Aaa tam ayol
bacım itiraz etsene adam algi yaratacakDizide sadece @mrt-06 ile ben garanticiyim @Forumdash ın kardeşleri olarak![]()
![]()
Diğerleri 1 adamı nasıl pay edecekler illa dısarda kalan olucak
Aaa birde bana yanasan @Harunnn60 da karlı çıkabilir
![]()
![]()
![]()
Transfer mi diyim ne diyim söyle
Hayır hizmetçi ve küçük oğlan kardeşle olsunbol bol aşk sahneniz olacak zaten@Forumdash
gençken böyleymiş
@Forumdash forumda olmucak başrolu oyüzden seçmiş istediği gibi fantazi üreticekben ne yazarsam o artık![]()
Senden de hayır yok ki hakkımı koruyasın
zaten forumda olmasın @serhatt la yatak sahnelerini okursa intihar falan eder @Forumdash 2. baharını yaşayamadAN
zaten forumda olmasın @serhatt la yatak sahnelerini okursa intihar falan eder @Forumdash 2. baharını yaşayamadAN![]()
Aaa @serhatt a hiç senin paralarını yedirirmiyim abicimSenden de hayır yok ki hakkımı koruyasın![]()
winter is comingzaten forumda olmasın @serhatt la yatak sahnelerini okursa intihar falan eder @Forumdash 2. baharını yaşayamadAN![]()
kocan kayıp 1 yıldır sen neler düşünüyorsun azıcık edep yahuAaa @serhatt a hiç senin paralarını yedirirmiyim abicimYani seni hiç yedirirmiyim ona demek istedim
![]()
![]()
![]()
Geleceği görememiş yazıkgençken böyleymiş
Ekli dosyayı görüntüle 69742
yaşlanınca böyle olmuş
Ekli dosyayı görüntüle 69744
karpuz değil ki düzgününü seçesinbu da senin kaderin yazık be
@serhatt @Forumdash @xBUGRAx @Aserat @dreamy
Vasiyet yazıcam Mehmetciğe Löseve yetimlere ve fakirlere dağitilsin paramAaa @serhatt a hiç senin paralarını yedirirmiyim abicimYani seni hiç yedirirmiyim ona demek istedim
![]()
![]()
![]()
Benim için güzel şeyler yazben ne yazarsam o artık![]()
Vasiyet yazıcam Mehmetciğe Löseve yetimlere ve fakirlere dağitilsin param![]()
Benim rahmetli bir an önce hortlamalı paralar gidiyor ayoll 😱 Abicim gidiyor yanıkocan kayıp 1 yıldır sen neler düşünüyorsun azıcık edep yahu![]()
Aksine çok memnun olmalızaten forumda olmasın @serhatt la yatak sahnelerini okursa intihar falan eder @Forumdash 2. baharını yaşayamadAN![]()
Ben sana bi güzel zehir yediririm o zamanAaa @serhatt a hiç senin paralarını yedirirmiyim abicimYani seni hiç yedirirmiyim ona demek istedim
![]()
![]()
![]()