TV8 gibi dizi yapmak istiyorum ben de.
Onun parasını parlaklarla yicem işte APTAL
@Dosi çok uyanık gibi duruyor hem de üvey anası olacak serhatın bence pabucunu ters giydirir kuduruğaOnun parasını parlaklarla yicem işte APTAL
aaa sen dizide bile yoksun be ne sıfatla bana caka satıyon HADSİZ
Hahahah o benimle başa çıkamaz yalının rıhtımından atıveririm boğaza@Dosi çok uyanık gibi duruyor hem de üvey anası olacak serhatın bence pabucunu ters giydirir kuduruğa
aaa sen dizide bile yoksun be ne sıfatla bana caka satıyon HADSİZ
Bence FREE'de Yayınla,Tv'de Hem Kalite Düşer,Hem Süresi Uzun OLur
Benim partnerimi Emily yaparsın artık O kepçe kulak karıyı istemem @xemrexxx Gerçek aşk Emily sonucta
En sexy benim
Şuraya bir Aşk-ı Memnu çizelim
@Forumdash ile @Dosi aşık olsun, Bully'ye boynuzlarını parlatmak kalır
Hhaha @Harunnn60 kendi tipiye katılıyor zaten @Forumdash
Onun parasını parlaklarla yicem işte APTAL
kız bu arada serhatın rolünü oynayan kadın gerçekten cinsiyet değiştirmiş ama eski fotolarını kaldırtmış hiçbir yerde yok bir tek küçüklük fotosu var iyi bir değişim olmuş @MasacRE @DarkLegenD @MEnes @Sherlock yorumlamak için konuya
Bu dizide tek kazanan olacak o da ben farkı bu dizininBu dizinin tek kaybedeni sen olmalısın seyirci bunu istiyor.
tamam o zaman @serhatt benim değil babamın kırığıymış O ölünce bana kalan mirası türlü şeytanlıklarla almaya calişsin benle İstemiyorum o karıyı istemıyorum. İ S T E M İ Y O R U M ! ! !
Ayol o karıyı öpte başına koy bu yaşında bundan iyisi şamda kayısıtamam o zaman @serhatt benim değil babamın kırığıymış O ölünce bana kalan mirası türlü şeytanlıklarla almaya calişsin benle İstemiyorum o karıyı istemıyorum. İ S T E M İ Y O R U M ! ! !
Dizide sadece @mrt-06 ile ben garanticiyim @Forumdash ın kardeşleri olarak Diğerleri 1 adamı nasıl pay edecekler illa dısarda kalan olucak Aaa birde bana yanasan @Harunnn60 da karlı çıkabilirBu dizinin tek kaybedeni sen olmalısın seyirci bunu istiyor.
kudurdu hemen ortada olmasa da kocan @destere varDizide sadece @mrt-06 ile ben garanticiyim @Forumdash ın kardeşleri olarak Diğerleri 1 adamı nasıl pay edecekler illa dısarda kalan olucak Aaa birde bana yanasan @Harunnn60 da karlı çıkabilir
Ben malların hepsini üstüme alınca o garanti yok olacak @xemrexxxDizide sadece @mrt-06 ile ben garanticiyim @Forumdash ın kardeşleri olarak Diğerleri 1 adamı nasıl pay edecekler illa dısarda kalan olucak Aaa birde bana yanasan @Harunnn60 da karlı çıkabilir
BANA AŞIK!!
Desterenin tipide tam sapık adam tipi bulmuşsun @serhatt @Forumdashkudurdu hemen ortada olmasa da kocan @destere var