YS Untitled Fav10 Yasak Aşk Dizisi (Yakında...)

• Güldürdün
Reactions: serhatt
Bence FREE'de Yayınla,Tv'de Hem Kalite Düşer,Hem Süresi Uzun OLur :A
Benim partnerimi Emily yaparsın artık :F O kepçe kulak karıyı istemem:F @xemrexxx Gerçek aşk Emily sonucta:A
Şuraya bir Aşk-ı Memnu çizelim :A

@Forumdash ile @Dosi aşık olsun, Bully'ye boynuzlarını parlatmak kalır :A
Hhaha @Harunnn60 kendi tipiye katılıyor zaten :A :A :A @Forumdash
TV8 gibi dizi yapmak istiyorum ben de. :A
Onun parasını parlaklarla yicem işte APTAL :A
Yedirtmezler canım yedirtmem. :A Ona göre hazırlan. :A @xemrexxx @Çiğdem
kız bu arada serhatın rolünü oynayan kadın gerçekten cinsiyet değiştirmiş ama eski fotolarını kaldırtmış hiçbir yerde yok bir tek küçüklük fotosu var :X iyi bir değişim olmuş :A @MasacRE @DarkLegenD @MEnes @Sherlock yorumlamak için konuya :A
1547758411-1891-maxresdefault.jpg

baban zaten kudurukmuş rahmetli yaşlarınıza bak sen 62 @Çiğdem 42 @mrt-06 22 :X tüm eşleri gömüp yenisi almış 4. de ölmüş artık :A
tamam o zaman @serhatt benim değil babamın kırığıymış:A O ölünce bana kalan mirası türlü şeytanlıklarla almaya calişsin benle:A İstemiyorum o karıyı istemıyorum. İ S T E M İ Y O R U M ! ! !

baban zaten kudurukmuş rahmetli yaşlarınıza bak sen 62 @Çiğdem 42 @mrt-06 22 :X tüm eşleri gömüp yenisi almış 4. de ölmüş artık :A
Ben çatır çatır yicem paranı, sende boynuzlarını törpülersin :F @xBUGRAx @Çiğdem @xemrexxx
Herkesi nikahıma mı alsam napsam :F Bunlar parayı değil birbirini yiyecekler :F @serhatt @xBUGRAx @Çiğdem
Bu dizinin tek kaybedeni sen olmalısın seyirci bunu istiyor. :A
Dizide sadece @mrt-06 ile ben garanticiyim @Forumdash ın kardeşleri olarak :A :A :A Diğerleri 1 adamı nasıl pay edecekler illa dısarda kalan olucak :F Aaa birde bana yanasan @Harunnn60 da karlı çıkabilir :A :A :A