Aaa tam ayol
bacım itiraz etsene adam algi yaratacakDizide sadece @mrt-06 ile ben garanticiyim @Forumdash ın kardeşleri olarakDiğerleri 1 adamı nasıl pay edecekler illa dısarda kalan olucakAaa birde bana yanasan @Harunnn60 da karlı çıkabilir
Transfer mi diyim ne diyim söyle
Hayır hizmetçi ve küçük oğlan kardeşle olsunbol bol aşk sahneniz olacak zaten@Forumdash
gençken böyleymiş
@Forumdash forumda olmucak başrolu oyüzden seçmiş istediği gibi fantazi üreticekben ne yazarsam o artık
Senden de hayır yok ki hakkımı koruyasın
zaten forumda olmasın @serhatt la yatak sahnelerini okursa intihar falan eder @Forumdash 2. baharını yaşayamadAN
zaten forumda olmasın @serhatt la yatak sahnelerini okursa intihar falan eder @Forumdash 2. baharını yaşayamadAN
Aaa @serhatt a hiç senin paralarını yedirirmiyim abicimSenden de hayır yok ki hakkımı koruyasın
winter is comingzaten forumda olmasın @serhatt la yatak sahnelerini okursa intihar falan eder @Forumdash 2. baharını yaşayamadAN
kocan kayıp 1 yıldır sen neler düşünüyorsun azıcık edep yahuAaa @serhatt a hiç senin paralarını yedirirmiyim abicimYani seni hiç yedirirmiyim ona demek istedim
Geleceği görememiş yazıkgençken böyleymiş
Ekli dosyayı görüntüle 69742
yaşlanınca böyle olmuş
Ekli dosyayı görüntüle 69744
karpuz değil ki düzgününü seçesinbu da senin kaderin yazık be@serhatt @Forumdash @xBUGRAx @Aserat @dreamy
Vasiyet yazıcam Mehmetciğe Löseve yetimlere ve fakirlere dağitilsin paramAaa @serhatt a hiç senin paralarını yedirirmiyim abicimYani seni hiç yedirirmiyim ona demek istedim
Benim için güzel şeyler yazben ne yazarsam o artık
Vasiyet yazıcam Mehmetciğe Löseve yetimlere ve fakirlere dağitilsin param
Benim rahmetli bir an önce hortlamalı paralar gidiyor ayoll 😱 Abicim gidiyor yanıkocan kayıp 1 yıldır sen neler düşünüyorsun azıcık edep yahu
Aksine çok memnun olmalızaten forumda olmasın @serhatt la yatak sahnelerini okursa intihar falan eder @Forumdash 2. baharını yaşayamadAN
Ben sana bi güzel zehir yediririm o zamanAaa @serhatt a hiç senin paralarını yedirirmiyim abicimYani seni hiç yedirirmiyim ona demek istedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?