bol bol aşk sahneniz olacak zaten @ForumdashBANA AŞIK!!
bol bol aşk sahneniz olacak zaten @ForumdashBANA AŞIK!!
Aaa tam ayolDesterenin tipide tam sapık adam tipi bulmuşsun @serhatt @Forumdash
bacım itiraz etsene adam algi yaratacak @xemrexxxDizide sadece @mrt-06 ile ben garanticiyim @Forumdash ın kardeşleri olarak Diğerleri 1 adamı nasıl pay edecekler illa dısarda kalan olucak Aaa birde bana yanasan @Harunnn60 da karlı çıkabilir
Transfer mi diyim ne diyim söyle
Hayır hizmetçi ve küçük oğlan kardeşle olsun BOL BOLbol bol aşk sahneniz olacak zaten @Forumdash
gençken böyleymişDesterenin tipide tam sapık adam tipi bulmuşsun @serhatt @Forumdash
@Forumdash forumda olmucak başrolu oyüzden seçmiş istediği gibi fantazi üreticek @xBUGRAx @serhattben ne yazarsam o artık
Senden de hayır yok ki hakkımı koruyasın
zaten forumda olmasın @serhatt la yatak sahnelerini okursa intihar falan eder @Forumdash 2. baharını yaşayamadAN
zaten forumda olmasın @serhatt la yatak sahnelerini okursa intihar falan eder @Forumdash 2. baharını yaşayamadAN
Aaa @serhatt a hiç senin paralarını yedirirmiyim abicim Yani seni hiç yedirirmiyim ona demek istedimSenden de hayır yok ki hakkımı koruyasın
winter is comingzaten forumda olmasın @serhatt la yatak sahnelerini okursa intihar falan eder @Forumdash 2. baharını yaşayamadAN
kocan kayıp 1 yıldır sen neler düşünüyorsun azıcık edep yahuAaa @serhatt a hiç senin paralarını yedirirmiyim abicim Yani seni hiç yedirirmiyim ona demek istedim
Geleceği görememiş yazıkgençken böyleymiş
Ekli dosyayı görüntüle 69742
yaşlanınca böyle olmuş
Ekli dosyayı görüntüle 69744
karpuz değil ki düzgününü seçesin bu da senin kaderin yazık be @serhatt @Forumdash @xBUGRAx @Aserat @dreamy
Vasiyet yazıcam Mehmetciğe Löseve yetimlere ve fakirlere dağitilsin paramAaa @serhatt a hiç senin paralarını yedirirmiyim abicim Yani seni hiç yedirirmiyim ona demek istedim
Benim için güzel şeyler yaz BOL BOL ENTRİKAben ne yazarsam o artık
Vasiyet yazıcam Mehmetciğe Löseve yetimlere ve fakirlere dağitilsin param
Benim rahmetli bir an önce hortlamalı paralar gidiyor ayoll 😱 Abicim gidiyor yanı @serhattkocan kayıp 1 yıldır sen neler düşünüyorsun azıcık edep yahu
Aksine çok memnun olmalızaten forumda olmasın @serhatt la yatak sahnelerini okursa intihar falan eder @Forumdash 2. baharını yaşayamadAN
Ben sana bi güzel zehir yediririm o zamanAaa @serhatt a hiç senin paralarını yedirirmiyim abicim Yani seni hiç yedirirmiyim ona demek istedim