Oraları karıştırma.AAA laflara bak adamın adını anmayalim da sen de rahat rahat kapattığını yerde gebert dimi 😱
Oraları karıştırma.AAA laflara bak adamın adını anmayalim da sen de rahat rahat kapattığını yerde gebert dimi 😱
Sen hazır rolune bürünmüşken @xemrexxx i tık mahsene dizide başlamadan kurtulalım @ForumdashAnmasan olmaz zaten
Yok hep derim sende bir destere sempatisi var çözemedim bunu bir türlüo oyuncak bebeğin senin için vazgeçilmez öyle @Çiğdem yada @Forumdash gibi anında vazgeçemiyorsun
9 canlı bu be.
@Çiğdem vazmı geçti artık😱Anmasan olmaz zaten
Yok hep derim sende bir destere sempatisi var çözemedim bunu bir türlüo oyuncak bebeğin senin için vazgeçilmez öyle @Çiğdem yada @Forumdash gibi anında vazgeçemiyorsun
Ben yokum zatenSeni kim koruyacak benden
Ednan bey gibi bişeyim ben
Koru kendini bacım
Abicimi kandırıp ailemizi dağıtacak @xemrexxx 😱 😱 😱Babayı olursunEcelin benim elimden olacak
Üzgün değilim
Seni buraya göndericem dizi finalinde@xemrexxx Bu aralar suskundu açılmaya tekrardan başlamış fark ettim deEnerjiyi kim yükledi acaba merak ettik.@Forumdash @MasacRE @Çiğdem
Allah cezanı vermesin beni hizmetçi yaptığın yetmiyormuş gibi bir de Zalim İstanbul'daki gıcık kadın yapmışsın
@xemrexxx den bahsediyor sandım ben @Harunnn60 ı
Kİz seni raşel yapmıştımAllah cezanı vermesin beni hizmetçi yaptığın yetmiyormuş gibi bir de Zalim İstanbul'daki gıcık kadın yapmışsınBari Beşir falan olsaydım ya da Zalim'deki Civan
Baktım @serhatt sana bir yerlerini açıyor ; bu iş iyi reyting yapar senaryoya dokeyim ben de konusunu açayim dedim
o bana sulanıyor ben açmıyorumBaktım @serhatt sana bir yerlerini açıyor ; bu iş iyi reyting yapar senaryoya dokeyim dedim@Çiğdem @Harunnn60
Yanlış görmüşümKİz seni raşel yapmıştım
Ben bakıyormuydum acabaBaktım @serhatt sana bir yerlerini açıyor ; bu iş iyi reyting yapar senaryoya dokeyim ben de konusunu açayim dedim@Çiğdem @Harunnn60
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?