Until Dawn - Genel Sohbet ve Yorum Konusu

2.bölüm

3 ve 4 videolar.

Bu bölüm kesinlikle iyiydi özellikle bir yerde korktum.

Oynayan adam kesinlikle karıştırmış. Ashley vc Chris sevgili zannediyor ama o gözlüklğ çocuk platonik sanırım. Sonra o çanta olayında sam çantayı aldı dedi orayı karıştırdı :A Sonra hatasını fark etti.

Gözlüklü adam yerine neden evin sahibi spreyi almadı bana saçma geldi? Ayrıca spreyi alırken köpek midir kurt mudur bir şey çıktı :F korktum :F @Forumdash @Çiğdem ne yaptı acaba merak ettim.:A

Mike ve Jess gelince bir yerlerinde durmadılar ya. Hele Jess o vagonların olduğu yere düşünce eyvah dedim. Mike ölse umrumda olmaz ama o kıza bir şey olmasjn. :( zaten kayboldu. Umarım başına bir şey gelmez
Ayrıca katil onları izledi hep. :A

Şu asyalı kız ile zenci de çantalarını aramaya gitti. Umarım o kız geberir :A

Sam ise banyo yapacakmış sıcak su arıyor hey Allahım ya :A bu kar kışta ne banyosu mille ateş yakmaya çalışıyor bu küveti ısıtma derdinde :A

Jess bir yerde korkunca tepki verdi. Oynayan adam bu nasıl kız ayoll demesi lazımdı diyimce aklıma @Çiğdem geldi.

Şu evin sahibi ve babasının altından bir şey çıkacak gibi. Belki ölen kardeşlerinin intikamını almak için davet etmiş olabilir?

@Çiğdem @Forumdash
Orada korktuk ben öyle bişrşeyi o boş odada dolaşırken bekliyordum sonra tamam atlattık derken çıkması :F Ama şu videoda attımya orada gül gül öldüm pyunu oynayan adama :F

Evet oda benim gibi herşeyi birbirine kaırştırmış bişi anlamadan bitiriyor sonra bitirince olayı araştırıp öğreniyor sanırım , video başlarken böyleymiş diyor :F

Orada korktuk ben öyle bişrşeyi o boş odada dolaşırken bekliyordum sonra tamam atlattık derken çıkması :F Ama şu videoda attımya orada gül gül öldüm pyunu oynayan adama :F

Evet oda benim gibi herşeyi birbirine kaırştırmış bişi anlamadan bitiriyor sonra bitirince olayı araştırıp öğreniyor sanırım , video başlarken böyleymiş diyor :F
Orada ben de korktum Çiğdem :F Birde ben kendime korkmam diyorum.:A

Evet karıştırıyor adama ama işin eğlencesi De orada cnm :A

Yorumum nasıl :A

• Harika
Reactions: Çiğdem
Orada ben de korktum Çiğdem :F Birde ben kendime korkmam diyorum.:A

Evet karıştırıyor adama ama işin eğlencesi De orada cnm :A

Yorumum nasıl :A
Böyle yorumla işte o sıcak su olayında zaten yine jash çıkınca :F O adama taktık zaten oyunu oynayan adam acaba banamı sarkıntılık ediyor diye düşündü bir an , adam oyunda herkese yakın davranıyor :F

Zaten onunda katılımıyla oyun güzelleşiyor eğlenceli oluyor mesala bu oyunu düz izlesek adam olmadan , eğlence kısmı yok olucak ve sıkıcı hale geleilir :A

• Güldürdün
Reactions: Harunnn60
5.Video @Harunnn60 :Z
Joshta pislik var diyerek başladık,kendin açsaydın bizi neden getiriyorsun diyor ona taktık :A josha eline vursak kötü bişi olucaktı oyunu oynayan adam şaşkınlıkla bakıyor josh bizle yakınlaşmaya çalışıyor ona yakınlık göstermek istemiyoruz öcü adam çıktı karşımıza oyunu oynayan adamın yüreği koptu korkudan :F Başka tuşa bastım korkudan diyor :A Gözlüklü şaka yapmış ona biraz Kemal Sunal gibi laf etti oyunu oynayan vay eşşeoğlu eşşek diye :F

prison break john abruzzi bu adammış bize soru soran ben tanımıyorumda oyunu oynayan adam dedi ve benziyorda :A @Harunnn60 Sen belki önceden anlamıssındır ben diziyi izlemedim :A Korkan insanları hor görmüyoruz dedik bizde korktuğumuz için :F boncuklu cevaplar veriyorduk oyun oynama şeklimize laf etti sensin galiba Harun :A

Bunlar masada bişi yaparken yine korktuk videonun 22:00 dakıkası şuan gece 12 tekim evde diyor ve şuan buradada saat 12:02 gece :F Tesadüfe bak ayoll tabi ben yalnız değilim gürültü etmemem lazım bizimkiler sahurdan önce uyanmasın :A Bizi gözetliyor biri ama hayvanmı insanmı ne oldu belli değil hala
maske bulduk sarısın kızı korku seçeneği var ama ya korkuturken ölürse başımıza iş açmayalım diyor :A Kıza şaka yapmadık ölür korkudan diye :A

Hannah tenis fotolarına bakarken sarısın kız içerden birşyler söylüyor car car,oyunu oynayan adamda bekle geliyorum diyor :F adamla kız yakınlasmaya çalısıyor oyunu oynayan adamda duvarda tüfek vardı ben ona dokunucam diyor :F

Sarısın kız kapıyı açtı,sen gerizekalımısın aptal diye panik olduk :A Kapıyı kapatıp içeri girdik
birden bir boynuz girerse görürsün dedi oyunu oynayan adam ve kapısının arkasından bir canavar adam kızı alıp götürdü :F tehdit mektubu çıktı acaba hannahların babasımı 16 yıl büyümenizi beklemiştir diyor ama kötülük yapacak adam yapar,okadar beklemez o değildir :A

• Harika
Reactions: Harunnn60

Son Mesajlar

Forum İstatistikleri

Konular
176,547
Üyeler
8,565
Son Üye
excelancy