Aaa öyle desene ozaman abicim ne yeni veletler gibi tuhaf tuhaf cümleler kuruyonBende değil yeğende
Boşa bırakcam dizi film insin boştayken
Aaa öyle desene ozaman abicim ne yeni veletler gibi tuhaf tuhaf cümleler kuruyonBende değil yeğende
Boşa bırakcam dizi film insin boştayken
Sürekli mi??? Bişey anlatmadım ki çok onla ilgili.Şu yeğenin maşallah sana çalışıyorSürekli senden sonra tableti alıyor
Kız nadasa bırakmak zaten yeni nesil veelt sylemi değil ki
Eskiden foruma ara vermiştim sonra bir yılbaşı akşama giriş yapmıştın , bende dedim hoşgeldin filan sonra ben girmedim yiğenim yanlışlıkla girmişti demiştinSürekli mi??? Bişey anlatmadım ki çok onla ilgili.
Yuhhh kaç seneki önceki olayEskiden foruma ara vermiştim sonra bir yılbaşı akşama giriş yapmıştın , bende dedim hoşgeldin filan sonra ben girmedim yiğenim yanlışlıkla girmişti demiştinHatırlarsın@Çiğdem
İndirmeye bırakıyorum de ben senin kadarda yaslı değilimKız nadasa bırakmak zaten yeni nesil veelt sylemi değil kiAnangillere sor bakim ne demekmiş
Eskiden foruma ara vermiştim sonra bir yılbaşı akşama giriş yapmıştın , bende dedim hoşgeldin filan sonra ben girmedim yiğenim yanlışlıkla girmişti demiştinHatırlarsın@Çiğdem
Foruma girip ben değilimmi diyor onu hatırlamıyorum 😱 😱 😱Yuhhh kaç seneki önceki olayAyrıca o tablet değil telefondu
Senin yukarda demene göre ben sürekli bir mazaret üretmişim gibi son zamanalrdaya cıkıyor
Ahaha Hadi bee ordan
Not defterine baktımYuhhh kaç seneki önceki olayAyrıca o tablet değil telefondu
Senin yukarda demene göre ben sürekli bir mazaret üretmişim gibi son zamanalrdaya cıkıyor
Çene çalarkan bakamadım bildirimler olmuştur bir bakıp yatmayı düşünüyorum
Hayır yalan yanliş anlatacak şimdi sanaForuma girip ben değilimmi diyor onu hatırlamıyorum 😱 😱 😱
Tabletmiymiş cepmiymiş
@destere için yapardınÇene çalarkan bakamadım bildirimler olmuştur bir bakıp yatmayı düşünüyorum@Forumdash
Saat erken gibi hala ama akşamdan beridir forumdayım Giresundan İstanbula koşmuş gibi yorgun hissediyorum şuan kendimi
üff öyleydi işte be sende hatırladınHayır yalan yanliş anlatacak şimdi sana
Evet silmiyormuş mesajları
@xemrexxx Karadeniz denizinde öküzlermi ne yüzen bir foto haber mi ne paylasmıstı destere sizin tarafa geiyor yüzerek diye
Evet silmiyormuş mesajlarıNeyine yarıcaksa
Mahsene tıkma sebepleri olarak tutuyor işteüff öyleydi işte be sende hatırladınŞu yiğenlerine tablet vereceğine az ilgilenNe zaman sorsak tableti onlara veriyorsunİlgilenmek istemiyorsan @Çiğdem bacım ilgilenir
Hadi yatıyorum çüşss
Bana işlemezMahsene tıkma sebepleri olarak tutuyor işte
Vlla olayı yarın araştırıcamüff öyleydi işte be sende hatırladınŞu yiğenlerine tablet vereceğine az ilgilenNe zaman sorsak tableti onlara veriyorsunİlgilenmek istemiyorsan @Çiğdem bacım ilgilenir
Hadi yatıyorum çüşss
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?