Forimdakiler belli yetenekleri sınırlı hepsinin aynı şeyi düşünmen normalAaaa valla konaklı bir dizi yazıyordum yaz okulundayım diye yayınlamadım konu çok benziyor. 😱 @xemrexxx
Forimdakiler belli yetenekleri sınırlı hepsinin aynı şeyi düşünmen normalAaaa valla konaklı bir dizi yazıyordum yaz okulundayım diye yayınlamadım konu çok benziyor. 😱 @xemrexxx
Hem ben birde Reklam bölümünden mezun oldumForimdakiler belli yetenekleri sınırlı hepsinin aynı şeyi düşünmen normal![]()
Tüm reklamları kapariz @Aserat nal toplarHem ben birde Reklam bölümünden mezun oldum
beter olsun
Aaaa valla konaklı bir dizi yazıyordum yaz okulundayım diye yayınlamadım konu çok benziyor. 😱 @xemrexxx
Biz normal okul sezonlarında bile kaçmayı düşünüyorduk öğleden sonra özellikle yarım gün sayılıyor diye genelde eve /gezmeye vsyle gidilirdiForimdakiler belli yetenekleri sınırlı hepsinin aynı şeyi düşünmen normal![]()
Kİz yaşin çıktı yine ortayaBiz normal okul sezonlarında bile kaçmayı düşünüyorduk öğleden sonra özellikle yarım gün sayılıyor diye genelde eve /gezmeye vsyle gidilirdi![]()
![]()
Şimdi maşşllah yazları bile okuyorsunuz
@Forumdash @serhatt @Yiğitt @Harunnn60 @MasacRE @sokak sanati @kerem
Gerçi eskiden reel faliyetler arkdslarla vakit geçirmeler daha fazla oldundan olabilir şimdi tüm dünya bir telefonun içinde telefon oldumu elde nerede olunduğu fark etmiyor sanırım![]()
![]()
![]()
Bana 70 ler gibi geldi
Sana geliyorlar sık sık belkide hiç gitmiyorlardırBana 70 ler gibi geldi![]()
kendi kendini ele verdi bunakKİz yaşin çıktı yine ortaya@serhatt
Taş devrinden bu yana çok şey değiştiBiz normal okul sezonlarında bile kaçmayı düşünüyorduk öğleden sonra özellikle yarım gün sayılıyor diye genelde eve /gezmeye vsyle gidilirdi![]()
![]()
Şimdi maşşllah yazları bile okuyorsunuz
@Forumdash @serhatt @Yiğitt @Harunnn60 @MasacRE @sokak sanati @kerem
Gerçi eskiden reel faliyetler arkdslarla vakit geçirmeler daha fazla oldundan olabilir şimdi tüm dünya bir telefonun içinde telefon oldumu elde nerede olunduğu fark etmiyor sanırım![]()
![]()
![]()
Külahıma anlat
Külahıma anlat![]()
Taş devrinden bu yana çok şey değişti@xemrexxx
Eskiden bişi yapmak için okuldan çıkıp gitmek gerekiyordu şimdi elinde telefon dünya ayağına geliyorkendi kendini ele verdi bunak![]()
2-3 hafta sonra Emre'nin hevesi kalmayacağı için bitecek dizi için mi çatlayacağım ha hay.beter olsun![]()
13 bölüm anlaşmam var pompyle2-3 hafta sonra Emre'nin hevesi kalmayacağı için bitecek dizi için mi çatlayacağım ha hay.![]()
Ne kuduracağım be senin hevesin kalmayabilir ama RTÜK ensenize yapışır içim rahat.13 bölüm anlaşmam var pompylekudur
![]()
rtük ü ortadan kaldırırz sorun değilNe kuduracağım be senin hevesin kalmayabilir ama RTÜK ensenize yapışır içim rahat.![]()