Until Dawn - Genel Sohbet ve Yorum Konusu

Orada korktuk ben öyle bişrşeyi o boş odada dolaşırken bekliyordum sonra tamam atlattık derken çıkması
Ama şu videoda attımya orada gül gül öldüm pyunu oynayan adama

Evet oda benim gibi herşeyi birbirine kaırştırmış bişi anlamadan bitiriyor sonra bitirince olayı araştırıp öğreniyor sanırım , video başlarken böyleymiş diyor

Orada ben de korktum Çiğdem
Birde ben kendime korkmam diyorum.

Evet karıştırıyor adama ama işin eğlencesi De orada cnm

Yorumum nasıl

Reactions: Çiğdem
Orada ben de korktum Çiğdem
Birde ben kendime korkmam diyorum.

Evet karıştırıyor adama ama işin eğlencesi De orada cnm

Yorumum nasıl
Böyle yorumla işte o sıcak su olayında zaten yine jash çıkınca
O adama taktık zaten oyunu oynayan adam acaba banamı sarkıntılık ediyor diye düşündü bir an , adam oyunda herkese yakın davranıyor

Zaten onunda katılımıyla oyun güzelleşiyor eğlenceli oluyor mesala bu oyunu düz izlesek adam olmadan , eğlence kısmı yok olucak ve sıkıcı hale geleilir

Reactions: Harunnn60
5.Video @Harunnn60

Joshta pislik var diyerek başladık,kendin açsaydın bizi neden getiriyorsun diyor ona taktık
josha eline vursak kötü bişi olucaktı oyunu oynayan adam şaşkınlıkla bakıyor josh bizle yakınlaşmaya çalışıyor ona yakınlık göstermek istemiyoruz öcü adam çıktı karşımıza oyunu oynayan adamın yüreği koptu korkudan
Başka tuşa bastım korkudan diyor
Gözlüklü şaka yapmış ona biraz Kemal Sunal gibi laf etti oyunu oynayan vay eşşeoğlu eşşek diye

prison break john abruzzi bu adammış bize soru soran ben tanımıyorumda oyunu oynayan adam dedi ve benziyorda
@Harunnn60 Sen belki önceden anlamıssındır ben diziyi izlemedim
Korkan insanları hor görmüyoruz dedik bizde korktuğumuz için
boncuklu cevaplar veriyorduk oyun oynama şeklimize laf etti sensin galiba Harun

Bunlar masada bişi yaparken yine korktuk videonun 22:00 dakıkası şuan gece 12 tekim evde diyor ve şuan buradada saat 12:02 gece
Tesadüfe bak ayoll tabi ben yalnız değilim gürültü etmemem lazım bizimkiler sahurdan önce uyanmasın
Bizi gözetliyor biri ama hayvanmı insanmı ne oldu belli değil hala
maske bulduk sarısın kızı korku seçeneği var ama ya korkuturken ölürse başımıza iş açmayalım diyor
Kıza şaka yapmadık ölür korkudan diye

Hannah tenis fotolarına bakarken sarısın kız içerden birşyler söylüyor car car,oyunu oynayan adamda bekle geliyorum diyor
adamla kız yakınlasmaya çalısıyor oyunu oynayan adamda duvarda tüfek vardı ben ona dokunucam diyor

Sarısın kız kapıyı açtı,sen gerizekalımısın aptal diye panik olduk
Kapıyı kapatıp içeri girdik
birden bir boynuz girerse görürsün dedi oyunu oynayan adam ve kapısının arkasından bir canavar adam kızı alıp götürdü
tehdit mektubu çıktı acaba hannahların babasımı 16 yıl büyümenizi beklemiştir diyor ama kötülük yapacak adam yapar,okadar beklemez o değildir

Reactions: Harunnn60