerif Emine’ye nasıl bir oyun oynayacaklardır? Ali Zeynep’i görmeye gider. İlkay’ın hangi sözleri Ali’yi derinden yaralayacaktır? Ali Bolu’da kimi görmeye gidip, onunla bir anlaşma yapacaktır? Amacı nedir? Güleser hapisteki oğlunu görmeye gider. Volkan kim için intikam yemini edecektir? Erdem hastanede babasının yanındadır, kim gelip Suavi ve Erdem’e hakaret edecektir? Erdem hayatıyla ilgili nasıl sürpriz bir karar verecektir? Kiminle evlenmeyi planlamaktadır? Çiğdem evde derbeder halde aşk acısı çekmektedir, kim ona destek olacaktır? Çiğdem verdiği karar yüzünden pişman mıdır?

Unutma Beni 1126.Bölüm Özeti (26.09.2013)

Ali Bolu’da bir çiftlik evindedir. Daha önce kendisine yardım etmiş olan Şehnaz denen bu kadın, Ali’den ne istemektedir? Ali kimi takip edip, öldürmeyi planlamaktadır? Emine hâlâ Kenan’ın eski evindedir. Gazeteciler röportaj yapmak için gelirler, aslında Emine’ye nasıl bir oyun tezgâhlanmıştır? Emine dışarı çıkmamakta ısrar ederken mutfakta gaz sızıntısı başlar, Emine ve diğerleri bunu fark edecekler midir? Şerif kiminle kavga edip, yaka paça Kenan’ın evinden atacaktır? Polisler yine gelirler, bu sefer Emine’yi tutuklayacaklar mıdır? Şeker ve Özgür internetten ne görüp, şoke olacaklardır? Kimin kızı kötü niyetli adamlar tarafından kaçırılacaktır, amaçları nedir?

Unutma Beni 1127.Bölüm Özeti (27.09.2013)

Emine hâlâ bebekle birlikte Kenan’ın eski evindedir. Mutfakta gaz sızıntısı vardır. Emine ve dışardakiler bunu fark edebilecekler midir? Evin etrafı polisler ve sağlık ekipleri tarafından sarılmıştır, kapana kısılan Emine Derya bebekle birlikte kaçabilecek midir? Belkıs alelacele Ceylan’ı arayıp, Emine’yle ilgili ne söyleyecektir? Ceylan’ı delirten bu haber nedir? Şehnaz denen kadının kızı kaçırılmıştır, Ali kendini tehlikeye atıp, genç kızı kurtarabilecek midir? Selim camdan ne görüp çok öfkelenecektir? İlkay ve Türker’i evden kovmasına neden olan bu olay nedir? Selim Ev’e gelen beklenmeyen misafir kimdir? Özgür Şeker’e Emine’yle alakalı nasıl bir teklifte bulunup, Şeker’i deli edecektir?

Pazartesi 14:30 Özeti ;

Emine görememektedir, Yaman onu doktora götürür hemen. Doktor MR sonucunu gördükten sonra ne diyecektir? Şerif her yerde Emine’yi arar. Emine’nin başına gelenlerden haberdar olacak mıdır? Emine’nin körlüğü Şerif’in onu itmesi sonucu mu oluşmuştur? Ali Şekerlere kızını görmeye gelir. Şeker Ali’den İlkay’la alakalı ne yapmasını isteyecektir. Ali neden “ben İlkay’ı sevmiyorum” diyecektir? Selim Zeynep’i almak isterken yine ortalığı birbirine katmıştır. İlkay bunun üzerine Selim’le ilgili nasıl hayati bir karar verecektir? Hikmet ve Belkıs göl kenarında eğlenirlerken Hikmet nasıl bir kaza geçirecektir? Rıfat Volkan’ı hapishanede ziyaret eder. Orda kimi görüp, çok şaşıracaktır?

Forum İstatistikleri

Konular
176,594
Üyeler
8,565
Son Üye
excelancy