Ben imkansızı başarıp seni öldürürüm
önce onu sonra seni o zaman
Çiğdem çıkınca reytingi kalmıyorönce onu sonra seni o zaman
Seni para kaynağı olarak kullanıyor saftirik
Ben imkansızı başarıp seni öldürürüm
kız ayın ilk günü ilk bölüm geliyorÇiğdem çıkınca reytingi kalmıyor
Ben her zaman paranın iyi yere kullanmasından yanayım
https://twitter.com/x/status/1155898525198237696kız ayın ilk günü ilk bölüm geliyorserhatla faruğun sevişme sahnelerini okurken forum böyle olacak en azından çiğdemle @MasacRE böyle olur kesinEkli dosyayı görüntüle 70146
kurbanda da düğünü yaparız faruk gece danaya girer gibi serhata atlar artıkın@Harunnn60 @vadikızı @mrt-06 @xBUGRAx @dreamy @turkuazz @ozmoturk @Sherlock @DarkLegenD @Gizmen @cookies @kerem @Dosi
Yarın son aktif günüm çarşambayla birlikte olmucam çok kötü zamanlama zaten forumdashta gitmiştikız ayın ilk günü ilk bölüm geliyorserhatla faruğun sevişme sahnelerini okurken forum böyle olacak en azından çiğdemle @MasacRE böyle olur kesinEkli dosyayı görüntüle 70146
kurbanda da düğünü yaparız faruk gece danaya girer gibi serhata atlar artıkın@Harunnn60 @vadikızı @mrt-06 @xBUGRAx @dreamy @turkuazz @ozmoturk @Sherlock @DarkLegenD @Gizmen @cookies @kerem @Dosi
@serhatt yeterli okuyunca ağlaya ağlaya 20 sayfa yorum yazar ???Yarın son aktif günüm çarşambayla birlikte olmucam çok kötü zamanlama zaten forumdashta gitmişti@Harunnn60
Niye gııxxz geberiyor musun yoksa sonunda ??
Sıralı oldu önce moruk abi @Forumdash gitti şimdi sıra bizdeNiye gııxxz geberiyor musun yoksa sonunda ??
gitme ...Yarın son aktif günüm çarşambayla birlikte olmucam çok kötü zamanlama zaten forumdashta gitmişti@Harunnn60
konuya girmiycem bile@serhatt yeterli okuyunca ağlaya ağlaya 20 sayfa yorum yazar ???
Mantıklı
Bende durmam buralarda alır başımı giderim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?