TV8 gibi dizi yapmak istiyorum ben de.
TV8 gibi dizi yapmak istiyorum ben de.
Onun parasını parlaklarla yicem işte APTAL
@Dosi çok uyanık gibi duruyor hem de üvey anası olacak serhatın bence pabucunu ters giydirir kuduruğaOnun parasını parlaklarla yicem işte APTAL![]()
aaa sen dizide bile yoksun be ne sıfatla bana caka satıyon
Hahahah o benimle başa çıkamaz yalının rıhtımından atıveririm boğaza@Dosi çok uyanık gibi duruyor hem de üvey anası olacak serhatın bence pabucunu ters giydirir kuduruğa![]()
aaa sen dizide bile yoksun be ne sıfatla bana caka satıyonHADSİZ
Bence FREE'de Yayınla,Tv'de Hem Kalite Düşer,Hem Süresi Uzun OLur![]()
Benim partnerimi Emily yaparsın artıkO kepçe kulak karıyı istemem
@xemrexxx Gerçek aşk Emily sonucta
![]()
En sexy benim![]()
Şuraya bir Aşk-ı Memnu çizelim
@Forumdash ile @Dosi aşık olsun, Bully'ye boynuzlarını parlatmak kalır![]()
TV8 gibi dizi yapmak istiyorum ben de.![]()
Onun parasını parlaklarla yicem işte APTAL![]()
kız bu arada serhatın rolünü oynayan kadın gerçekten cinsiyet değiştirmiş ama eski fotolarını kaldırtmış hiçbir yerde yok bir tek küçüklük fotosu var
Bu dizide tek kazanan olacak o da ben farkı bu dizininBu dizinin tek kaybedeni sen olmalısın seyirci bunu istiyor.![]()
tamam o zaman @serhatt benim değil babamın kırığıymış
Ayol o karıyı öpte başına koy bu yaşında bundan iyisi şamda kayısıtamam o zaman @serhatt benim değil babamın kırığıymışO ölünce bana kalan mirası türlü şeytanlıklarla almaya calişsin benle
İstemiyorum o karıyı istemıyorum. İ S T E M İ Y O R U M ! ! !
Dizide sadece @mrt-06 ile ben garanticiyim @Forumdash ın kardeşleri olarakBu dizinin tek kaybedeni sen olmalısın seyirci bunu istiyor.![]()
kudurdu hemen ortada olmasa da kocan @destere varDizide sadece @mrt-06 ile ben garanticiyim @Forumdash ın kardeşleri olarak![]()
![]()
Diğerleri 1 adamı nasıl pay edecekler illa dısarda kalan olucak
Aaa birde bana yanasan @Harunnn60 da karlı çıkabilir
![]()
![]()
![]()
Ben malların hepsini üstüme alınca o garanti yok olacakDizide sadece @mrt-06 ile ben garanticiyim @Forumdash ın kardeşleri olarak![]()
![]()
Diğerleri 1 adamı nasıl pay edecekler illa dısarda kalan olucak
Aaa birde bana yanasan @Harunnn60 da karlı çıkabilir
![]()
![]()
![]()
BANA AŞIK!!
Desterenin tipide tam sapık adam tipi bulmuşsunkudurdu hemen ortada olmasa da kocan @destere var![]()