Until Dawn - Genel Sohbet ve Yorum Konusu

Öncelikle zaten bahsettim Pll dizisi havası var kızlı erkekli korkunc bir eve gidip başlarına bişiler geliyor gayet beğendim ben yine nokta atışı atmışsın @Harunnn60 :Z :Z :Z

1.Video yorumum
Şimdi evin içinde başladık oyuna kıza kötü oyun oynadılar oda hemen kandı tişörtünü çıkarmaya yöneldi ama diğerlerini görünce utanıp kaçtı beth diye bir kız onun peşinden dışarı koştu ve karlı ormanda devam ettik,oyunu oynayan adamın paniğini özlemişim geyik çıktı karşımıza aman Allahım diyor :F HANNAHI BULDUK birşey göründü hemen aman Allahım o ne diyor :F Bu tepkiler olunca güzel oluyor oyunlar :A hannahı bırakmadık ikimiz atladık uçurumdan öldük bunu ölüm totemiyle görmüştük bunun olucanı meşele gibi bişi tutmuştuk görmüştük 😱 😱 😱 Kahve içen bir adam direk oyunu oynayan bizle konuşuyor 😱 bize korkuluk gösterdi husursuz olduk dedik sadece bu oyunda mikrofonu düşüyormuş yani oyunun büyüsünden korktum :F

2.Video yorumum
hannah beth kardeşmiş , yeni kızla tepeye tırmanırken yavas tırman dedik acelemiz yok sonra yarasa sesleri duyunca aman Allahım bunları unutmuşum tepkisiyle panikliyor oyunu oynayan adam :F Kanlı bir yüz gördük midem bulandı :( Bu arada yeni kız sarısın yanı @Harunnn60 sahiplenir mal kadınlarına uyuyor :A

gözlüklü biri çıktı gözlük takıyorsa efendi okumuştur diyor ama piskopatlar öyle oluyor bence :A
Adam hep dürüst oluyor oyunda sıkıntı çıkmasın diye ama bence :A Bir kızın gözlüklü adama aşık oldunu öğrendik Allahım yarabbim diyoruz aşk sevmiyoruz biz malum, tvd 3.sezonu hatırla Harun :A Sarılanları önce bakma dedik o kişiye ama öpüşmüyorlarmıs zaten sıkıntı yok :A
öp seçeneğini seçmedik kartopu at dedik adama :A Hemen ilişkiye girmeyin sizin tatil boyunca fantazilerinizle uğraşamayız diyor :F oyunu oynayan adamla bakış açılarımız aynı :A Öyle bitti yada adam bıraktı videoyu :A

Öncelikle zaten bahsettim Pll dizisi havası var kızlı erkekli korkunc bir eve gidip başlarına bişiler geliyor gayet beğendim ben yine nokta atışı atmışsın @Harunnn60 :Z :Z :Z

1.Video yorumum
Şimdi evin içinde başladık oyuna kıza kötü oyun oynadılar oda hemen kandı tişörtünü çıkarmaya yöneldi ama diğerlerini görünce utanıp kaçtı beth diye bir kız onun peşinden dışarı koştu ve karlı ormanda devam ettik,oyunu oynayan adamın paniğini özlemişim geyik çıktı karşımıza aman Allahım diyor :F HANNAHI BULDUK birşey göründü hemen aman Allahım o ne diyor :F Bu tepkiler olunca güzel oluyor oyunlar :A hannahı bırakmadık ikimiz atladık uçurumdan öldük bunu ölüm totemiyle görmüştük bunun olucanı meşele gibi bişi tutmuştuk görmüştük 😱 😱 😱 Kahve içen bir adam direk oyunu oynayan bizle konuşuyor 😱 bize korkuluk gösterdi husursuz olduk dedik sadece bu oyunda mikrofonu düşüyormuş yani oyunun büyüsünden korktum :F

2.Video yorumum
hannah beth kardeşmiş , yeni kızla tepeye tırmanırken yavas tırman dedik acelemiz yok sonra yarasa sesleri duyunca aman Allahım bunları unutmuşum tepkisiyle panikliyor oyunu oynayan adam :F Kanlı bir yüz gördük midem bulandı :( Bu arada yeni kız sarısın yanı @Harunnn60 sahiplenir mal kadınlarına uyuyor :A

gözlüklü biri çıktı gözlük takıyorsa efendi okumuştur diyor ama piskopatlar öyle oluyor bence :A
Adam hep dürüst oluyor oyunda sıkıntı çıkmasın diye ama bence :A Bir kızın gözlüklü adama aşık oldunu öğrendik Allahım yarabbim diyoruz aşk sevmiyoruz biz malum, tvd 3.sezonu hatırla Harun :A Sarılanları önce bakma dedik o kişiye ama öpüşmüyorlarmıs zaten sıkıntı yok :A
öp seçeneğini seçmedik kartopu at dedik adama :A Hemen ilişkiye girmeyin sizin tatil boyunca fantazilerinizle uğraşamayız diyor :F oyunu oynayan adamla bakış açılarımız aynı :A Öyle bitti yada adam bıraktı videoyu :A
Bu oyunu sen oynasan gerçekten sende böyle seçimler yaparsın. :F Resmen seçimleriniz aynı. :F

Aman kimseyi kırmayayım, ama aşk sahneleri olmasın. :A Zihniyetiniz aynı. :A

• Harika
Reactions: Çiğdem
Bu oyunu sen oynasan gerçekten sende böyle seçimler yaparsın. :F Resmen seçimleriniz aynı. :F

Aman kimseyi kırmayayım, ama aşk sahneleri olmasın. :A Zihniyetiniz aynı. :A
Hhahah zaten şapkalı kız oyunundan anlamıştım evet seçimlerimiz görüşlerimiz malum konularda aynı hemen hemen :A :A :A Aşk olacak yakıslaşma olacak diye ödümüz kopuyor :F Birde onun gibi panikliği bende henüz atamadım birşey çıkacak diye tedirgin izliyorum :A :A :A

Şu bizle konuşan adam sahnesi ama ürkütücü değilmiydi :F

• Güldürdün
Reactions: Harunnn60
Hhahah zaten şapkalı kız oyunundan anlamıştım evet seçimlerimiz görüşlerimiz malum konularda aynı hemen hemen :A :A :A Aşk olacak yakıslaşma olacak diye ödümüz kopuyor :F Birde onun gibi panikliği bende henüz atamadım birşey çıkacak diye tedirgin izliyorum :A :A :A

Şu bizle konuşan adam sahnesi ama ürkütücü değilmiydi :F
O adam kiim ünlü birisine benziyor. :F

Sen şu iki kız kardeş öldü ya sen orada ne yapardın .:A

Şu japona benzeyen gıcığa sinir oldum sevgilisini aldatıyor :A İyi ki de yakalandı. :A

• Güldürdün
O adam kiim ünlü birisine benziyor. :F

Sen şu iki kız kardeş öldü ya sen orada ne yapardın .:A

Şu japona benzeyen gıcığa sinir oldum sevgilisini aldatıyor :A İyi ki de yakalandı. :A
Bırakmazdım orda ikisiinin atlama kararına zaten doğru buldum ama kardeş oldunu anlamamıstık ikinci video basında oyunu oynayan adam kardeşmiş bunlar diyince anladık ozaman hikayeye uymuş karar :A

Özel bir karakter gibiydi evet :A Şu gözetleme sahnesinimi diyorsun öpüşmüyorlardır günahlarına girmeyelim dedik sonra sarıdıklarını görünce sevindik :F

• Güldürdün
Kız ablacım bu benlik dizi daha çok ama ergen dizisi ihtiyacımı Gossip Girl ile karşılıyorum. :A
Aaa bu oyun cnm :F @Harunnn60 la izliyoruz ama bence senlik bir oyun yanı bence 1.videoya bir göz at 20 dakıka zaten devamını getirip getirmemek sana kalsın ayrıca @Forumdash abicimizde ilk videoya bakıcaktı takip et @Harunnn60 :A :A :A

• Güldürdün
Reactions: mrt-06
2.bölüm
3.Video Yorumum @Harunnn60 :Z :Z :Z
Yine bizle konuşan adam çıktı hoşgeldin diyor oyunu oynayan adamda hoşbulduk abi diyor :F Şu kitabı aç diyor Allah Allah cevabı veriyoruz :F Erkeklermi kadınlarmı seni endişelendiriyor sorusu komikti,Oyunu oynayan adamıda parlakçı yapacaklar erkeklerden neden olim diyor :F cevap verirken kitaba adam elini koydu seni ürküttümmü diyor kulaklık var dalmıştım bende korktum :F Oyunu oynayan adamda nasıl korkmayayım abi diyor :F Oyunu oynayan adamda bu ünlü birine benziyor dedi senin gibi @Harunnn60 :A gözlüklü adam olduk ve josh denilen kavukluyu oyunu oynayan adamla birlikte sevmedik :A Sapık çıktı bana sarkıntılık ediyor diye düşünmeye başladı oyunu oynayan adam :A Karanlık odada dolaşıyoruz önüme şuan birşey zıplasa korkarım diyor bende brşey çıkacak diye tedbirli bakıyordum :F Emily ismide var oda pll de vardı :A kız kapıyı aç dedi üşüyormuş , biz burda neler yaşadık onunda poposu donuyormuş diyor :F Köpek gibi birşey gitti evden dışarıya korktuk iyiki odada dolaşırken çıkmadı karşımıza :F

adama sevgilisi seni aldatıyor uyarısı yapıyoruz ve çok katıyız oyunu oynayan adamla öyle şeylere müsade yok :A oyunu oynayan adamda benim gibi not tutarak izliyormuş oynuyor yanı :F

• Harika
2. Bölüm devamı..
4.Video yorumum @Harunnn60 oyun baya sarıyor :Z :Z :Z
Oyunu oynayan adamda benim gibi herşeyi karıştırmış asley ve crish sevgili değilmiş öyle sanıyordum birde samın sırtındakı pembe çantası emillyinin sanmıştım ama kendi çantasıymış diyor :F Benim gibi herşeyi yanlış anlıyor :A Her oyunda birine takıyoruz burdada josh denilen arap adama taktık onun asılmadığı kimse
yok diyoruz :F Şu kanlı yüz yine geldi totemde midemi bulandırıyor :( Oyunu oynayan adamda zaten kandan tiksiniyor devamına gerek yok dedi :A Hhahaha 8:50 den itibaren birşey çıktı camda yüreğimiz yarıldı oyunu oynayan adamla birlikte :F Mağarada sarısın kızı tek bıraktık ışığı verip :A Sonra kızın yanına gittik ama arkada canavar gibi geölgeler görünüyor :A mağaradan dışarıya çıktık sonunda mağarada panikledik çok doğru hareket edemedik :A

Sadece flort ediyordum cevabına çok kızdık oyunu oynayan adamla :A Son olarak Duş alacaz kızı kontrol ediyoruz ama sıcak suda jash yardım edicekmiş dedi sitemle oyunu oynayan adam malum bu oyundada ona taktık :A :A :A

Moderatörün son düzenlenenleri:
  • Harika
1.bölüm

1ve 2 video.

Karakterleri beğendim evet gıcık karakterler var ama öyle aşırı gıcık olmadım. @Çiğdem demiş şarışın kızı beğenirsin kesin sen diye evet beğendim.. :A

Şu asyalı kadın ile Mike 'nın yakalanması iyi oldu. İkisinin de sevgilisi var. Hala yetmiyor bunlara. Özellikle kız çok gıcık. Umarım ilk o ölür. :(

Hannah ve kardeşi bölüm başında öldü acaba birisi kurtulsa ne olurdu. Ve öldüklerini kimse bilmiyor hala kayıp diye geçiyor.
Bu olayda Mike ve asyalı kız yüzünden çıktı aslında. Salaklar. :A

@Çiğdem @Forumdash

• Harika
1.bölüm

1ve 2 video.

Karakterleri beğendim evet gıcık karakterler var ama öyle aşırı gıcık olmadım. @Çiğdem demiş şarışın kızı beğenirsin kesin sen diye evet beğendim.. :A

Şu asyalı kadın ile Mike 'nın yakalanması iyi oldu. İkisinin de sevgilisi var. Hala yetmiyor bunlara. Özellikle kız çok gıcık. Umarım ilk o ölür. :(

Hannah ve kardeşi bölüm başında öldü acaba birisi kurtulsa ne olurdu. Ve öldüklerini kimse bilmiyor hala kayıp diye geçiyor.
Bu olayda Mike ve asyalı kız yüzünden çıktı aslında. Salaklar. :A

@Çiğdem @Forumdash
3 v3 4 de josh a taktık kafayı :F

Şu videoyu açsana cnm tepki inanılmaz :A :A :A

• Güldürdün
2.bölüm

3 ve 4 videolar.

Bu bölüm kesinlikle iyiydi özellikle bir yerde korktum.

Oynayan adam kesinlikle karıştırmış. Ashley vc Chris sevgili zannediyor ama o gözlüklğ çocuk platonik sanırım. Sonra o çanta olayında sam çantayı aldı dedi orayı karıştırdı :A Sonra hatasını fark etti.

Gözlüklü adam yerine neden evin sahibi spreyi almadı bana saçma geldi? Ayrıca spreyi alırken köpek midir kurt mudur bir şey çıktı :F korktum :F @Forumdash @Çiğdem ne yaptı acaba merak ettim.:A

Mike ve Jess gelince bir yerlerinde durmadılar ya. Hele Jess o vagonların olduğu yere düşünce eyvah dedim. Mike ölse umrumda olmaz ama o kıza bir şey olmasjn. :( zaten kayboldu. Umarım başına bir şey gelmez
Ayrıca katil onları izledi hep. :A

Şu asyalı kız ile zenci de çantalarını aramaya gitti. Umarım o kız geberir :A

Sam ise banyo yapacakmış sıcak su arıyor hey Allahım ya :A bu kar kışta ne banyosu mille ateş yakmaya çalışıyor bu küveti ısıtma derdinde :A

Jess bir yerde korkunca tepki verdi. Oynayan adam bu nasıl kız ayoll demesi lazımdı diyimce aklıma @Çiğdem geldi.

Şu evin sahibi ve babasının altından bir şey çıkacak gibi. Belki ölen kardeşlerinin intikamını almak için davet etmiş olabilir?

@Çiğdem @Forumdash

• Harika

Son Mesajlar

Forum İstatistikleri

Konular
176,547
Üyeler
8,565
Son Üye
excelancy