NOW Unutma Beni - Dizi Yorumları

Unutma Beni 1006.Bölüm Fragmanı

Moderatörün son düzenlenenleri:
Unutma Beni 1007.Bölüm Özeti (25.01.2013)

İlkay’ın koğuşta ilk günüdür. İlkay koğuşa alışabilecek midir? Süreyya denen kadın neden İlkay’a kötü davranmaktadır? Güleser ve Volkan, Volkan’ın ayağı için doktora giderler. Doktor ne söyleyip Güleser’i çok üzecektir? Rıfat Emine’yle, Şerif hakkında konuşmaya gelir. Emine babasına Şerif’in kendisini üzdüğünü, Ceylan’ı seçtiğini söyleyecek midir? Belkıs ve Ceylan kafede buluşurlar. Kenan onları takip eder. Kenan ne duyup, çok şaşıracaktır? Ali kiminle ölesiye kavga edip, şikayetçi olacaktır? Esra bir an önce Almanya’ya gitmek istemektedir. Ali’nin bu konudaki kararı nedir? Neden işleri ağırdan almaktadır?

Unutma Beni 1008.Bölüm Özeti (28.01.2013)

Ali gitmeden önce Zeynep’i Hikmetlere getirir. Hikmet’lerin tepkisi ne olacaktır? Ali kızını son kez görmesi için İlkay’ı ziyarete gider. Ali İlkay’a öyle açıklamalar yapar ki İlkay çok şaşırır. Ali neler demiştir? Ali İlkay’ın yanından ayrılırken yanına İlkay’la ilgili ne alacaktır? Ali İlkay’dan ayrıldığı için pişman mıdır yoksa? Esra Ali’yi beklemektedir, uçağın kalkmasına çok az bir süre vardır. Ali yoksa Almanya’ya gitmekten vaz mı geçmiştir? Emine, Reyhan’dan Şerif’i arayıp ne söylemesini isteyecektir? Emine Kenan’ın yanındayken Şerif gelir. Şerif ne yapıp Emine’yi kızdıracaktır? Emine’nin hangi sözleri Şerif’i çok yaralayacaktır? Kenan yol ortasında fenalaşan birini görür ve özellikle yardım etmez. Kimdir bu kişi?

Unutma Beni 1009.Bölüm Özeti (29.01.2013)

Emine Rıfat’ın evinde kalmaya gelir. Rıfat Emine’yle ilgilenmesi için kimi çağıracaktır? Şerif Emine’nin hastalığı için endişelenip Rıfat’ın evinde onu ziyarete gelir. Emine ne söyleyip Şerif’i bozguna uğratacaktır? Ceylan ısrarla Belkıs’ı gitmeye ikna etmeye çalışmaktadır. Belkıs hayır cevabı verince Ceylan devreye hangi planını sokacaktır? Ceylan’ın kafede buluştuğu esrarengiz adam kimdir? İlkay’ın başı Süreyya’yla sürekli derttedir. Süreyya’nın İlkay’la ilgili yeni kötücül planları nelerdir? Ali şikâyetini geri almaya karar vermiştir, İlkay’ı ziyarete gelir ve bu kararından bahseder. İlkay’ın bu konuda Ali’ye cevabı ne olacaktır? Hikmetler İlkay’ı kurtarabilmek için zorlu bir avukat tutmuşlardır. Onları bekleyen sürpriz gelişme nedir?

Son düzenleme:
Unutma Beni 1010.Bölüm Özeti (30.01.2013)

Rıfat telefonda Şerif’e sert çıkışır, Rıfat Şerif’i neyle tehdit edecektir? Emine fenalaşır yine, Emine’ nin neyi vardır? Onu görmeye gelen sürpriz konuk kimdir? Reyhan Şerif’e çok öfkelenen babasına Ceylan’la ilgili gerçekleri anlatacak mıdır? Rıfat sözde tecavüz olayını sonunda öğrenecek midir? Hikmet ve Şeker Rauf’larda kalan Ali’nin yanına gelir. Şeker ve Hikmet, Ali’ den ne isteyecektir? Ali ve Esra Almanya’ya gitme konusunda hala kararlı mıdır? Süreyya elinde bıçak Gülten’i ve İlkay’ı sıkıştırır. İtiş kakış sırasında Süreyya bıçaklanır. Süreyya’yı kim bıçaklamıştır? Kenan Belkıs’ın yanındayken Belkıs’ın eski kocası Cevat gelir. Kenan Belkıs’ı rahatsız eden Cevat’ı korkutur. Kenan bunu neden yapmıştır, asıl niyeti nedir? Belkıs’la Kenan arasında neler yaşanacaktır?

Unutma Beni 1011.Bölüm Özeti (31.01.2013)

Kenan Belkıs’la birlikteyken, Emine eve gelir. Emine Kenan’ın Belkıs’la arasındakileri öğrenecek midir? Ali Şerif’le vedalaşmaya gelir, Şerif öfkelidir Ali’ye. Ali onca yılın hatırı için kendisini dinlemesini ister. Şerif Ali’ye karşı yumuşayacak mıdır? İlkay’ın çıkmasını bekleyen Şeker ve Hikmet, İlkay’la ilgili ne öğrenip, deliye döneceklerdir? Gülten İlkay’a suçu üstüne almak istediğini söyler. İlkay bu teklifi kabul edecek midir? İlkay’ı kaç yıl hapis beklemektedir? Emine Reyhan’la, Şerif’in hediyesi olan küpeleri ve bir de mektup yollamıştır. Mektupta neler yazmaktadır? Emine şehri terk etmeye karar vermiştir. Şerif Emine’yi durdurabilecek midir? Reyhan Şerif’ten Ceylan’la ilgili gerçeği Emine’ye anlatmasını ister. Şerif olanları nihayet Emine’ye anlatacak mıdır?

Unutma Beni 1012.Bölüm Özeti (01.02.2013)

Ali gitmeden önce Zeynep’i Hikmetlere getirir. Hikmet’lerin tepkisi ne olacaktır? Ali kızını son kez görmesi için İlkay’ı ziyarete gider. Ali İlkay’a öyle açıklamalar yapar ki İlkay çok şaşırır. Ali neler demiştir? Ali İlkay’ın yanından ayrılırken yanına İlkay’la ilgili ne alacaktır? Ali İlkay’dan ayrıldığı için pişman mıdır yoksa? Esra Ali’yi beklemektedir, uçağın kalkmasına çok az bir süre vardır. Ali yoksa Almanya’ya gitmekten vaz mı geçmiştir? Emine, Reyhan’dan Şerif’i arayıp ne söylemesini isteyecektir? Emine Kenan’ın yanındayken Şerif gelir. Şerif ne yapıp Emine’yi kızdıracaktır? Emine’nin hangi sözleri Şerif’i çok yaralayacaktır? Kenan yol ortasında fenalaşan birini görür ve özellikle yardım etmez. Kimdir bu kişi?

Unutma Beni 1013.Bölüm Özeti (04.02.2013)

Şerif Reyhan’ın yardımıyla hastaneye kaldırılmıştır. Şerif’in neyi vardır? Emine Şerif’in başına gelenleri duyacak mıdır? Esra Ali’yi beklerken Çiğdem gelir. Çiğdem ve Esra yine hangi konuda tartışacaklardır? Esra’nın korkusu nedir? Ali gitmeden Rauf’a İlkay’la ilgili nasıl bir itirafta bulunacaktır? Ali Esra ile hava alanına giderken, aslında neyin farkına varmıştır? İlkay Ali’nin ona söylediği şeylerin etkisindedir hala. İlkay bu görüşmeden sonra Gülten’in hangi teklifine “evet” diyecektir? Emine Reyhan’dan Ceylan’la ilgili ne öğrenip şoke olacaktır? Özgür internetteki gizemli arkadaşıyla sohbeti sürdürmektedir. Kimdir bu kişi, Özgür’den ne istemektedir?

Unutma Beni 1014.Bölüm Özeti (05.02.2013)

Şerif hastaneye kaldırılmıştır.Ameliyat sırasında Şerifin başına gelenler tüm aileyi perişan eder. Bundan çok etkilenen Çiğdemin yanında yine Erdem vardır…Çiğdemin Erdeme karşı hisleri her geçen gün artmaktadır. Ceylan ve Emine hastanede yine karşı karşıya gelirler bu karşılaşma surprizlerle doludur. Özgür gizemli bir kişiyle görüşmeye gider. Ancak beklenmeyen bir olayla karşılaşır. Asuman’dan şüphelenen Rauf, onu takip etmeye başlamıştır. Gördükleri onu çok öfkelendirir.. Hapishanede İlkay’ı kurtarmak isteyen Gülten, suçunu üstlenmek ister. Süreyya bunu bozmak için elinden geleni yapar.Gülten İlkay dostluğu ilerlerken Gültenin hayatında onu altüst eden bir gelişme olur.

Unutma Beni 1015.Bölüm Özeti (06.02.2013)

Rauf Mert’le buluşan Asuman’ı takip ettirir. Asuman Mert’in başına ne gelince Rauf’a çok öfkelenecektir? Özgür vücudundaki izleri gören Hikmet ve Şeker’e ne anlatacaktır? Gizemli arkadaşı Özgür’e ne konuda yardım edecektir? Oğlunun üvey annesinin açtığı vesayet davasıyla yıkılan Gülten, İlkay’a geçmişiyle ilgili neler anlatacaktır? Kenan Belkıs’la birlikte bebeği hastaneye götürür. Kenan Belkıs’a daha önceki evlilikleriyle ilgili neler söyleyecektir? Emine Şeker’den Ceylan’ın hastanede olmadığını öğrenip Şerif’i görmeye hastaneye gelir. Ceylan da hastaneye gelir. Şerif Emine’ye ne söyleyince Ceylan çok sevinecektir?

Unutma Beni 1016.Bölüm Özeti (07.02.2013)

Gülten’in aklı oğlu Selim’dedir, bunu İlkay ile paylaşır. Gülten hapisten kaçabilmek için kendine nasıl zarar verecektir? Şerif her şeyi ardında bırakıp Ceylan’la İstanbul’a yerleşme konusunda kararlı mıdır? Emine Şerif’in uygun bir anını yakalayıp ziyarete gelir. Şerif uyumaktadır, elinin altına bir mektup koyar. Mektup kimin eline geçecektir? Hikmet Şerif’in bir işini halletmek için bir otele gider. Hikmet orada kimi görüp şoke olacaktır? Rıfat Emine ve Reyhan konuşurken kulak misafiri olur. Rıfat ne duyup Reyhan’ı azarlayacaktır? Özgür yeni tanıştığı Mete’ye hayrandır. Özgür Mete’nin kendisiyle alakalı kötü planlarını öğrenecek midir?

Unutma Beni 1017.Bölüm Özeti (08.02.2013)

Çiğdem ablasının telefonu üzerine Gülten’i köşkün kapısında beklemektedir. Çiğdem, Gülten cinayet işlemeden engel olabilecek midir? Kenan numaradan Belkıs’a küsmüştür amacı onu kendine bağlamaktır. Belkıs Kenan’ın kendisiyle ilgili gerçek niyetini öğrenecek midir? Asu kendisini otelde gören Hikmet’le buluşur. Asu Hikmet’i, sırlarını saklama konusunda ikna edebilecek midir? Özgür ve Berk hain Mete için para toplamaktadır. Özgür paranın büyük kısmını kimden isteyecektir? Emine sonunda kendisini görmek istemeyen Şerif’i bir meyhanede bulur, ikili arasında nasıl sıcak dakikalar yaşanacaktır?

Unutma Beni 1018.Bölüm Özeti (11.02.2013)

Şerif ve Ceylan İstanbul’a yerleşme konusunda kararlılardır. Şerif bunu Özgür’e usulünce anlatmayı başarabilecek midir? Rauf Hikmet’lere ziyarete giderken Asu da atılır ve onunla gider. Hikmet bildikleri konusunda açık verecek midir? Yoksa Asu’yu koruyacak mıdır? Erdem Asu’nun gerçekte kim olduğunu artık öğrenmiştir. Asu onunla görüşmek istemeyen Erdem’i ziyarete gider. Kendini affettirebilecek midir? Emine şehirden ayrılan Şerif’in peşine düşer. Emine Şerif’i yakalayabilecek midir? Şerif’in son anda verdiği ilginç karar nedir? Gülten hala kendisini dışarıda yakalattığı için İlkay’a çok öfkelidir. İlkay Gülten’e ne söyleyip kendini affettirecektir?

Unutma Beni 1018.Bölüm Fragmanı

[video=youtube_share;cMlDKgiwITk]http://youtu.be/cMlDKgiwITk[/video]

Unutma Beni 1019.Bölüm Özeti (12.02.2013)

Ceylan yeni bir bilezik alır ama evde kaybeder. O sırada Belkıs gelmiştir, bileziği Belkıs mı çalmıştır? Özgür arkadaşının annesinin ameliyatı için ne yapacaktır? Ceylan Kenan’ın evine gider. Şans eseri kaybettiği saksısını görür. Acaba Kenan Ceylan’ın saksısının sırrını çözmüş müdür? Rauf sinirli bir şekilde Erdem’i ofise çağırır. Asuman Erdem’le birlikte ofise gelir. Hikmet Rauf’un yanındadır. Hikmet her şeyi anlatmış mıdır yoksa? Gülten Süreyya’yı ifadesini değiştirmesi için ikna etmeye çalışır. Acaba İlkay hapishaneden çıkabilecek midir? Rıfat Şerif’in ofisine gelir, yaşadıkları tatsızlıklardan dolayı üzgün olduğunu söyler. Şerif Rıfat’ı nasıl karşılayacaktır?