Forimdakiler belli yetenekleri sınırlı hepsinin aynı şeyi düşünmen normalAaaa valla konaklı bir dizi yazıyordum yaz okulundayım diye yayınlamadım konu çok benziyor. 😱 @xemrexxx
Forimdakiler belli yetenekleri sınırlı hepsinin aynı şeyi düşünmen normalAaaa valla konaklı bir dizi yazıyordum yaz okulundayım diye yayınlamadım konu çok benziyor. 😱 @xemrexxx
Hem ben birde Reklam bölümünden mezun oldumForimdakiler belli yetenekleri sınırlı hepsinin aynı şeyi düşünmen normal
Tüm reklamları kapariz @Aserat nal toplar @Çiğdem @serhatt @ForumdashHem ben birde Reklam bölümünden mezun oldum
beter olsun
Aaaa valla konaklı bir dizi yazıyordum yaz okulundayım diye yayınlamadım konu çok benziyor. 😱 @xemrexxx
Biz normal okul sezonlarında bile kaçmayı düşünüyorduk öğleden sonra özellikle yarım gün sayılıyor diye genelde eve /gezmeye vsyle gidilirdi Şimdi maşşllah yazları bile okuyorsunuz @Forumdash @serhatt @Yiğitt @Harunnn60 @MasacRE @sokak sanati @keremForimdakiler belli yetenekleri sınırlı hepsinin aynı şeyi düşünmen normal
Kİz yaşin çıktı yine ortaya @serhattBiz normal okul sezonlarında bile kaçmayı düşünüyorduk öğleden sonra özellikle yarım gün sayılıyor diye genelde eve /gezmeye vsyle gidilirdi Şimdi maşşllah yazları bile okuyorsunuz @Forumdash @serhatt @Yiğitt @Harunnn60 @MasacRE @sokak sanati @kerem
Gerçi eskiden reel faliyetler arkdslarla vakit geçirmeler daha fazla oldundan olabilir şimdi tüm dünya bir telefonun içinde telefon oldumu elde nerede olunduğu fark etmiyor sanırım
Bana 70 ler gibi geldi10 Yyıl öncelerden bahsediyorum bee 1970 lerden değil @serhatt
Sana geliyorlar sık sık belkide hiç gitmiyorlardırBana 70 ler gibi geldi
kendi kendini ele verdi bunakKİz yaşin çıktı yine ortaya @serhatt
Taş devrinden bu yana çok şey değişti @xemrexxxBiz normal okul sezonlarında bile kaçmayı düşünüyorduk öğleden sonra özellikle yarım gün sayılıyor diye genelde eve /gezmeye vsyle gidilirdi Şimdi maşşllah yazları bile okuyorsunuz @Forumdash @serhatt @Yiğitt @Harunnn60 @MasacRE @sokak sanati @kerem
Gerçi eskiden reel faliyetler arkdslarla vakit geçirmeler daha fazla oldundan olabilir şimdi tüm dünya bir telefonun içinde telefon oldumu elde nerede olunduğu fark etmiyor sanırım
Külahıma anlat10 Yyıl öncelerden bahsediyorum bee 1970 lerden değil @serhatt
Külahıma anlat
Taş devrinden bu yana çok şey değişti @xemrexxx
Eskiden bişi yapmak için okuldan çıkıp gitmek gerekiyordu şimdi elinde telefon dünya ayağına geliyor @xemrexxx @mrt-06kendi kendini ele verdi bunak
2-3 hafta sonra Emre'nin hevesi kalmayacağı için bitecek dizi için mi çatlayacağım ha hay.beter olsun
13 bölüm anlaşmam var pompyle kudur2-3 hafta sonra Emre'nin hevesi kalmayacağı için bitecek dizi için mi çatlayacağım ha hay.
Ne kuduracağım be senin hevesin kalmayabilir ama RTÜK ensenize yapışır içim rahat.13 bölüm anlaşmam var pompyle kudur
rtük ü ortadan kaldırırz sorun değilNe kuduracağım be senin hevesin kalmayabilir ama RTÜK ensenize yapışır içim rahat.