Orada korktuk ben öyle bişrşeyi o boş odada dolaşırken bekliyordum sonra tamam atlattık derken çıkması2.bölüm
3 ve 4 videolar.
Bu bölüm kesinlikle iyiydi özellikle bir yerde korktum.
Oynayan adam kesinlikle karıştırmış. Ashley vc Chris sevgili zannediyor ama o gözlüklğ çocuk platonik sanırım. Sonra o çanta olayında sam çantayı aldı dedi orayı karıştırdıSonra hatasını fark etti.
Gözlüklü adam yerine neden evin sahibi spreyi almadı bana saçma geldi? Ayrıca spreyi alırken köpek midir kurt mudur bir şey çıktıkorktum
@Forumdash @Çiğdem ne yaptı acaba merak ettim.
Mike ve Jess gelince bir yerlerinde durmadılar ya. Hele Jess o vagonların olduğu yere düşünce eyvah dedim. Mike ölse umrumda olmaz ama o kıza bir şey olmasjn.zaten kayboldu. Umarım başına bir şey gelmez
Ayrıca katil onları izledi hep.
Şu asyalı kız ile zenci de çantalarını aramaya gitti. Umarım o kız geberir
Sam ise banyo yapacakmış sıcak su arıyor hey Allahım yabu kar kışta ne banyosu mille ateş yakmaya çalışıyor bu küveti ısıtma derdinde
Jess bir yerde korkunca tepki verdi. Oynayan adam bu nasıl kız ayoll demesi lazımdı diyimce aklıma @Çiğdem geldi.
Şu evin sahibi ve babasının altından bir şey çıkacak gibi. Belki ölen kardeşlerinin intikamını almak için davet etmiş olabilir?
@Çiğdem @Forumdash
Evet oda benim gibi herşeyi birbirine kaırştırmış bişi anlamadan bitiriyor sonra bitirince olayı araştırıp öğreniyor sanırım , video başlarken böyleymiş diyor