Seninde gözünü para hırsı bürümüş aç gözlüBenim rahmetli bir an önce hortlamalı paralar gidiyor ayoll 😱 Abicim gidiyor yanı @serhatt
Seninde gözünü para hırsı bürümüş aç gözlüBenim rahmetli bir an önce hortlamalı paralar gidiyor ayoll 😱 Abicim gidiyor yanı @serhatt
Ailenizin tanıdıklarınızın kökünü kazıyacam felaketiniz olacam
You'yu izlemiş emre demek ki .Bu arada @xemrexxx benim kayıp destere yi @Harunnn60 saklıyor sanırım dizide çünkü tipiyle ben mesajı aldım @Forumdash
You'yu izlemiş emre demek ki .
Sen ben destere üçgeninden reyting kasacak işte @xemrexxx @Forumdash@xemrexxx ben olgun kadınlardan derken hoşlanıyorum derken Örnek gösterebilir misin merak ettim. Genellikle 30 lu yaşlardaki kadınları severim @Forumdash @Çiğdem
@Forumdash Abicim sen rahatça git ben buna engeL olrurum @xemrexxxAilenizin tanıdıklarınızın kökünü kazıyacam felaketiniz olacam
@Forumdash da olsun oda dahil olmaya çalışıyor abi rolüyle @xemrexxxSen ben destere üçgeninden reyting kasacak işte @xemrexxx @Forumdash
Benim rahmetli bir an önce hortlamalı paralar gidiyor ayoll 😱 Abicim gidiyor yanı @serhatt
Rahmetliyi aninca nasıl damlası konuya harun ;@xemrexxx ben olgun kadınlardan derken hoşlanıyorum derken Örnek gösterebilir misin merak ettim. Genellikle 30 lu yaşlardaki kadınları severim @Forumdash @Çiğdem
Babayı olursun Ecelin benim elimden olacak@Forumdash Abicim sen rahatça git ben buna engeL olrurum @xemrexxx
@xemrexxx Gizli gizli izliyor çoğu diziyi cw dizileri gibi @ForumdashYou'yu izlemiş emre demek ki .
Koru kendini bacım
Ben zaten başrolüm Ben olmasam siz hiç yoksunuz@Forumdash da olsun oda dahil olmaya çalışıyor abi rolüyle @xemrexxx
Senden daha kuru bir iftira.ss@xemrexxx Gizli gizli izliyor çoğu diziyi cw dizileri gibi @Forumdash
Anmasan olmaz zatenRahmetliyi aninca nasıl damlası konuya harun ;
Seni kim koruyacak bendenKoru kendini bacım
Rolünü bulduk.Ben zaten başrolüm Ben olmasam siz hiç yoksunuz
AAA laflara bak adamın adını anmayalim da sen de rahat rahat kapattığını yerde gebert dimi 😱Anmasan olmaz zaten
Yok hep derim sende bir destere sempatisi var çözemedim bunu bir türlü o oyuncak bebeğin senin için vazgeçilmez öyle @Çiğdem yada @Forumdash gibi anında vazgeçemiyorsun
Pehhlerim yine.Dizide sadece @mrt-06 ile ben garanticiyim @Forumdash ın kardeşleri olarak Diğerleri 1 adamı nasıl pay edecekler illa dısarda kalan olucak Aaa birde bana yanasan @Harunnn60 da karlı çıkabilir