Damien Duff
Favori Üye
Reklamı kafamda bir oturturumNe kuduracağım be senin hevesin kalmayabilir ama RTÜK ensenize yapışır içim rahat.
Her forumun kanalına reklam var
Benim vize ödevinde ucu açık bıraktığım reklam vardı
@Aserat
Reklamı kafamda bir oturturumNe kuduracağım be senin hevesin kalmayabilir ama RTÜK ensenize yapışır içim rahat.
@xemrexxx sırtını @pompy e dayayıp akıllı bir iş yapmış iblislik daha doğrusu @serhatt @ForumdashReklamı kafamda bir oturturum
Her forumun kanalına reklam var
Benim vize ödevinde ucu açık bıraktığım reklam vardı
@Aserat
en az 300 bölüm sürer her bölüm farukla serhatn yatak sahnesi olacak
İnş @pompy çıldırtmazsın @MayısKralı nı kovmuştu kanaldanen az 300 bölüm sürer her bölüm farukla serhatn yatak sahnesi olacak
Benim üniversitede ödevi yazarken öğretmen gerekirse öpüşme sahnesi olsun dedi
beni kovsa da gitmemİnş @pompy çıldırtmazsın @MayısKralı nı kovmuştu kanaldan
24 hafta yayinlamayinca cildirdimİnş @pompy çıldırtmazsın @MayısKralı nı kovmuştu kanaldan
Yatak sahnesi diyince aklıma sir dizisi geliyor @cookies gibi abartmabeni kovsa da gitmem
Adı batsın
? ? ? ? ?en az 300 bölüm sürer her bölüm farukla serhatn yatak sahnesi olacak
arada aşçı bahçıvan uşağa da verirsin merak etme @Çiğdem? ? ? ? ?
Kayınbiraderim ve senin hizmetçinarada aşçı bahçıvan uşağa da verirsin merak etme @Çiğdem
beni kovsa da gitmem
Yatak sahnesi diyince aklıma sir dizisi geliyor @cookies gibi abartma
Aaa evet @pompy muhafazakar bir insandır öyle sahneleri çok sevmez @cookies i kısıtlıyordu @xemrexxx i de kısıtlar merak etme @ForumdashAdı batsın
pompy ile anlaşıyoruz biz sadece 1 çifte öyle sahneler yazabilirmişim acaba sen ve destere mi; @serhatt ve @Forumdash mı; @ozgur2113 ve @denizz19 a mı yoksa @kerem ve @Harunnn60 mı yazsam yatak sahneleriniAaa evet @pompy muhafazakar bir insandır öyle sahneleri çok sevmez @cookies i kısıtlıyordu @xemrexxx i de kısıtlar merak etme @Forumdash
Bu sefer başrol @serhatt ile @Forumdash oyüzden onlara yazpompy ile anlaşıyoruz biz sadece 1 çifte öyle sahneler yazabilirmişim acaba sen ve destere mi; @serhatt ve @Forumdash mı; @ozgur2113 ve @denizz19 a mı yoksa @kerem ve @Harunnn60 mı yazsam yatak sahnelerini
abisini nasıl sattı hemen 😱 @Forumdash kalpten gidecekBu sefer başrol @serhatt ile @Forumdash oyüzden onlara yaz
Nasılsa görmeyecek bu eziyeti forumda olmadından @Forumdashabisini nasıl sattı hemen 😱 @Forumdash kalpten gidecek
beni kısıtlayamazAaa evet @pompy muhafazakar bir insandır öyle sahneleri çok sevmez @cookies i kısıtlıyordu @xemrexxx i de kısıtlar merak etme @Forumdash
Kendinle destereye yazpompy ile anlaşıyoruz biz sadece 1 çifte öyle sahneler yazabilirmişim acaba sen ve destere mi; @serhatt ve @Forumdash mı; @ozgur2113 ve @denizz19 a mı yoksa @kerem ve @Harunnn60 mı yazsam yatak sahnelerini