Until Dawn - Genel Sohbet ve Yorum Konusu

12.Video

OLAYLAR OLAYLAR 😱 @Çiğdem
En aksiyonlu bölüm bu bölümdü sanırım ilk tefa baya silah kullanıldı. :F

Emily yaratık olacak diye sinir olmuştum baya mücadele vermiştik. pek sevmiyorum aslında ama böyle de olmasını istemem. :D Bölüm başında dönüşmediğini öğrendik içim rahatladı açıkçası :D Bak öldürsek boşuna gidermiş. :D

Mike'n sahneleri aşırı gerilimliydi ya. O canavarlar ne öyle, bu madenciler deneyler sonucunda mı böyle oldu şimdi? ben doğal yoldan zannediyordum, sanırım bunları madenden çıkarınca deney yaptılar gözlemlediler sonra iş kontrolden çıktı? @Çiğdem konuyu anladıysan sende yaz. :F umarım aynı şeyi yazmışızdır :A

Mike canavarla kapışınca oynayan adam bir canavarı Jessica'ya benzetti bakıyorum bende harbi kıyafet filan benziyor gibi :F Dedim acaba mı diye sonra baya canavar geldi abi bu nasıl bir şey :D köpek bir ara kaçıyor zaten oda ayrı bir vaka :A Ayrıca oynayan adam köpek ingilizce biliyor sanırım dedi orada koptum :F Mike'n dediklerini anlıyor gibi onla geliyor gidiyor :F Köpek bile değil aslında kurt bu ama evcil baya :D

Son sahnede Mike umarım bir şey olmamıştır, bence ölmez ya. oyun her karakteri öldürecek gibi gösteriyor öldürmüyor belki de bizim kararlarımız öldürmüyor oda olabilir. :D

Son sahnede Jessica gözüktü ayyy ben şok. :F😱

• Harika
Reactions: Çiğdem
12.Video

Emily yaratık olacak diye sinir olmuştum baya mücadele vermiştik. pek sevmiyorum aslında ama böyle de olmasını istemem. :D Bölüm başında dönüşmediğini öğrendik içim rahatladı açıkçası :D Bak öldürsek boşuna gidermiş. :D

Mike'n sahneleri aşırı gerilimliydi ya. O canavarlar ne öyle, bu madenciler deneyler sonucunda mı böyle oldu şimdi? ben doğal yoldan zannediyordum, sanırım bunları madenden çıkarınca deney yaptılar gözlemlediler sonra iş kontrolden çıktı? @Çiğdem konuyu anladıysan sende yaz. :F umarım aynı şeyi yazmışızdır :A

Mike canavarla kapışınca oynayan adam bir canavarı Jessica'ya benzetti bakıyorum bende harbi kıyafet filan benziyor gibi :F Dedim acaba mı diye sonra baya canavar geldi abi bu nasıl bir şey :D köpek bir ara kaçıyor zaten oda ayrı bir vaka :A Ayrıca oynayan adam köpek ingilizce biliyor sanırım dedi orada koptum :F Mike'n dediklerini anlıyor gibi onla geliyor gidiyor :F Köpek bile değil aslında kurt bu ama evcil baya :D

Son sahnede Mike umarım bir şey olmamıştır, bence ölmez ya. oyun her karakteri öldürecek gibi gösteriyor öldürmüyor belki de bizim kararlarımız öldürmüyor oda olabilir. :D

Josh değil katilin başka oldunu diyorduk oyunu oynayan adamla :A Ama insan yerine canavarlar çıkması güzeldi birde jessica ayrımıda şu bunun beli açık bu jessicadır demesine gül gül öldüm bende kadın erkek ayırt ediş şekline :F :F :F Sen hala emily derdindesin biz köpekciğin derdindeydik emilyden daha önemli dedik zaten :A :A :A

• Harika
Reactions: Harunnn60
11.Video @Harunnn60
Emily ile başladık yine nedense şu kovalayan gözlüklü benim sevdim crishe benziyor :A Oyunu oynayan adam ben detaycı şekilde oynayacam diyor harun senle bana açıklama yapıyor yine boş boş dolaşıyoruz emily CANAVAR ADAMLARDAN kaçıyor oyunu oynayan adam yine panik yapıyor yanlış tuşa bastım napacam falan :A Ama uzaylı canavarlar gibi bişiler çıktı kalbim duruyordu diyor oyunu oynayan adam :F Yine kurtuldu emily :A
Bir yabancı adam bizimkilere durumu anlattı kızı kaçıran bir canavar vardı o eve vardık yabancı adam konusuyor
gözlüklğ criste lafa giricekti oyunu oynayan adam sessiz bir sesle sus sus sus diyor :F EMİL ISIRILMIŞ AKLIMA TWD GELDİ :D JOSH VE BİZLE konuşan adam konuşuyor bizle konuşan adamdada var bişiler :A Hareket edip yabancı adamı öldürdük :A

• Harika
12.Video

12.Video
asıl katilin başka oldunu biliyordukta iyiki normal bir insan yerine canavarlar çıktı daha iyi oldu :A Madencilerin mezarlıklarını bulduk bir silahta bulduk ama boş boş yürürken kaybolduk sonunda :A
Köpekciği bulduk oyunu oynayan adam ingilizce biliyor kurt diyor aslında türkçede bilmiyor belki ne demek istediklerimizi sezilerle anlyıorlardır sonucta türkiyede bizi dinleyen köpeklerde dil bildini sanmam :F Diğer siyah kurta üzüldük :( zombi gibi bişi gördük ateş ettik oyunuyu oynayan adam o jessica beli açık dediğinde gülesim geldi erkekle kadını ayırma detayına :F VURUYORUZ ÖLMÜYOR ZOMBİLER ÖLÜRDÜ bunun kafasına ateş ediyoruz kafasına bıçakla vuruyoruz ölmüyor :A

CANAVARLARIN MAHSENİNE DÜŞTÜK köpeğe birşey olacak diye çok korktuk emillyden kıymetli diyoruz bunda harunda katılır bize :A JESSİCA YAŞIYOR :A hala aklıma şey geliyor beli açıkca jessicadır :F Köpek aşağı atlasa ölücekmiş bizde atlasın diye uğraşıyorduk bizden akıllı vlla :A

• Harika
Hahha @Çiğdem güldürdün beni ya. :F

Valla Jessica olayın da ben de güldüm :F Beni de şüpheye düşürdü adam :F hahha :A

Canım köpek değil o kurt, köpeğin atası kurt evet ama bu baya evcil olmuş baksan geliyor gidiyor :A ama akıllı köpek dediğin gibi :A

Emily bende sevmiyorum, gıcık gıcık konuşmaları var ama o kadar mücadele ettik ölmesine gerek yok bence :A

• Güldürdün

Valla Jessica olayın da ben de güldüm :F Beni de şüpheye düşürdü adam :F hahha :A

Canım köpek değil o kurt, köpeğin atası kurt evet ama bu baya evcil olmuş baksan geliyor gidiyor :A ama akıllı köpek dediğin gibi :A

Emily bende sevmiyorum, gıcık gıcık konuşmaları var ama o kadar mücadele ettik ölmesine gerek yok bence :A
Beth dısında herkes hortluyor zaten bak Hannahta hortlarsa finalde şaşırmam onun cesedini görmedik beth gördük hannah hala şüpheli bence :A Köpek bizden akıllı kurt yanı :F Aşağı atla diyoruz atlasa ölücekmiş :A

13 Finalmiş 1 saatlik tadına vara vara izleriz :A

Twd zombilerinden daha tehrikeli bunlar onların beynine vurunca ölüyordu :A

• Güldürdün
Twd olayına da benziyor dediğin gibi :A

Hikayeyi çözdün mü peki?
Az çok evet ama sen demişsinya onların madenciler oldunu anlamıssınızdır diye oyunu oynayan adam onu jessica sanıyordu beli açık diye :F :F :F

Aslında oda benim gibi oyunu hiç oynarken anlayamadı hep diğer videoda aa böylemiş dedi :A

• Güldürdün
Az çok evet ama sen demişsinya onların madenciler oldunu anlamıssınızdır diye oyunu oynayan adam onu jessica sanıyordu beli açık diye :F :F :F

Aslında oda benim gibi oyunu hiç oynarken anlayamadı hep diğer videoda aa böylemiş dedi :A
Heyecan yapıyor o yüzden olabilir :A
Kıpırdama olayında başına iş alacak bu gidişle. :A

• Güldürdün
Heyecan yapıyor o yüzden olabilir :A
Kıpırdama olayında başına iş alacak bu gidişle. :A
Ama sen josh la herşey açığa kavustu sandın biz sana o kendince oyun oynuyormuş asıl şey hala açığa kavusmadı dedik oyunu oynayan adamla birlikte biz haklı çıktık zaten oyunun en ölümcül sırrı oydu :A :A :A

• Güldürdün
Ama sen josh la herşey açığa kavustu sandın biz sana o kendince oyun oynuyormuş asıl şey hala açığa kavusmadı dedik oyunu oynayan adamla birlikte biz haklı çıktık zaten oyunun en ölümcül sırrı oydu :A :A :A
Evet ben olaylar Josh etrafında döner dedim hani yakalansa da yanında katil arkadaşları vardır diye işte maden olayı karıştırıyordu kafamı :A
Ama olayların bu noktaya geleceğini düşünmezdim :A

Hatta Jessica ilk kaçırıldığında Ayı kaçırdı falan diye düşündüm :A

Emily ile Mattın kuledeyken halatların kesilmesini de katil yaptı zannettim ama hepsi aynı noktaya çıktı, yani yaratıklara :A

Son düzenleme:
  • Güldürdün
Evet ben olaylar Josh etrafında döner dedim hani yakalansa da yanında katil arkadaşları vardır diye işte maden olayı karıştırıyordu kafamı :A
Ama olayların bu noktaya geleceğini düşünmezdim :A

Hatta Jessica ilk kaçırıldığında Ayı kaçırdı falan diye düşündüm :A

Emily ile Mattın kuledeyken halatların kesilmesini de katil yaptı zannettim ama hepsi aynı noktaya çıktı, yani yaratıklara :A
Onınkı bir intikam oyunuydu asıl başrolde başkanın oldunu tahmin ediyordumda bir yorumumda dedimki yabancı bir insan olmaz bizim ekipten olur dedim ama yaratığa bağladılar :A Normal bir insan bence karşılamazdı beklentiler yaratıklar olması çok iyi olmuş zaten benim olayım o :A :A :A

• Harika
@Çiğdem adam 13. Video da çok saçma bir karar verdi ayrıca kısmet toteminde ipucu verdi zaten ona rağmen yanlış yaptı, tüm hevesim kaçtı şuan. Yani bir dizi düşün tüm sezon aynı doğrultu da gidiyor final de son 5 dk da değişiyor...
Aşırı sinirlendim :a

• İlginç
@Çiğdem adam 13. Video da çok saçma bir karar verdi ayrıca kısmet toteminde ipucu verdi zaten ona rağmen yanlış yaptı, tüm hevesim kaçtı şuan. Yani bir dizi düşün tüm sezon aynı doğrultu da gidiyor final de son 5 dk da değişiyor...
Aşırı sinirlendim :a
Bende şimdi izlemeye gidiyorum onun öncesi yapmam gereken yerlere baktım etkinlik falan izleyip 1 den sonra gelecem yorumumla :Z:Z:Z

Ama sen hosuna gitmemiş bu arada yorumunu yap sende :A Ama senin hosuna gitmediyse genelde oyunu oynayanla benim hosuma gidiyor dur bakalım :A