Öncelikle zaten bahsettim Pll dizisi havası var kızlı erkekli korkunc bir eve gidip başlarına bişiler geliyor gayet beğendim ben yine nokta atışı atmışsın @Harunnn60

1.Video yorumum
2.Video yorumum
1.Video yorumum
Şimdi evin içinde başladık oyuna kıza kötü oyun oynadılar oda hemen kandı tişörtünü çıkarmaya yöneldi ama diğerlerini görünce utanıp kaçtı beth diye bir kız onun peşinden dışarı koştu ve karlı ormanda devam ettik,oyunu oynayan adamın paniğini özlemişim geyik çıktı karşımıza aman Allahım diyor
HANNAHI BULDUK birşey göründü hemen aman Allahım o ne diyor
Bu tepkiler olunca güzel oluyor oyunlar
hannahı bırakmadık ikimiz atladık uçurumdan öldük bunu ölüm totemiyle görmüştük bunun olucanı meşele gibi bişi tutmuştuk görmüştük 😱 😱 😱 Kahve içen bir adam direk oyunu oynayan bizle konuşuyor 😱 bize korkuluk gösterdi husursuz olduk dedik sadece bu oyunda mikrofonu düşüyormuş yani oyunun büyüsünden korktum 
2.Video yorumum
hannah beth kardeşmiş , yeni kızla tepeye tırmanırken yavas tırman dedik acelemiz yok sonra yarasa sesleri duyunca aman Allahım bunları unutmuşum tepkisiyle panikliyor oyunu oynayan adam
Kanlı bir yüz gördük midem bulandı
Bu arada yeni kız sarısın yanı @Harunnn60 sahiplenir mal kadınlarına uyuyor
gözlüklü biri çıktı gözlük takıyorsa efendi okumuştur diyor ama piskopatlar öyle oluyor bence
Adam hep dürüst oluyor oyunda sıkıntı çıkmasın diye ama bence
Bir kızın gözlüklü adama aşık oldunu öğrendik Allahım yarabbim diyoruz aşk sevmiyoruz biz malum, tvd 3.sezonu hatırla Harun
Sarılanları önce bakma dedik o kişiye ama öpüşmüyorlarmıs zaten sıkıntı yok
öp seçeneğini seçmedik kartopu at dedik adama
Hemen ilişkiye girmeyin sizin tatil boyunca fantazilerinizle uğraşamayız diyor
oyunu oynayan adamla bakış açılarımız aynı
Öyle bitti yada adam bıraktı videoyu 
gözlüklü biri çıktı gözlük takıyorsa efendi okumuştur diyor ama piskopatlar öyle oluyor bence
Adam hep dürüst oluyor oyunda sıkıntı çıkmasın diye ama bence
öp seçeneğini seçmedik kartopu at dedik adama