Damien Duff
Süper Favori Üye
Reklamı kafamda bir oturturumNe kuduracağım be senin hevesin kalmayabilir ama RTÜK ensenize yapışır içim rahat.![]()
Her forumun kanalına reklam var
Benim vize ödevinde ucu açık bıraktığım reklam vardı
@Aserat
Reklamı kafamda bir oturturumNe kuduracağım be senin hevesin kalmayabilir ama RTÜK ensenize yapışır içim rahat.![]()
@xemrexxx sırtını @pompy e dayayıp akıllı bir iş yapmış iblislik daha doğrusuReklamı kafamda bir oturturum
Her forumun kanalına reklam var
Benim vize ödevinde ucu açık bıraktığım reklam vardı
@Aserat
en az 300 bölüm sürer
İnş @pompy çıldırtmazsın @MayısKralı nı kovmuştu kanaldanen az 300 bölüm sürerher bölüm farukla serhatn yatak sahnesi olacak
![]()
Benim üniversitede ödevi yazarken öğretmen gerekirse öpüşme sahnesi olsun dedi
beni kovsa da gitmemİnş @pompy çıldırtmazsın @MayısKralı nı kovmuştu kanaldan![]()
![]()
![]()
24 hafta yayinlamayinca cildirdimİnş @pompy çıldırtmazsın @MayısKralı nı kovmuştu kanaldan![]()
![]()
![]()
Yatak sahnesi diyince aklıma sir dizisi geliyor @cookies gibi abartmabeni kovsa da gitmem![]()
Adı batsın
? ? ? ? ?en az 300 bölüm sürerher bölüm farukla serhatn yatak sahnesi olacak
![]()
Kayınbiraderim ve senin hizmetçinarada aşçı bahçıvan uşağa da verirsin merak etme@Çiğdem
beni kovsa da gitmem![]()
Yatak sahnesi diyince aklıma sir dizisi geliyor @cookies gibi abartma
Aaa evet @pompy muhafazakar bir insandır öyle sahneleri çok sevmez @cookies i kısıtlıyorduAdı batsın![]()
pompy ile anlaşıyoruz biz sadece 1 çifte öyle sahneler yazabilirmişimAaa evet @pompy muhafazakar bir insandır öyle sahneleri çok sevmez @cookies i kısıtlıyordu@xemrexxx i de kısıtlar merak etme @Forumdash
![]()
![]()
![]()
Bu sefer başrol @serhatt ile @Forumdash oyüzden onlara yazpompy ile anlaşıyoruz biz sadece 1 çifte öyle sahneler yazabilirmişimacaba sen ve destere mi; @serhatt ve @Forumdash mı; @ozgur2113 ve @denizz19 a mı yoksa @kerem ve @Harunnn60 mı yazsam yatak sahnelerini
![]()
beni kısıtlayamazAaa evet @pompy muhafazakar bir insandır öyle sahneleri çok sevmez @cookies i kısıtlıyordu@xemrexxx i de kısıtlar merak etme @Forumdash
![]()
![]()
![]()
Kendinle destereye yazpompy ile anlaşıyoruz biz sadece 1 çifte öyle sahneler yazabilirmişimacaba sen ve destere mi; @serhatt ve @Forumdash mı; @ozgur2113 ve @denizz19 a mı yoksa @kerem ve @Harunnn60 mı yazsam yatak sahnelerini
![]()