NOW Unutma Beni - Dizi Yorumları

Unutma Beni 989.Bölüm Özeti (25.12.2012)

Ceylan bebekle bir pansiyona yerleşmiştir. Ceylan elmasları pansiyonda nereye saklayacaktır? Ceylan bebeğe süt almak için çıktığında araba çarpar. Ceylan hastaneye kaldırılır, durumu ağır mıdır? Pansiyonda çaresiz bir başına kalan bebeği biri bulacak mıdır? Velayet davasının 2. duruşması görülmüştür. Hakim Zeynep'le ilgili nasıl bir karar vermiştir? Kenan Emine'yi görmeye gelir. Bu sefer ne için gelmiştir, neden özür dileyecektir? Esra hamileliğiyle ilgili doktora gider. Doktor ona ne söyleyip çok üzecektir? Rauf Asu'yla zaman geçirmektedir hala. Rauf Asu'nun kendisine uzak davrandığını anlayacak mıdır?

Unutma Beni 990.Bölüm Özeti (26.12.2012)

Kenan DNA raporuyla oynadığı için polis tarafından aranmaktadır. Kenan nerde saklanmaktadır, ona kim yardım etmektedir? Ceylan hastanede yatmaktadır ve durumu ciddidir. Şerif'ler Ceylan'ın kaza geçirdiğini öğrenecekler midir? Bebek pansiyonda tek başına kalmıştır. Bebeği birileri bulacak mıdır? Esra bebeğini düşürür. Esra bu durum için kimleri suçlayacaktır? Esra ve İlkay yine ne için kavga edecektir? DNA raporu çıkmıştır sonunda, öldü sanılan bebek gerçekten Emine ile Şerif'in midir? Asu şirkete gelir. Ferhat adıyla tanıdığı Erdem'le bu sefer karşılaşacaklar mıdır? Emine neden ağlayarak Şerif'i evden kovacaktır?

Unutma Beni 991.Bölüm Özeti (27.12.2012)

Esra’nın bebeği düşmüştür. Ali Esra’nın hamileliğinin zaten sorunlu olduğunu öğrenecek midir? Kenan Emine’yi görmeye gelir yine. Bu sefer ne istemektedir? Ceylan hala hastanededir ve kimse onun yaralandığını bilmemektedir. Ceylan’ın durumu nasıldır? Bebeği nihayet polisler bulurlar. Bebeğe ne olacaktır? Ali mahkeme kararına rağmen Zeynep’i İlkay’a hiç göstermemeyi düşünmektedir. Neden böyle bir karar almıştır? Şerif ve Emine bebeğin mezarının başında tartışırlar. Şerif fenalaşır. Şerif’in neyi vardır? Asu’ya isimsiz bir buket gelir. Çiçeği Erdem mi göndermiştir?

Unutma Beni 992.Bölüm Özeti (28.12.2012)

Ceylan hastanede kendine gelir. Ceylan’ın durumu nasıldır? Kenan Ceylan’ın peşindedir, sonunda Ceylan’ı bulur. Kenan’ın Ceylan ve bebekle ilgili yeni planları nelerdir? Ceylan bebeği pansiyondan alması için Belkıs’tan yardım ister, Belkıs bebeğin nerde olduğunu öğrenebilecek midir? Şerif’in kalp spazmı yüzünden Emine pişmanlık duymaktadır. İkili arasında neler yaşanacaktır? Asu Erdem’i görmek için otel odasına gider. Aynı anda Rauf da iş için otele gelir. Rauf Asu’yu Erdem’le yakalayacak mıdır sonunda? Ali ve Esra Zeynep’i alıp gitmişlerdir. İlkay onları bulabilecek midir?

Unutma Beni 993.Bölüm Özeti (07.01.2013)

Asu Erdem’le buluşmaya gider yine. Erdem’i takip eden Çiğdem, Erdem’le Asu’yu görecek midir? İlkay Ali’nin gizlediği kızına kavuşmak için arayış içindedir. Rauf ona yardım eder. Acaba Ali ve Esra bebeği de alıp Almanya’ya gitmiş midir? Zor durumda olan Ceylan’ı ziyarete gelen Kenan, Ceylan’ın sırrını öğrenecek midir? Ceylan Belkıs’a daha çok para vereceğini söyleyerek ne yapmasını isteyecektir? Kenan’ın Emine ve Şerif’in bebeğiyle ilgili planı nedir? Şerif ve Emine, Özgür’ü almak için okuluna gider. Onları birlikte gören Özgür çok mutlu olur. Şerif ve Emine tekrar bir araya gelecek midir? Hikmet Şerif ve Emine’yi hangi durumda görüp, çok bozulacaktır?

Unutma Beni 994.Bölüm Özeti (08.01.2013)

Ceylan Belkıs’a yine bir teklifte bulunur. Bebekle ilgili bu teklifi Belkıs kabul edecek midir? Ceylan’a çarpan ve bütün sırlarını bilen avukat hastanede kendine gelir. Avukat Ceylan’la ilgili bildiklerini polise anlatacak mıdır? Şeker, Ali ve Esra’nın yerini bulur, onlarla konuşmaya gider. Acaba Şeker Ali ve Esra’yı ikna edebilecek midir? Çiğdem ve İlkay nasıl bir oyunla Ali’nin ortaya çıkmasını sağlayıp yerini bulmaya çalışacaktır? Şerif Emine’nin evinde kalmaktadır. Güleser Emine’yi arayıp, onu neyle suçlayacaktır? Erdem, gizlice Asu’ya ulaşmaya çalışır. Asu Erdem’e hesap sormaya gittiğinde Erdem ona ne teklif edecektir?

Unutma Beni 996.Bölüm Özeti (10.01.2013)

Kenan Ceylan’a öyle bir şey gösterir ki, Ceylan küplere biner. Ceylan ne görmüştür? Ceylan zorla tutulduğu Kenan’ın evinden kaçabilecek midir? Şerif otel odasında Emine için bir sürpriz hazırlamıştır? Şerif’in Emine’yi çok mutlu edecek bu sürprizi nedir? Kenan Şerif’i arayıp neyi öğrenmesini sağlayacaktır? Şerif ve Kenan arasında çıkan itişme esnasında Emine’ye ne olacaktır? Rıfat Şerif’e, karısı Güleser’le ilgili ne söyleyip, onu şaşırtacaktır? Güleser hangi konuda çok üzgün ve mahcuptur? Rauf Ali’nin gideceği uçağı öğrenmiş İlkay’a haber verir. İlkay ve Çiğdem Zeynep’i kaçırabilmek için nasıl bir plan yapacaklardır?

Unutma Beni 997.Bölüm Özeti (11.01.2013)

İlkay ve Çiğdem Zeynep’in kaybolmasıyla ilgili karakolda ifade verir, söyledikleriyle polisleri ikna edebilecekler midir? Ali, Çiğdem ve İlkay’dan şüphelendiği için takip etmeye başlar. Ali İlkay’ı kimle görüp, çok öfkelenecektir? Ceylan Kenan’ın evinden gitmek istemektedir, bu sefer kaçmayı başarabilecek midir? Rıfat Kenan’ın evine gelir, tesadüf eseri ne görüp, çok şaşıracaktır? Rauf’a çok kırılan Asu Erdem’in odasına gider. Erdem ve Asu arasında neler geçecektir? Kenan’ın evine bir gazeteci gelir. Kenan gazeteciye Emine ve Şerif ile ilgili neler anlatacaktır? Şerif hala Emine ile kalmaktadır. Şerif Emine’nin yanında kimi görüp, onu yaka paça dışarı atacaktır?

Unutma Beni 998.Bölüm Özeti (14.01.2013)

Ali polislerle birlikte İlkay’ı aramak için Hikmet’in evine gelir. Polisler, İlkay ve Zeynep’le ilgili bir ipucuna ulaşabilecekler midir? Ali yaptığı kazaya bulaşan adamı bulur, karakola getirir. Çiğdem’im tuttuğu adam, karakolda her şeyi itiraf edecek midir? İlkay, Çiğdem’e çok yakın bir evde saklanmaktadır. Çiğdem, İlkay ve bebeğini İstanbul’a kaçırmak için ayarlamalar yapar. Ona kim yardım edecektir? Ceylan hala Kenan’ın evinde zorla tutulmaktadır. Reyhan’ı arayıp yardım ister. Reyhan eve giderken onu kim takip edecektir? Rıfat, Şerif’e mahallede ne gördüğünü söyleyip, onu çok şaşırtacaktır? Şerif ve Kenan yine Kenan’ın mahallesinde birbirlerine girerler. Kenan polislere ne söyleyip, Şerif’in zor durumda kalmasını sağlayacaktır?

Unutma Beni 999.Bölüm Özeti (15.01.2013)

Ali azimle İlkay’ı aramaktadır. Çiğdem’i takip ederken Çiğdem takip edildiğini anlar. Çiğdem Ali’yi atlatabilecek midir? İlkay rahatsızlanan Zeynep’i hastaneye götürür. Orada Zeynep’le ilgili ne düşürecektir? Ali ve Esra da hastaneye gelir. Ali İlkay’ın aynı hastanede olduğunu nasıl anlayacaktır? İlkay hastaneden Ali’ye görünmeden kaçabilecek midir? İlkay’a çok öfkelenen Ali, Hikmet’lere ne söyleyip, onları şoke edecektir? Ceylan polise haber verildiği için Reyhan’a kızar. Ceylan Kenan’la ilgili polislere nasıl bir ifade verip, herkesi çok şaşırtacaktır? Şerif ve Kenan nezarethanede kavga eder. Kenan Şerif hakkındaki şikayetini geri çekecek midir?

Unutma Beni 1000.Bölüm Özeti (16.01.2013)

Ali Çiğdem’i İlkay’ın yerini söylemesi için sıkıştırır, tehdit eder. Çiğdem ablasının yerini söyleyecek midir? Rauf Erdem’e, İlkay’la ilgili bir şey bilip bilmediğini sorar. Erdem Rauf’a ne cevap verecektir? Erdem Çiğdem’le telefonla konuşurken durumdan şüphelenen Rauf Ali’ye Çiğdem ve Erdem’in buluşacağı haberini verir. Ali Erdem’i takip edip, ne öğrenecektir? Emine İlkay’ı ziyarete gelir. İlkay Emine’ye Zeynep’le ilgili neler anlatacaktır? Kenan Ceylan’a sıkıntılarının üstesinden gelmesi için yardım edebileceğini söyler, işbirliği önerir, Ceylan’ın cevabı ne olacaktır? Şerif Emine’ye Ceylan’a boşanma davası açtığını söyler. Emine bu haberi nasıl karşılayacaktır? Nihayet Emine ve Şerif kavuşacaklar mıdır?

Unutma Beni 1001.Bölüm Özeti (17.01.2013)

Ali Erdem’in yeni bir ev kiraladığını öğrenir, bunu İlkay için yaptığını düşünüp Rauf’la birlikte evi bulmaya gider. Erdem aslında evde kiminle birliktedir? Şeker Esra’nın yanına gelir. Esra’yla tartışırlar. Esra Şeker’in tuhaf hallerinden şüphelenip onu takip eder. Esra İlkay ve Zeynep’e ulaşacak mıdır? İlkay, Çiğdem ve Zeynep, herkes onları ararken, kaçmayı başarabilecekler midir? Ceylan Şerif’e ondan boşanıp gideceğini söyler. Şerif’in Ceylan’a cevabı ne olacaktır? Reyhan Ceylan’ın sözde tecavüzünü ayrıntısıyla Şerif’e anlatır. Ceylan Şerif’ten tecavüz olayıyla ilgili ne için söz alacaktır? Emine’ye, evine gelen komşusu sözle sarkıntılık eder. Emine’yi komşusunun tacizinden son anda kim kurtaracaktır?

Unutma Beni 1002.Bölüm Özeti (18.01.2013)

Şerif Ceylan’a tecavüz olayı için psikiyatr ayarlar. Psikiyatr Ceylan’la görüştükten sonra Şerif’e neler diyecektir? Kenan Ceylan’ın kaldığı pansiyona gider. Pansiyoncu Ceylan’ın saksısını Kenan’a verir. Kenan saksıda elmaslar olduğunu anlayacak mıdır? Hikmet ve Şeker Özgür’e Ceylan’la ilgili neden kızarlar? Hikmet Ceylan’ı ziyarete gelir. Hikmet Ceylan’ın tecavüz meselesini öğrenecek midir? Ali Hikmetlere Çiğdem’in nerede olduğunu sorar; İlkay’ın kızını kaçırdığını, yerini bildiklerini söyler. Çiğdem bütün bunlar olurken İlkay ve bebeği nerde saklamaktadır? İlkay’ın İstanbul’a kaçma planına kim yardım etmektedir? İlkay istemeden kimi yaralayacaktır? Ali İlkay’ı götüren taksiciyi bulur, taksici Ali’yi İlkay’ın kaldığı eve götürecek midir?

Unutma Beni 1003.Bölüm Özeti (21.01.2013)

Süreyya kendi parasını İlkay’ın yastığının altına koyar ve onu hırsızlıkla suçlar. İlkay’ı bu zor durumdan kim kurtaracaktır? Kenan Emine’nin evine gelir ve konuşmak istediğini söyler. Kenan yine ne söyleyip Emine’yi çok öfkelendirecektir? Kenan Rıfat’ların evinin boş olduğunu fark edip, kömürlüğü aramak için eve gider. Kenan sonunda kömürlükteki paraları ele geçirebilecek midir? Şerif hala nezarettedir. Ali şikayetini geri çekip, Şerif’i ordan kurtaracak mıdır? Birkaç parça eşyasını evden almaya gelen Ali’yi evde nasıl bir sürpriz beklemektedir? Ceylan Belkıs’ın yanına gider, çekip gitmesini ister tekrar. Belkıs’ın ona cevabı ne olacaktır? Kafasından Ceylan’la ilgili neler geçmektedir?

Unutma Beninin oyuncu kadrosu sabit, Deniz Yıldızı gibi her sezon değişmiyor

Unutma Beni 1004.Bölüm Özeti (22.01.2013)

İlkay ormanda Zeynep’le kaçmaktadır, Ali peşindedir. İlkay kurtulmayı başarabilecek midir? Rauf, Hikmet, Asu ve Çiğdem ormanda İlkay’ları ararlar. Asu kanlı bir atkı bulur. Kim yaralanmıştır? Ali kimi uçuruma düşmeden son anda kurtaracaktır? Çiğdem ve Esra Ali’leri ararken ne için kavga edeceklerdir? Çiğdem’in Ali’yle ilgili hangi sözü Esra’yı huzursuz edecektir? Volkan Kenan’la konuştuktan sonra Şerif’i ziyarete gider. Volkan’ın amacı nedir, Şerif’e ne söyleyip, öfkelendirecektir? Emine Ceylan ve Şerif’i yakın bir halde görür. Şerif’ten bir açıklama yapmasını ister. Şerif Ceylan’ın önünde Emine’ye ne söyleyecektir?

Unutma Beni 1005.Bölüm Özeti (23.01.2013)

Ali, kızını kaçırdığı ve kendisini yaraladığı için İlkay’ı hapse attırmıştır. Ali şikayetini geri çekecek midir? Esra ve Ali başka bir evde kalırlar. Esra İlkay’la ilgili neler söyleyip, Ali’nin canını daha da sıkacaktır? Çiğdem nezarete İlkay’ı görmeye gider. Çiğdem’in hangi sözü İlkay’ı cesaretlendirecektir? Belkıs pansiyonda parasını çaldırmıştır, Ceylan’ın yanına gelir. Ceylan ne söyleyip Belkıs’ı çok öfkelendirecektir? Ceylan Şerif’le ilgili şirketi arar. Şerif’in şehir dışında olmadığını öğrenir. Şerif neden yalan söylemiştir? Emine Şerif’ten bir açıklama beklemektedir. Şerif ise ondan sürekli kaçmaktadır. Emine nasıl bir oyun oynayıp Şerif’i şirkete getirtecektir?

Unutma Beni 1006.Bölüm Özeti (24.01.2013)

İlkay’ın bugün mahkemesi vardır. Hikmetler Ali’den şikayetini geri çekmesini isterler. Ali’nin cevabı ne olacaktır? İlkay hapse girmekten son anda kurtulabilecek midir? Ali Rauf ve Asuman’a gelip, mahkemede ne yapmalarını isteyecektir? Emine babasına Ceylan’la ilgili ne sorup, onu zor durumda bırakacaktır? Ceylan Emine’ye yaptıklarından ötürü hesap sormaya gider. Tartışma büyür ve Emine’yi döver. Emine’yi bu durumdan son anda kim kurtaracaktır? Ceylan Belkıs’ın baktığı bebekle ilgili yeni bakıcı aramaktadır? Ceylan’ın yeni planı nedir? Rauf Asu’ya neden öfkelenecektir? Yoksa kendisini aldattığıyla ilgili bir ipucuna mı ulaşmıştır? Emine Şerif’i yakalar ve gerçekten Ceylan’ı seçip seçmediğini sorar. Şerif’in Ceylan’a cevabı ne olacaktır?